Jump to content

Resident Evil 4

pontium

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Το Game κανονικά λέγεται Biohazard.Για εμπορικούς λόγους στον υπόλοιπο κόσμο ονομάστηκε Resident Evil. παρόλαυτά είναι το ίδιο game. Μιάς και αυτό όμως είναι το Biohazard, είχα την ελπίδα να μιλάνε Ιαπωνέζικα και να έχει αγγλικούς υπότιτλους. αλλά.....

Εγω συνεχιζω να σερνομαι....3-5KB/s

Μαλλον πιο γρηγορα θα βγει εκδοση του emulator που θα το παιζει παρα να το κατεβασω για pc....

GC vs PS2 vs PC

http://forums.ngemu.com/pc-misc-games-screenshots/84968-resident-evil-4-pc-crappy-conversion-very-good-game.html

Πριν λίγο το άρχισα και αντιμετώπισα πρόβλημα πριν καν ξεκινήσω.

Στο πρώτο βίντεο που βγαίνει ο τυπάς για να κατουρήσει,όταν επιστρέφει στο αμάξι και φεύγουν μαυρίζει η οθόνη και μετά πάπαλα.

Δε βλέπω τίποτα πιά.

Το παιχνίδι ξεκινάει απ'ότι καταλαβαίνω αλλά εγώ δεν έχω εικόνα.

Έχει κανείς ιδέα του τι παίζει;

ΡΕ παιδια το έβαλα..

Απαράδεκτο ετσι.. αυτο το παιχνίδι δν είναι σίγουρα το κανονικό.. δν εχει βγει απο την εταιρία με τπτ.. κ γιαυτό κ δν υπάρχει πουθενά σε αυθεντικό!ΤΟ αυθεντικό παιχνίδι θα βγεί 23 φεβρουαρίου αν θυμάμαι καλα.. καλα δν τα λέΩ? edit:το amazon λεει 1 Μαρτίου..

Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Σήμερα, στις 15:14]

ΡΕ παιδια το έβαλα..

Απαράδεκτο ετσι.. αυτο το παιχνίδι δν είναι σίγουρα το κανονικό.. δν εχει βγει απο την εταιρία με τπτ.. κ γιαυτό κ δν υπάρχει πουθενά σε αυθεντικό!ΤΟ αυθεντικό παιχνίδι θα βγεί 23 φεβρουαρίου αν θυμάμαι καλα.. καλα δν τα λέΩ? edit:το amazon λεει 1 Μαρτίου..

Αυτο που λες δεν εχει να κανει υπαρχουν παιχνιδια που εχουν κυκλοφορισει σε torrents κ.τ.λ.π πριν καν φθασουν στα μαγαζια. Οσο για το παιχνιδι δοκιμασε να ενεργοποιησεις τα φιλτρα της καρτας γραφικων απο τους drivers κατι μπορει φτιαξουν λιγο αν και δεν το νομιζω.

ΒΙΟΗΑΖΑRD (also known as Resident Evil 4 Japanese Bonus Disc)

Expanding on the gargantuan return of Capcom's horror series, this bonus disc feature extras that include footage of the title in its earliest days of production, before the sequel was given its bold and groundbreaking renovation in setting and game design.

http://cube.ign.com/objects/726/726571.html

Στη σειρά Resident Evil ποτέ δεν είχε καλά γραφικά. Θυμαμαι στο 2 ή στο 3 το αίμα ήταν blocks τετράγωνακια.

Το gameplay μετράει και η αατμόσφαιρα.

Και τα βρίσκω αρκετά καλά και τα δύο.

Δεν φορτώνει καθόλου το super duper muper σύστημά μου και φωρτώνει τσακ μπαμ.

Εχω την εντυπωση πως καλυτερα που δεν εχει υποστηριξη για mouse η εκδοση για pc γιατι αμα ητανε οπως αυτη του splinter cell chaos theory οπου υπαρχει μπολικο ενσωματομενο accel (που ΔΕΝ βγαινει :( ) θα ητανε δωρον αδωρον .... απ'την αλλη αμα το παιχνιδι εχει τοσο πιστολιδι οσο το cold fear πχ τοτε με πληκτρα-μοχλο πρεπει να ειναι μεγαλη ξενερα

Αρχική απάντηση από GruntGR

Εχω την εντυπωση πως καλυτερα που δεν εχει υποστηριξη για mouse η εκδοση για pc γιατι αμα ητανε οπως αυτη του splinter cell chaos theory οπου υπαρχει μπολικο ενσωματομενο accel (που ΔΕΝ βγαινει :( ) θα ητανε δωρον αδωρον .... απ'την αλλη αμα το παιχνιδι εχει τοσο πιστολιδι οσο το cold fear πχ τοτε με πληκτρα-μοχλο πρεπει να ειναι μεγαλη ξενερα

μπα εγω μια χαρα τα καταφερνω με το πληχτρολογιο γιατι ολα τα Resident Evil τα επεζα με αυτο και με βολεβε

Αρχική απάντηση από BILL5 [Σήμερα, στις 14:27]

μπα εγω μια χαρα τα καταφερνω με το πληχτρολογιο γιατι ολα τα Resident Evil τα επεζα με αυτο και με βολεβε

Αμα τα ζομπι πανε σαν την γιαγια μου και εχου ενα κεφαλι ΝΑ ( με το συμπαθειο :p ) τοτε ok ε στο cold fear ηθελε μια κλαση παραπανω στο σημαδι εδω περα αλλοι γνωστοι μου παραπονιοντουσαν πως ξεμεναν απο σφαιρες :p, ε εκει ενα σοβαρο και καλορυθμισμενο ποντικι > ALL, ισως μια σοβαρη εναλλακτικη να μπορει να θεωρηθει το wii remote αν σε νοιαζει μονο το σημαδι και ελαχιστα η ευελεξια του χαρακτηρα σου :)

Exω μπουσταρει και τα γραφικα μιας με εφτιαξα game profile και ενεργοποιησα ΑΑ\ΑF με 16χ+8χ και Supersampling κλπ κλπ

και ειναι μια χαρα το Biohazard 4 μου απο γραφικα, εκτος του οτι του λειπουν οι σκιες

αλλα μαλλον το τελικο RΕ4 θα τις περιλαμβανει

Αν και αμα τελειωσω το Biohazard δεν βλεπω τον λογο να παιξω το RE4 μιας και οι διαφορες τους ειναι βασικα μονο στα γραφικα απο οτι ακουω

Ειμαι παντως μαλλον προς τις τελευταιες πιστες και το παιζω με gamepad

Μεσα στο καστρο προσπαθωντας να σωσω την ξανθουλα απο απαγωγη κυνηγωντας τον κοντο

Ως τωρα το παιχνιδι μου εχει αφησει καλες εντυπωσεις

εχει καταντησει ελαφρως περρισοτερο shooter και οι γριφοι εχουν γινει πιο ευκολοι σε σχεση με τα προηγουμενα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.