Jump to content

Resident Evil 4

pontium

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Εντάξει το παιχνιδάκι είναι άξιος απόγονος της σειράς. Το έκανα install χθές το βράδυ μολις γύρισα απ έξω κατα τις 5 .... ετσι για να δώ πως είναι ... και έπαιζα μέχρι τις 7 :hehe: άρχισαν να πιάνουν τόπο τα $$ που έδωσα για τον controller xbox 360 .

Κατι ηξερα που δεν το επαιρνα τοσο καιρο παρολο που μπορω να βρω με 20 ευρω την GC version και να παιξω στο wii, http://kotaku.com/gaming/resident-evil-4-wii-edition/capcom-confirms-resident-evil-4-wii-for-summer-umbrella-chronicles-after-that-250473.php

γραφικα ιδια ή ανωτερα της gc εκδοσης η οποια ειχε καλυτερο lighting και πιο καθαρα textures απ'την ps2/pc εκδοση και aiming με το remote, τι αλλο να ζητησει κανεις ? :D

Αρχική απάντηση από GruntGR [07-04-2007 23:38]

Κατι ηξερα που δεν το επαιρνα τοσο καιρο παρολο που μπορω να βρω με 20 ευρω την GC version και να παιξω στο wii, http://kotaku.com/gaming/resident-evil-4-wii-edition/capcom-confirms-resident-evil-4-wii-for-summer-umbrella-chronicles-after-that-250473.php

γραφικα ιδια ή ανωτερα της gc εκδοσης η οποια ειχε καλυτερο lighting και πιο καθαρα textures απ'την ps2/pc εκδοση και aiming με το remote, τι αλλο να ζητησει κανεις ? :D

Αν ειχες ps2 θα επαιζες και το 1 , 2 [...κορυφη...] , το nemessis [3] και το 4 :D .

Aρε Sony....

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 04:18]

Αν ειχες ps2 θα επαιζες και το 1 , 2 [...κορυφη...] , το nemessis [3] και το 4 :D .

Aρε Sony....

Δεν παιρνω ενα psx καλυτερα για να τα παιξω ? .... αφου το 4 θα το εχω 99% μεσα στο καλοκαιρι μαζι με το umbrella chronicles ( επιτελους ενα lightgun style για το wii :D ) εξαλλου και τα 3 ειναι παλια πλεον και μαλλον δεν θα μπορεσω να τα εκτιμησω σωστα λογω γραφικων

• 2 weeks later...

Το πήρα και εγώ το game εχθές αλλα να πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε

και τόσο. Καλά τα γραφικά αλλα πολύ σπαστικός ο χειρισμός.

Για μένα είναι απλά καλό.( δεν έχει τύχη να παίξω τα παλιά R E)

Ισως το ότι το πήρα μαζί με το Cold Wars που με τράβηξε περισσότερο, να

έπαιξε ρόλο που δεν με εντυπωσίασε.

Αρχική απάντηση από GruntGR

update για τους κατοχους της ευρωπαικης pc version

http://www.fileplanet.com/176209/170000/fileinfo/Resident-Evil-4-Patch-v1.10-%5BEuropean%5D

μιλαμε για τρελη βελτιωση στα γραφικα :D

γιατί μ λεει οτι installation destination is not found,ακομα κ μεσα στον φακελο του παιχνιδιού το έβαλα !!!help κανενας για το πως κανεις install το patch ????

Αρχική απάντηση από Γιάννης Ν [18-04-2007 15:36]

Το πήρα και εγώ το game εχθές αλλα να πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε

και τόσο. Καλά τα γραφικά αλλα πολύ σπαστικός ο χειρισμός.

Για μένα είναι απλά καλό.( δεν έχει τύχη να παίξω τα παλιά R E)

Ισως το ότι το πήρα μαζί με το Cold Wars που με τράβηξε περισσότερο, να

έπαιξε ρόλο που δεν με εντυπωσίασε.

Nα πάρω ως δεδομένο οτι το δοκίμασες με κάποιο gamepad?

Ναι με gamepad....

Θέλει πληκτρολόγιο λέτε?

Όσο για τα γραφικά που βλέπω στην φώτο παραπάνω, δεν είναι και τα

καλύτερα δυνατά. Θα μπορούσαν και καλύτερα πιστεύω.

(καλο θα ήταν να γράφετε και τι gpu έχετε οταν ανεβάζετε εικόνες παιχνιδιών)

Αρχική απάντηση από Γιάννης Ν

Ναι με gamepad....

Θέλει πληκτρολόγιο λέτε?

Όσο για τα γραφικά που βλέπω στην φώτο παραπάνω, δεν είναι και τα

καλύτερα δυνατά. Θα μπορούσαν και καλύτερα πιστεύω.

φαίνεται οτι δ ξερεις απο Resident Evil!εγω ν φανταστείς πριν κανένα 5μηνο έπαιζα το Resident Evil 2 για μια ακόμα φορά ( ιστορία ) για ψάξε κ δες για γραφικά αλλά το παιχνίδι είναι τεράστιο

Αρχική απάντηση από BILL5

εγω ξεκινισα απο το προτο Resident Evil! τι μου θημισες τωρα με τον leon στο 2 αξεχαστες εποχες περιμενουμε και το 6 τωρα ετσι λενε

Resident Evil 1 πω με τα αρχαια γραφικα ε?ηταν the best !Πιστεύω ότι ο LEON έχει αφήσει εποχη....θυμήσου πως ηταν κ πω ειναι τωρα με τα άσπρα τα μαλλιά των έφαγαν τα ζόμπι κ άσπρισαν από το άγχος της δουλειάς μάλλον!καλα το 2 ειναι πολυ καλο όπως κ το nemesis

6? αντεεεεεεεε ετσι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.