Jump to content

Olympus SP 500 UZ - Πρόβλημα κατά την αναβάθμιση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Προσπάθησα να αναβαθμίσω το firmware της ψηφιακής μηχανής μου (Olympus SP 500 UZ) μέσω του προγράμματος Olympus Master και έκανα πατάτα και τώρα δέν ανοίγει η μηχανή. Τράβηξα το καλώδιο απο τη μηχανή νωρίτερα απο ό,τι έπρεπε και τώρα η μηχανή είναι νεκρή. Αυτό έγινε εχθές απόγευμα.

Μίλησα με ένα φίλο που ασχολείται με τη φωτογραφία γενικότερα και μου είπε να βγάλω τις μπαταρίες απο τη μηχανή και να την αφήσω χωρίς παροχή ρεύματος για ένα 24ωρο και η μηχανή θα έρθει στις default ρυθμίσεις της με την πάροδο αυτού του χρόνου. Η μηχανή είναι χωρίς μπαταρίες περίπου 14 ώρες, έβαλα μπαταρίες να δοκιμάσω άν έγινε κάτι αλλά τίποτα.

Ισχύει αυτό, ή θα πρέπει να την στείλω για service και να μου έρθει πίσω μετά απο κανά μήνα;

Είναι κάτι άλλο που μπορώ να κάνω εγώ για να την ζωντανέψω;

Ευχαριστώ.

• 2 years later...

Φίλε έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το firmware update... Το διέκοψα νωρίς φαίνεται και δεν ανοίγει η μηχανή. Μου έβγαλε όμως στο PC μήνυμά να αποσυνδέσω την μηχανή και να την κλείσω όπως και έκανα αλλά δεν άνοιξε ξανά... Εσύ τελικά τι είχες κάνει τότε που το έπαθες?

Ευχαριστώ

Δημήτρης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.