white_devil Φεβρουάριος 11, 2007 #81 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από ΙamdaBest [Σήμερα, στις 04:15] Ειμαι παντως μαλλον προς τις τελευταιες πιστες και το παιζω με gamepad Μεσα στο καστρο προσπαθωντας να σωσω την ξανθουλα απο απαγωγη κυνηγωντας τον κοντο Έχεις ακόμα ψωμί!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Φεβρουάριος 11, 2007 #82 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 εχω βρει για το ποντικακι αλλα καλυτερα με πλητρολογιο!!!η βλακεια ειναι οτι δ μπορω να στοχευσω πατας λιγο δεξια και σε παει στο στο τερμα τησς οθονης....(σκεφτομαι GAME PAD)...δεν ξερω τι παιζειβασικα γιατι ειναι σε ολη την οθονη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Φεβρουάριος 11, 2007 #83 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Μια ερωτηση τα γραφικα του residen 4 σε σχεση με το Devil may cry 3 ειναι καλυτερα η χειροτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Φεβρουάριος 12, 2007 #84 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Ρε παιδιά κατέβασα το biohazard όλα καλά αλλά έχω πρόβλημα με το ποντίκι με το οποίο δεν δουλεύει μέσα στο παίχνιδι δοκίμασα και σε usb και σε ps2Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Φεβρουάριος 12, 2007 #85 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Trackman άδικα προσπαθείς.Αν διάβαζες λίγο το thread θα ήξερες ότι δεν υποστηρίζεται το ποντίκι.Μόνο πλητρολόγιο και gamepad.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Φεβρουάριος 13, 2007 #86 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 Οποιος θελει μπορει να δοκιμασει αυτο και καλα ειναι για ποντικι.LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 13, 2007 #87 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 ναι, όντως δεν υποστιριζει ποντίκι....και τα γραφικά είναι τελείως χάλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Φεβρουάριος 13, 2007 #88 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από honda22και τα γραφικά είναι τελείως χάλια εντάξει δεν και τέλεια αλλα οχι και χαλια!!!!!το παιχνιδι ειναι απίστευτο τα παντα εχει ,ασε που εχει και παρα πολλα οπλα....και πολλά αλλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 13, 2007 #89 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 Πρωτα να παιζετε και μετα να βλεπετε...Το παιχνιδι ειναι κορυφη.Δεν το κανουν τα γραφικα σπουδαιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Φεβρουάριος 13, 2007 #90 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 Συμφωνώ, το gameplay μετράει. :-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Φεβρουάριος 13, 2007 #91 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 17:44] Πρωτα να παιζετε και μετα να βλεπετε...Το παιχνιδι ειναι κορυφη.Δεν το κανουν τα γραφικα σπουδαιο. Ακριβώς έτσι, η ατμόσφαιρα είναι τέλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Φεβρουάριος 13, 2007 #92 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 19:21] Ακριβώς έτσι, η ατμόσφαιρα είναι τέλεια... Αmen!Οταν το ξεκινησα χτες βραδυ,ειχα την ιδια αισθηση με την πρωτη φορα που μπηκα στην βιλα πριν απο χρονια (aka resident evil 1) Ωραιο συναισθημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙamdaBest Φεβρουάριος 13, 2007 #93 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 Το τελειωσα χτες το βραδυ Ο τελευταιος κακος μεταμορφωνεται σε κατι σαν τεραστια αραχνη με ματια στα ποδια Λιγο παλουκι αλλα αμα εχεις συντηρησει τα καταληλα πυρα δεν υπαρχει προβλημα Ηταν μεγαλο παιχνιδι παντως Παροτι το Biohazard ειναι πρωιμη εκδοση με οχι τα καλυτερα γραφικα (το κυριoτερο λειπουν οι σκιες) ηταν αρκετα καλη εμπειρια Το RE4 θα εχει ολα τα γραφικα οπως πρεπει πιθανον αλλα καμια αλλη μεγαλη διαφορα Αρχική απάντηση από honda22και τα γραφικά είναι τελείως χάλια Δεν ειναι χαλια αμα το παιζεις σε καλη αναλυση απλως του λειπουν οι σκιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Φεβρουάριος 17, 2007 #94 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 ΤΕΛΟΣ και εγω....!!!απο τα καλυτερα παιχνιδια,εχει τα παντα!!...εχει και παιχνιδακια για να περναει η ωρα σου σκοτώνοντας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Φεβρουάριος 20, 2007 #95 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Τι κάνεις για να βγεί ο τελευταίος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Φεβρουάριος 20, 2007 #96 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Και για mousebiores4mousefix.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
s@kis Φεβρουάριος 20, 2007 #97 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Vadergr [06-02-2007 14:06] Κυκλοφορει ηδη θες να πεις? Εγώ κοντεύω να το τελειώσω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho Φεβρουάριος 24, 2007 #98 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 με το ποντικι δεν με βοηθαει το ιδιο και με τα πληκτρα. υπαρχει τροπος να αλλαξω τα πληκτρα. επισης δεν μου παιζει και με το gamepad ισως επειδη ειναι χωρις τους μοχλους δονησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Μάρτιος 22, 2007 #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Παίζω και εγώ το Resident Evil 4 που μόλις κυκλοφόρησε και έχω να κάνω μια ερώτηση. Εχω μαζέψει ένα κάρο spinel, ruby, mask και αρκετά άλλα. Αυτα να τα κρατήσω ? Θα χρησιμεύσουν κάπου ή να τα στείλω για να tuneάρω κανά όπλο ?! Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Υ.Γ 1 : Μπορώ να μετακινήσω τα πράγματα που κουβαλάω και να τους αλλάξω θέση ? Υ.Γ 2 : Ειμαι σε μια υπόγα με νερό (σαν υπόγειο λιμάνι ένα πράμα) και υπάρχει και ένας έμπορας εδώ πέρα αλλά αυτός έχει ολόκληρο μαγαζί, όχι σαν τους άλλους ! Ολο του το ντεκορ είναι σφαίρες. Καλά δεν πουλάει ούτε ένα κουτάκι ή εγώ έχω κάτι στην όρασή μου και δεν βλέπω την επιλογή ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Μάρτιος 22, 2007 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 JohnG85 πούλα τα αυτά δ θα έχεις κανένα πρόβλημα (οτι χρειαζεσαι και να θελεις δ μπορείς να το πουλήσεις ) Υ.Γ 1 ναι μπορείς! Υ.Γ 2 μονό μπορείς να τα βλέπεις...σφαίρες μονο στο "δρόμο" καλό λιώσιμο...... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.