Jump to content

Resident Evil 4

pontium

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΙamdaBest [Σήμερα, στις 04:15]

Ειμαι παντως μαλλον προς τις τελευταιες πιστες και το παιζω με gamepad

Μεσα στο καστρο προσπαθωντας να σωσω την ξανθουλα απο απαγωγη κυνηγωντας τον κοντο

Έχεις ακόμα ψωμί!!!;)

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

εχω βρει για το ποντικακι αλλα καλυτερα με πλητρολογιο!!!η βλακεια ειναι οτι δ μπορω να στοχευσω πατας λιγο δεξια και σε παει στο στο τερμα τησς οθονης....(σκεφτομαι GAME PAD)...δεν ξερω τι παιζει

βασικα γιατι ειναι σε ολη την οθονη??

Ρε παιδιά κατέβασα το biohazard όλα καλά αλλά έχω πρόβλημα με το ποντίκι με το οποίο δεν δουλεύει μέσα στο παίχνιδι δοκίμασα και σε usb και σε ps2

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Αρχική απάντηση από honda22

και τα γραφικά είναι τελείως χάλια:o

:blink: εντάξει δεν και τέλεια αλλα οχι και χαλια!!!!!το παιχνιδι ειναι απίστευτο τα παντα εχει ,ασε που εχει και παρα πολλα οπλα....και πολλά αλλά

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 17:44]

Πρωτα να παιζετε και μετα να βλεπετε...

Το παιχνιδι ειναι κορυφη.Δεν το κανουν τα γραφικα σπουδαιο.

Ακριβώς έτσι, η ατμόσφαιρα είναι τέλεια...

Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 19:21]

Ακριβώς έτσι, η ατμόσφαιρα είναι τέλεια...

Αmen!Οταν το ξεκινησα χτες βραδυ,ειχα την ιδια αισθηση με την πρωτη φορα που μπηκα στην βιλα πριν απο χρονια:rolleyes: (aka resident evil 1)

Ωραιο συναισθημα:inlove:

Το τελειωσα χτες το βραδυ

Ο τελευταιος κακος μεταμορφωνεται σε κατι σαν τεραστια αραχνη με ματια στα ποδια

Λιγο παλουκι αλλα αμα εχεις συντηρησει τα καταληλα πυρα δεν υπαρχει προβλημα

re4finalmk1.jpg

Ηταν μεγαλο παιχνιδι παντως

Παροτι το Biohazard ειναι πρωιμη εκδοση με οχι τα καλυτερα γραφικα (το κυριoτερο λειπουν οι σκιες) ηταν αρκετα καλη εμπειρια

Το RE4 θα εχει ολα τα γραφικα οπως πρεπει πιθανον αλλα καμια αλλη μεγαλη διαφορα

Αρχική απάντηση από honda22

και τα γραφικά είναι τελείως χάλια

Δεν ειναι χαλια αμα το παιζεις σε καλη αναλυση

απλως του λειπουν οι σκιες

με το ποντικι δεν με βοηθαει το ιδιο και με τα πληκτρα. υπαρχει τροπος να αλλαξω τα πληκτρα. επισης δεν μου παιζει και με το gamepad ισως επειδη ειναι χωρις τους μοχλους δονησης.

• 4 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους. Παίζω και εγώ το Resident Evil 4 που μόλις κυκλοφόρησε και έχω να κάνω μια ερώτηση.

Εχω μαζέψει ένα κάρο spinel, ruby, mask και αρκετά άλλα. Αυτα να τα κρατήσω ? Θα χρησιμεύσουν κάπου ή να τα στείλω για να tuneάρω κανά όπλο ?!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Υ.Γ 1 : Μπορώ να μετακινήσω τα πράγματα που κουβαλάω και να τους αλλάξω θέση ?

Υ.Γ 2 : Ειμαι σε μια υπόγα με νερό (σαν υπόγειο λιμάνι ένα πράμα) και υπάρχει και ένας έμπορας εδώ πέρα αλλά αυτός έχει ολόκληρο μαγαζί, όχι σαν τους άλλους ! Ολο του το ντεκορ είναι σφαίρες. Καλά δεν πουλάει ούτε ένα κουτάκι ή εγώ έχω κάτι στην όρασή μου και δεν βλέπω την επιλογή ?! :p

JohnG85

πούλα τα αυτά δ θα έχεις κανένα πρόβλημα (οτι χρειαζεσαι και να θελεις δ μπορείς να το πουλήσεις )

Υ.Γ 1 ναι μπορείς!

Υ.Γ 2 μονό μπορείς να τα βλέπεις...σφαίρες μονο στο "δρόμο"

καλό λιώσιμο...... :p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.