deadlock7 Μάρτιος 27, 2006 #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 Καλα ολα τα αλλα!Το 4 παιξ'το διπλο!Το 'χασες το στοιχημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Μάρτιος 27, 2006 #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2006 ωχ ναι η Slowsoft άλλαξε release date... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 28, 2006 #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 F117 @ 38sec με μια μνημη single single chanel χωρις real time klp και τα timmings στο auto [4-5-5-x ελεγε το cpu-z] Οποτε κανα 35ρι θα εχει εκει στα ιδια αν οι intel κερδιζουν απο το dual channel οπως οι amd , και βαλω manual 3-3-3-Χ . Σημερα αν δεν βαρεθω θα βαλω το μπλοκ πιο πολυ για υσηχια και θα παω να παρω αλλο ενα stick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Μάρτιος 28, 2006 #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης Δεν θα παιζει.....το 965 θα παιζει.... Κάποια θα παίζουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARRIOR Μάρτιος 28, 2006 #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 Kαλοι οι dual core αλλα σε ποιες εφαρμογες θα δουμε διαφορες για να κανουμεκαι συγκρισεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 28, 2006 #86 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από dimcar [Σήμερα, στις 10:55] Κάποια θα παίζουν.... κι εγω ετσι εχω καταλαβει απ'οσα εχω διαβασει και πραγματικα ελπιζω να κρατησω την P5WDG2-WS και για τους επερχομενους conroe...αλλα και να μην γινει κατι τετοιο... σιγα μην κολλησουμε σε μια μητρικη...εξαλλου ετσι κι αλλιως το 965 με το ICH8R υποσχεται ακομα καλυτερες επιδοσεις...ειδωμεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 28, 2006 #87 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 και που λεγαμε οτι η εξυπνη αγορα θα ειναι το καλοκαιρι με τα Κονροε , ερχεται η ιντελ και http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060327232848.html και επιβεβαιωνει οτι δεν υπαρχει future proof pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 29, 2006 #88 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Χθές έβαλα νερό στο cpu , αλλά επειδή βαριόμουνα να βαλω το κανονικό μπλόκ-> επειδη επρεπε να φτιαξω κλιπ @775@που δεν εχω ,,, εβαλα πάνω ενα απο chipset που εμπαινε ευκολα στην αρχή χάρηκα γιατι στα 2.6@3.6g με 1.3vcore κρατουσε idle 35c και load 45 , αλλα ανεβάζοντας mhz & vcore το chipset μπλοκ αρχισε να δειχνει γιατι ειναι σχεδιασμένο ΄ για chipset αρχιζοντας να μην κρατα σε load και να χτυπα 55c++ ρες το cpu παλι , . Ηot spot με το chipset block λοιπον τα 4.1g 1.5vcore benchable και ισως stable μιας και δεν ασχοληθηκα πολυ. Σημερα θα καθίσω να φτιαξω ενα κλιπ να βαλω μπλοκ της προκοπής . Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η ΜΕΓΑΛΗ αυξηση του load με αυξηση mhz και μονο . Π.χ Στον 939 αν δεν πειραζα vcore τι 1.8g τι 2.7g οι temps δεν αλλάζανε αντε κανα 2c. Ενω στον dual-805 απο τα 3.6g στα 3.8 - 3.9 το idle εγινε απο 35c 42~ και το load ξεφυγε κατα πολυ πάλι φτάνοντας 55c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάρτιος 29, 2006 #89 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 06:06] Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η ΜΕΓΑΛΗ αυξηση του load με αυξηση mhz και μονο . Π.χ Στον 939 αν δεν πειραζα vcore τι 1.8g τι 2.7g οι temps δεν αλλάζανε αντε κανα 2c. Ενω στον dual-805 απο τα 3.6g στα 3.8 - 3.9 το idle εγινε απο 35c 42~ και το load ξεφυγε κατα πολυ πάλι φτάνοντας 55c. Aυτό εν μέρη είναι λογικό αφού έχεις μικρότερους χρόνους IDLE λόγο της αύξησης της ταχύτητας => Θερμικά φορτία που κρατάνε περισσότερο χρόνο. Αλλά και πάλι η διαφορά γίνεται μεγαλύτερη λόγο της αδυναμίας του BLOCK να αποροφήσει τα extra temps.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2006 #90 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 ξαδερφε αν δεν στραβωσει το μπλοκ ειναι gay ο cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 29, 2006 #91 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Όσοι βλέπετε χαλαρά την 65άρα (σίγουρα 70 αν άφηνε τον ανεμιστήρα στις ίδιες στροφες και δεν τον ανέβαζε) σκεφτείτε Ελλάδα->ήλιος->καλοκαίρι->ζέεεεεστηηηηηηηη ->+15-20 Ιούνιο-Ιούλιo-Αύγουστο. Μην κρίνετε από το Θωμά που αν του τη βαρέσει τον βάζει και στο phase change Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 29, 2006 #92 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από dimcar Κάποια θα παίζουν.... H P5WD2-E Θα υποστηριζει ολους τους conroe εκτος απο τους EE επιδη το 333fsb δεν θα υποστηριζεται. τελικα το νεο τσιπσετ θα ειναι το 985 και οψι το 965 οπως ακουγοταν μεχρι τωρα Οι μερομ θα χρειαζονται το Calistoga chipset το οποιο θα ανακοινωθει σε 2 μερες.... Mac Mini also supports Merom now Διαβαστε εδω απο το 22 ποστ και μετα... Οι μερομ 19% γρηγοροτεροι απο τους yonah... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=91758 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 29, 2006 #93 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Ναι για να λέμε τα πράγματα οπως ειναι είναι ζεστός . Δεν ειχα ποτε Χ2 αμδ βεβαια για να κάνω αμεση σύγκριση αλλα με στόκ ψύκτρα και μές το καλοκαίρι τουλάχιστο overclock δεν κανεις , Μπορει να χτυπήσει 80ρες , μπορει να παιξει default αλλα για να πάς επάνω πάς με ψύξη μόνο. Και ίσως χάρηκα πιο πολύ απο άλλοτε που έχω νερό και απλά σύνδεσα ένα μπλοκ πάνω και τέρμα. Η ιντελ @ στοκ απλα δεν αντεχεται 100% . [καλύπτει χαλαρά ενα phase πιστευω με έναν Sunon στα 7v η έστω παιζει στα ίδια. ] . Η μητρική [p5wd2-e 975i] είναι 7αματη πάντως. Λιγο πιο σταθερά ρευματα να ειχε θα ήταν τέλεια. Και το Cpu επισης καλό ειναι dual@140e-> 2.66@4.1 με προχειρότατο ψάξιμο edit Και στο phase θα μπει , αλλα το Single τον εχει πάρει κάπως με φόβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 30, 2006 #94 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 01:10] H P5WD2-E Θα υποστηριζει ολους τους conroe εκτος απο τους EE επιδη το 333fsb δεν θα υποστηριζεται. μια χαρα δλδ.... ο ΕΕ ηταν ετσι κι αλλιως εκτος συζητησης λογω κοστους... οποτε μαλλον σωζεται η κατασταση απο την Ιntel Αρχική απάντηση από schumifer [Χθες, στις 23:59] Όσοι βλέπετε χαλαρά την 65άρα (σίγουρα 70 αν άφηνε τον ανεμιστήρα στις ίδιες στροφες και δεν τον ανέβαζε) σκεφτείτε Ελλάδα->ήλιος->καλοκαίρι->ζέεεεεστηηηηηηηη ->+15-20 Ιούνιο-Ιούλιo-Αύγουστο. Μην κρίνετε από το Θωμά που αν του τη βαρέσει τον βάζει και στο phase change περα απ'την πλακα τωρα εγω παντως δεν ξερω και πολλους που ανεχονται καλοκαιριατικα τους 40 βαθμους εντος σπιτιου... να σου πω και την αληθεια ιδιες amb. temps μαλλον παιζουν χειμωνα καλοκαιρι... εκει γυρω στα 20-25.... τσαμπα τα χουμε τα αρκουδισια? Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 01:16] Η μητρική [p5wd2-e 975i] είναι 7αματη πάντως. Λιγο πιο σταθερά ρευματα να ειχε θα ήταν τέλεια. Και το Cpu επισης καλό ειναι dual@140e-> 2.66@4.1 με προχειρότατο ψάξιμο edit Και στο phase θα μπει , αλλα το Single τον εχει πάρει κάπως με φόβο σχετικα με τα ρευματα παντως εαν θες κοιτας και την P5WDG2-WS με 8-Phase Power Design ή ριχνεις μια ματια στα σχετικα ευκολα mods που εχουν κυκλοφορησει... ποσταρε ομως και κανενα spi, 3D, sandra να δουμε τι κανει στα 4.1 ο μικρος σε σχεση με τα μεγαλυτερα διπυρηνα pressler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 30, 2006 #95 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Κοπρίτης@ [θα γινουν τα modakia soon] Χεχ , τα παντα θα ειχα ποστάρει και τις φώτο που έταξα . Ακου πώς έχει όμως. Ειμαι απο την 2ρα με Win2k [χωρις msn - drivers - utilities κλπ] ... Ουτε καν sp4 δεν με αφηνει να βάλω freezarei και χαλαει η εγκατάσταση λέγοντας κάτι για το Usb . Winxp pro - home -Eng -Hell δεν περνάει , Winxp sp1 δεν περνάει . Σημερα εφτιαξα ενα Cd winxp sp2 pro ελπίζοντας να φταίει αυτό .... Με την δικιά σου τι εγκατάσταση έκανες ? Αντιμετώπισες τπτ με τα ide μηπως ? Εναν δισκο ide που τον βγάζει incompatible στο startup .. Το σκ που θα εχω χρόνο θα το ψάξω το θέμα με την μητρική και τις ασυμβατότητες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 30, 2006 #96 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 12:14] Ειμαι απο την 2ρα με Win2k [χωρις msn - drivers - utilities κλπ] ... Ουτε καν sp4 δεν με αφηνει να βάλω freezarei και χαλαει η εγκατάσταση λέγοντας κάτι για το Usb . Winxp pro - home -Eng -Hell δεν περνάει , Winxp sp1 δεν περνάει . Σημερα εφτιαξα ενα Cd winxp sp2 pro ελπίζοντας να φταίει αυτό .... Με την δικιά σου τι εγκατάσταση έκανες ? Αντιμετώπισες τπτ με τα ide μηπως ? Εναν δισκο ide που τον βγάζει incompatible στο startup .. Το σκ που θα εχω χρόνο θα το ψάξω το θέμα με την μητρική και τις ασυμβατότητες . ide? δεν ασχοληθηκα καθολου ρε συ... raptors raid0 on ICH7R & SCSI RAID 1 on pci-x μονο τους drivers για το Raid F6 install δοκιμασες να τους βαλεις ετσι κι αλλιως? σε κατι a8n32sli ελυναν καποια προβληματα εγκαταστασης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2006 #97 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 απο οσο ξερω εχει βαλει το DVDRW πανω στο ιδιο καλωδιο με το δισκο και του κανει κουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 30, 2006 #98 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Eχει φύγει μολις μου το ειχες πει ξαδερφε , dvd-rw μονο του και ο ide πηγε στο υπόγειο . Κοπριτη@ δεν μου είπες τι win εβαλες . Και με f6 δοκίμασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 30, 2006 #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Ηθελε slipstreamed sp2 τελικά το κακομαθημένο ,. ευτυχώς είδα desctop μετά απο κανα 5 μέρες . Και το μπλόκ Και κανα αποτέλεσμα soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 30, 2006 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτηςτους drivers για το Raid F6 install δοκιμασες να τους βαλεις ετσι κι αλλιως?Αυτοί πρέπει να μπαίνουν σε κάθε περίπτωση τόσο για την αποφυγή προβλημάτων όσο και γιατί μετά δεν αναβαθμίζεται ο raid driver (σε Intel τουλάχιστον και πάντα με ''normal'' τρόπο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.