koulis13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2006 Καλημέρα.Προσπάθησα να αναβαθμίσω το firmware της ψηφιακής μηχανής μου (Olympus SP 500 UZ) μέσω του προγράμματος Olympus Master και έκανα πατάτα και τώρα δέν ανοίγει η μηχανή. Τράβηξα το καλώδιο απο τη μηχανή νωρίτερα απο ό,τι έπρεπε και τώρα η μηχανή είναι νεκρή. Αυτό έγινε εχθές απόγευμα.Μίλησα με ένα φίλο που ασχολείται με τη φωτογραφία γενικότερα και μου είπε να βγάλω τις μπαταρίες απο τη μηχανή και να την αφήσω χωρίς παροχή ρεύματος για ένα 24ωρο και η μηχανή θα έρθει στις default ρυθμίσεις της με την πάροδο αυτού του χρόνου. Η μηχανή είναι χωρίς μπαταρίες περίπου 14 ώρες, έβαλα μπαταρίες να δοκιμάσω άν έγινε κάτι αλλά τίποτα.Ισχύει αυτό, ή θα πρέπει να την στείλω για service και να μου έρθει πίσω μετά απο κανά μήνα;Είναι κάτι άλλο που μπορώ να κάνω εγώ για να την ζωντανέψω;Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyP Μάρτιος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2009 Φίλε έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το firmware update... Το διέκοψα νωρίς φαίνεται και δεν ανοίγει η μηχανή. Μου έβγαλε όμως στο PC μήνυμά να αποσυνδέσω την μηχανή και να την κλείσω όπως και έκανα αλλά δεν άνοιξε ξανά... Εσύ τελικά τι είχες κάνει τότε που το έπαθες? ΕυχαριστώΔημήτρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.