obijuan1983 Φεβρουάριος 7, 2007 #61 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Ε αυτήν έχω και γω ο έρημος...τι να σου πω... Καλούτσικα έπαιζε... Στην Ιαπωνία όλα ονομάζονται Biohazard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan Φεβρουάριος 8, 2007 #62 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Το Game κανονικά λέγεται Biohazard.Για εμπορικούς λόγους στον υπόλοιπο κόσμο ονομάστηκε Resident Evil. παρόλαυτά είναι το ίδιο game. Μιάς και αυτό όμως είναι το Biohazard, είχα την ελπίδα να μιλάνε Ιαπωνέζικα και να έχει αγγλικούς υπότιτλους. αλλά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 8, 2007 #63 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Εγω συνεχιζω να σερνομαι....3-5KB/sΜαλλον πιο γρηγορα θα βγει εκδοση του emulator που θα το παιζει παρα να το κατεβασω για pc....GC vs PS2 vs PChttp://forums.ngemu.com/pc-misc-games-screenshots/84968-resident-evil-4-pc-crappy-conversion-very-good-game.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonepeeler Φεβρουάριος 8, 2007 #64 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Πριν λίγο το άρχισα και αντιμετώπισα πρόβλημα πριν καν ξεκινήσω.Στο πρώτο βίντεο που βγαίνει ο τυπάς για να κατουρήσει,όταν επιστρέφει στο αμάξι και φεύγουν μαυρίζει η οθόνη και μετά πάπαλα.Δε βλέπω τίποτα πιά.Το παιχνίδι ξεκινάει απ'ότι καταλαβαίνω αλλά εγώ δεν έχω εικόνα.Έχει κανείς ιδέα του τι παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Φεβρουάριος 8, 2007 #65 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 ΡΕ παιδια το έβαλα..Απαράδεκτο ετσι.. αυτο το παιχνίδι δν είναι σίγουρα το κανονικό.. δν εχει βγει απο την εταιρία με τπτ.. κ γιαυτό κ δν υπάρχει πουθενά σε αυθεντικό!ΤΟ αυθεντικό παιχνίδι θα βγεί 23 φεβρουαρίου αν θυμάμαι καλα.. καλα δν τα λέΩ? edit:το amazon λεει 1 Μαρτίου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Φεβρουάριος 8, 2007 #66 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Σήμερα, στις 15:14] ΡΕ παιδια το έβαλα..Απαράδεκτο ετσι.. αυτο το παιχνίδι δν είναι σίγουρα το κανονικό.. δν εχει βγει απο την εταιρία με τπτ.. κ γιαυτό κ δν υπάρχει πουθενά σε αυθεντικό!ΤΟ αυθεντικό παιχνίδι θα βγεί 23 φεβρουαρίου αν θυμάμαι καλα.. καλα δν τα λέΩ? edit:το amazon λεει 1 Μαρτίου.. Αυτο που λες δεν εχει να κανει υπαρχουν παιχνιδια που εχουν κυκλοφορισει σε torrents κ.τ.λ.π πριν καν φθασουν στα μαγαζια. Οσο για το παιχνιδι δοκιμασε να ενεργοποιησεις τα φιλτρα της καρτας γραφικων απο τους drivers κατι μπορει φτιαξουν λιγο αν και δεν το νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Φεβρουάριος 8, 2007 #67 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Ουτε η ίδια η ubisoft δν το εχει στην σελίδα της..εγω πιστευω πως δν ειναι κ το κανονικο θα έχει καλα γραφικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙamdaBest Φεβρουάριος 8, 2007 #68 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 ΒΙΟΗΑΖΑRD (also known as Resident Evil 4 Japanese Bonus Disc)Expanding on the gargantuan return of Capcom's horror series, this bonus disc feature extras that include footage of the title in its earliest days of production, before the sequel was given its bold and groundbreaking renovation in setting and game design.http://cube.ign.com/objects/726/726571.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Φεβρουάριος 8, 2007 #69 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Ε όχι και δεν έχει καλά γραφικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Φεβρουάριος 8, 2007 #70 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 κλ σε σχεση με gamecube τα γραφικα ειναι μαπα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 9, 2007 #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Καποια εφφε φωτισμου λειπουν κτλ. Ειναι φοβερο παιχνιδι και οποιος δεν το παιζει εξαιτιας αυτου χανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Φεβρουάριος 9, 2007 #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Στη σειρά Resident Evil ποτέ δεν είχε καλά γραφικά. Θυμαμαι στο 2 ή στο 3 το αίμα ήταν blocks τετράγωνακια.Το gameplay μετράει και η αατμόσφαιρα. Και τα βρίσκω αρκετά καλά και τα δύο.Δεν φορτώνει καθόλου το super duper muper σύστημά μου και φωρτώνει τσακ μπαμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 9, 2007 #73 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Εχω την εντυπωση πως καλυτερα που δεν εχει υποστηριξη για mouse η εκδοση για pc γιατι αμα ητανε οπως αυτη του splinter cell chaos theory οπου υπαρχει μπολικο ενσωματομενο accel (που ΔΕΝ βγαινει ) θα ητανε δωρον αδωρον .... απ'την αλλη αμα το παιχνιδι εχει τοσο πιστολιδι οσο το cold fear πχ τοτε με πληκτρα-μοχλο πρεπει να ειναι μεγαλη ξενερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Φεβρουάριος 9, 2007 #74 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR Εχω την εντυπωση πως καλυτερα που δεν εχει υποστηριξη για mouse η εκδοση για pc γιατι αμα ητανε οπως αυτη του splinter cell chaos theory οπου υπαρχει μπολικο ενσωματομενο accel (που ΔΕΝ βγαινει ) θα ητανε δωρον αδωρον .... απ'την αλλη αμα το παιχνιδι εχει τοσο πιστολιδι οσο το cold fear πχ τοτε με πληκτρα-μοχλο πρεπει να ειναι μεγαλη ξενερα μπα εγω μια χαρα τα καταφερνω με το πληχτρολογιο γιατι ολα τα Resident Evil τα επεζα με αυτο και με βολεβε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 9, 2007 #75 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από BILL5 [Σήμερα, στις 14:27] μπα εγω μια χαρα τα καταφερνω με το πληχτρολογιο γιατι ολα τα Resident Evil τα επεζα με αυτο και με βολεβε Αμα τα ζομπι πανε σαν την γιαγια μου και εχου ενα κεφαλι ΝΑ ( με το συμπαθειο ) τοτε ok ε στο cold fear ηθελε μια κλαση παραπανω στο σημαδι εδω περα αλλοι γνωστοι μου παραπονιοντουσαν πως ξεμεναν απο σφαιρες , ε εκει ενα σοβαρο και καλορυθμισμενο ποντικι > ALL, ισως μια σοβαρη εναλλακτικη να μπορει να θεωρηθει το wii remote αν σε νοιαζει μονο το σημαδι και ελαχιστα η ευελεξια του χαρακτηρα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Φεβρουάριος 9, 2007 #76 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 μηπος υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μέσο αυτού να μπορόυμε να ενοργοποιηούμε shaders κλπ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Φεβρουάριος 9, 2007 #77 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 edit:δοκιμαστε να φουλάρετε τις ρυθμίσεις απο το ati tay tools! εγω το έκανα κ είδα διαφορά//οχι μεγάλη αλλα εχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Φεβρουάριος 10, 2007 #78 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 από κάτι εικόνες που είδα της pc version πάντως, η έκδοση για τις κονσόλες έχει καλύτερα γραφικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙamdaBest Φεβρουάριος 11, 2007 #79 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Exω μπουσταρει και τα γραφικα μιας με εφτιαξα game profile και ενεργοποιησα ΑΑ\ΑF με 16χ+8χ και Supersampling κλπ κλπκαι ειναι μια χαρα το Biohazard 4 μου απο γραφικα, εκτος του οτι του λειπουν οι σκιεςαλλα μαλλον το τελικο RΕ4 θα τις περιλαμβανειΑν και αμα τελειωσω το Biohazard δεν βλεπω τον λογο να παιξω το RE4 μιας και οι διαφορες τους ειναι βασικα μονο στα γραφικα απο οτι ακουωΕιμαι παντως μαλλον προς τις τελευταιες πιστες και το παιζω με gamepadΜεσα στο καστρο προσπαθωντας να σωσω την ξανθουλα απο απαγωγη κυνηγωντας τον κοντοΩς τωρα το παιχνιδι μου εχει αφησει καλες εντυπωσειςεχει καταντησει ελαφρως περρισοτερο shooter και οι γριφοι εχουν γινει πιο ευκολοι σε σχεση με τα προηγουμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Φεβρουάριος 11, 2007 #80 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 βαλε εικόνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.