demizz26 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2006 Το μουντό ασημί του pavilion μου με κούρασε 2 χρόνια τώρα. Πηρα λοιπον ένα γυαλόχαρτο και το έτριψα μέχρις ότου να αποκαλυφθεί το μαύρο που είναι κάτω από τη βαφή. Θέλω να το βάψω πορτοκαλλι φωσφοριζέ!!!!!Το υλικό από κάτω πλαστικό είναι μάλλον. Τι προτείνετε;
hayabusa Μάρτιος 18, 2006 #2 Μάρτιος 18, 2006 να κανεις αυτο που λες αλλα με μεγαλη προσοχη γιατι το ρισκο στο φορητο ειναι πολυ μεγαλο
Makis Hourdakis Μάρτιος 18, 2006 #3 Μάρτιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa να κανεις αυτο που λες αλλα με μεγαλη προσοχη γιατι το ρισκο στο φορητο ειναι πολυ μεγαλο Ποιό το ρίσκο; Ένα κομμάτι πλαστικό δεν είναι και αυτουνού το case; Λύσε τα κομμάτια που θες να βάψεις και βάψτο. Για βαφή δεν μπορώ να σου πω. Ο καταλληλότερος για να σου πει είναι ο Κοπρίτης. Πάντως προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου το χρώμα που λες... Δεν θα έβαφα το δικό μου τέτοιο χρώμα αλλά δεν θα με χάλαγε καθόλου να έβλεπα ένα πορτοκαλί laptop στο δρόμο...
YiorgosX Μάρτιος 18, 2006 #4 Μάρτιος 18, 2006 Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι τίποτε ιδιαίτερο...Spray βαφής και μετά spray βερνικιού και τελείωσες.Κάποτε είχα βάψει έτσι ένα DVD και ένα άλλο πλαστικό panel, και μετά από 4 χρόνια, πρέπει να το ξύσεις για να φύγει η μπογιά... Βέβαια, το laptop είναι πιο ευαίσθητο λόγω διαρκούς επαφής, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα.
demizz26 Μάρτιος 18, 2006 Author #5 Μάρτιος 18, 2006 Αγόρασα σήμερα αστάρι (καφέ) για να το περάσω. Θα πάρω τη δευτέρα και το πορτοκαλι(δεν πρόλαβα τα μαγαζιά σήμερα). Διάβασα όλα τα θέματα τα σχετικά οπότε μάλλον το βήμα είναι αστάρι-βαφή. Επειδή όμως η βαφή θα είναι φωσφοριζέ, μάλλον θα αποφύγω το βερνίκι επειδη μετά δε θα φωσφορίζει...Τι λέτε;
HellhammeR Μάρτιος 18, 2006 #6 Μάρτιος 18, 2006 Μην ξεχάσεις να ανεβάσεις πάντος φοτος μόλις τελείωσεις το βάψιμο για αν δούμε το τελικο αποτέλεσμα !
Fandom Μάρτιος 22, 2006 #8 Μάρτιος 22, 2006 Προσπάθησε το χρώμα που θα βάλεις να είναι γυαλιστερό, γιατί αν το κάνεις ματ όχι μονο καλή όψη και καλή αίσθηση στο χερι δεν θα έχει, αλλά θα σου ξεφτίσει και γρήγορα. Αστάρι και μετά βαφή είναι η μέθοδος σαφώς
demizz26 Μάρτιος 22, 2006 Author #9 Μάρτιος 22, 2006 Το mini αυτό project είναι έτοιμο. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι η ακόλουθη 1. ξύσιμο της εξωτερική επιφάνειας με γυαλόχαρτο μέχρι να φύγει το ασημί χρώμα και να μείνει το μαύρο κάτω από αυτό 2. πέρασμα 2 χέρια καφέ αστάρι σε σπρέι ...4 ώρες αναμονή... 3. πέρασμα 3 χέρια πορτοκαλλι φωσφοριζέ βαφή 4. αφαίρεση του τσίγγινου λογότυπου "hp" που ήταν στη μέση και τοποιθέτηση ενός ίδιων διαστάσεων μωβ κομματιού που κάνει νερά (και που προέκυψε από κόψιμο ενός DVD στις διαστάσεις του αρχικού λογότυπου) Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσα. Το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν πορτοκαλλι, αλλά κάτι σαν καφέ δέρμα. Σε κάποιους ίσως να αρέσει. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και να μου πείτε σχόλια. Η πρώτη φώτο είναι πριν την παρέμβαση
demizz26 Μάρτιος 22, 2006 Author #11 Μάρτιος 22, 2006 Το σηματάκι στη μέση είναι προσωρινό. Θα κοπεί στο μέλλον σε ακριβείς διαστάσεις και δε θα είναι στραβό!
Spyrious Μάρτιος 22, 2006 #12 Μάρτιος 22, 2006 Κάνει νερά το χρώμα ή έτσι είναι η φωτό;Σου έτρεξε το χρώμα;
Vadergr Μάρτιος 22, 2006 #13 Μάρτιος 22, 2006 Οντως δεν φαινεται λεια η επιφανεια.Το χρωμα παντως ειναι πετυχημενο!
darkCount Μάρτιος 22, 2006 #14 Μάρτιος 22, 2006 Εμένα σαν κρούστα απο μηλόπιτα μου φέρνει η επιφάνεια.Ατυχία...θα μπορούσε να βγεί πολύ όμορφο.Κατά το βάψιμο πρέπει να το έχασες
demizz26 Μάρτιος 22, 2006 Author #15 Μάρτιος 22, 2006 Το αστάρι όντως είχε βγεί τέλειο. Όντως darkcloud κατά το βάψιμο το έχασα. Κούναγα 1 ώρα το σπρέι και ψέκαζα από 30 εκατοστά απόσταση. Παρόμα αυτά πήγαινε και καθόταν το χρώμα όπου να ναι, γιαυτό έκανε νερά. Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανα λάθος. Πάντως από πριν πιο πολύ μου αρέσει... Δε βαριέσαι όρεξη να χουμε! Βασικά δεν είναι ακριβώς σαν κρούστα μηλόπιττας, αλλά σαν καφέ δερμάτινος royal καναπές!:toomuchne
YiorgosX Μάρτιος 22, 2006 #16 Μάρτιος 22, 2006 Ανεξάρτητα από τον αρχικό στόχο (πορτοκαλί), το χρώμα που βγήκε είναι καταπληκτικό!Φαντάσου να το βγάζεις από ίδιου χρώματος χαρτοφύλακα....
morius Μάρτιος 22, 2006 #17 Μάρτιος 22, 2006 Ωραίο σαν χρώμα...αλλά μάλλον έσταξε...και αυτό είναι που το χαλάει...
YiorgosX Μάρτιος 22, 2006 #18 Μάρτιος 22, 2006 Παρ' όλα αυτά, το στάξιμο του δίνει την αίσθηση του δέρματος...
tristeno1416003162 Μάρτιος 22, 2006 #20 Μάρτιος 22, 2006 Πάντως ότι μεταπωλητική αξία είχε την έχασε.Δεν χάνεις τίποτα να ξαναδοκιμάσεις πάντως. Προσωπικά είχα δοκιμάσει χωρίς αστάρι και το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό.http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17146&highlight=n610c
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.