Αποστόλης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2006 Καλησπέρα παιδιά.Μια χάρη.Έχω κάποια αρχεία pdf σε μορφή κειμένου σκαναρισμένα τα οποία θέλω να επεξεργαστώ σβήνοντας-γράφοντας.Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό πρόγραμμα?Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Acrobat Pro ή αλλιώς ,αν στο επιτρέπει και το αρχείο βέβαια, κάνεις select text μέσα από το Acrobat reader - copy - paste μετά μέσα στο Word ας πούμε και επεξεργάζεσαι καταλλήλως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αποστόλης Μάρτιος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Δοκίμασα αλλά τίποτα.Να παίξω με Photoshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 νομιζω οτι για αυτη τη δουλεια καλο ειναι και το pdf creator. κανε ενα search στο google και θα το βρεις. νομιζω οτι ειναι free. αλλα το καλυερο ειναι το Acrobat Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Το pdf creator,αν λέμε το ίδιο, προσθέτει έναν "εικονικό" εκτυπωτή στο σύστημα όπου μπορεις να στέλνεις "εκτύπωση" μέσα από κάποιο πρόγραμμα πχ.Word και αντι να στο τυπλωνει σε χαρτι, στο κάνει pdf αυτό που έστειλες.Δεν νομίζω να βοηθήσει κάτι τέτοιο το φίλο μας. Βασικα αν είναι σε μορφή εικόνας τα pdf που έχεις...Bye bye...δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Και το photoshop Που λες, ταλαιπωρία είναι...ούτε στη φυλακή δεν το κάνουν αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.