Jump to content

Intel dual core D805 απο 140ε (ηρθαν!)

Vadergr

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 22:55]

Κάνε μια οικονομική ανάλυση. Εάν φτίαξεις hi-end σύστημα ~2k τότε απλά θα πας στα 1.5k χωρίς αυτά.

Εάν βιάζεσαι κάντο

Δεν έχω να χάσω τίποτα! Και με μια 7900 gt και τα παιχνιδάκια μου θα τα παίζω μέχρι φθινόπωρο και τα λεφτά που θα χάσω θά ναι μόνο καμια 100ρα από τη μεταπώληση cpu mobo (με δεδομένο ότι κρατάω VGA-λέμε τώρα)

Παιδιά η intel τον επεξεργαστή αυτόν που πλησιάζει σε απόδόσεις τον χ2 3800+ και κοστίζει το μισό, νομίζω ότι μπορεί κανείς να τον αξιοποιήσει για ένα αρκετά σύγχρονο συστηματάκι.

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από demizz26 [Σήμερα, στις 23:02]

Δεν έχω να χάσω τίποτα! Και με μια 7900 gt και τα παιχνιδάκια μου θα τα παίζω μέχρι φθινόπωρο και τα λεφτά που θα χάσω θά ναι μόνο καμια 100ρα από τη μεταπώληση cpu mobo (με δεδομένο ότι κρατάω VGA-λέμε τώρα)

Παιδιά η intel τον επεξεργαστή αυτόν που πλησιάζει σε απόδόσεις τον χ2 3800+ και κοστίζει το μισό, νομίζω ότι μπορεί κανείς να τον αξιοποιήσει για ένα αρκετά σύγχρονο συστηματάκι.

1ον

υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο εαν προτιμησεις καποια καλη λυση μητρικης με 975Χ

να μην χρειαστει να την αλλαξεις....

2ον

οσο intelas και να ειμαι...

ο D805 δεν εχει σχεση με τον Χ2 3800

με τον D940 πλησιαζει περισσοτερο θα ελεγα

3ον

στη θεση σου θα προτιμουσα να παρω τον Απριλη με τις νεες μειωσεις τιμων

εναν 920 που ανεβαινει και αποδεδειγμενα πολυ

και να τον αλλαξω οταν θα κατασταλλαξουν οι τιμες των merom/conroe...

(εφοσον στοχευεις σε συστημα ανω του μεσου ορου)

Αρχική απάντηση από demizz26

Οι νέες μειώσεις θα έρθουν σίογουρα απρίλη και Ελλάδα?

Ρε Γιωργο.....απριλη θα πεσουν οι τιμες????

Ποιο αργα νομιζω.....

Ποτε θα παει ο 950 300 να παρω εναν???

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 01:15]

:D

- ...δεν μιλησα για κλοκια

- ...εξαλλου ενα bench δεν φερνει την ανοιξη

- ...και μην ξεχνας οτι δεν εχω κρυψει ποτε τα φιλοΪντελικα μου αισθηματα

- ...αλλα η αληθεια να λεγεται

:p

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 01:35]

Ρε Γιωργο.....απριλη θα πεσουν οι τιμες????

Ποιο αργα νομιζω.....

Ποτε θα παει ο 950 300 να παρω εναν???

30 Απριλη ξεκινανε ,λεει η ανακοινωση

αλλα οι μεγαλες μειωσεις για τον 950 που θελεις

μαλλον θα καθυστερησουν λιγο παραπανω\

εκει περιπου

στο διαστημα που θα σκανε τα πρωτα merom.conroe ES δειγματα

στα γνωστα λημερια :devil:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 20:21]

Mωρέ καλα δεν ειπα και τπτ , πάντως σημερα ηρθε και ο δικός μου με την p5wd2-e . :D

εδιτ. Και ειμαι χαρουμενος :D

καλοριζικος

καλοκλοκαριστος

και φυσικα περιμενουμε νουμερα.... ;)

Με 1.3vcore <--default?:D --->κανει 3.6g απο 2.6 που ειναι . Mε αέρα της intel. Ο cpu ειναι Volcano παντως idlarei τους 50c και σε spi32 φτανει και ξεπερνα τους 60c.<-- Το fan στις μισες στροφες ομως καθως δεν υποφερεται... Τα νουμερα ειναι ενδεικτικα καθώς ειμαι single με 1Χ512.... To μηχανακι πάντως φυσάει χωρις υπερβολες. [ημουν και με μονοπυρηνο βεβαια...] Τρεχω spi32 πχ και ανοιγω τα παντα.... Χωρις ιχνος καθυστερας. Το vcore απο 1.3 απο bios σε idle ειναι 1.32-1.33 και σε load 1.28:Ο 1.29 :cry: :cry: .

Δεν ξερω αν σκαλώσει πιο πέρα αλλα αν παει γραμμικά ως 1.4 1.5 που βλεπω δινουν αλλοι με νερο κανα 4.5 ισως το εχω :D .

Ολα προχειρα εντωμεταξυ γιατι δεν ειχα χρόνο για benchs δεν ειχα και cd με sp2 ενσωματωμενο και ειδα ΤΙΣ μπλε οθονες..... Ευτυχως επαιξε ενα win2000 sp4 και ειδα desctop...

spi7iz.jpg

Αρχική απάντηση από helloween

από ότι φαίνεται τραβάει καλά το "γαϊδούρι"!

πωπω, ψήνομαι όλο και περισσότερο.

το μόνο intel cpu τα τελευταία 6-7 χρόνια ήταν του laptop μου, όλα τα pc μου είναι amd.

ήρθε το τέλος?????

Nαι καλα πάει , απλά με 65c load δεν γινεται overclock με παραπανω ρευμα θα χειροτερεψει πιστευω γιατι θα χτυπήσει 80ρες :D Εκτος και αν δεν εχω βαλει σωστα την ψυκτρα :hehe: πρεπει να μπει το νερό και αν μπει θα δώσει αρκετά πιστευω γιατι θα πεσει πολυ η θερμοκρασία .

Αρχική απάντηση από sotiris

πωπω, ψήνομαι όλο και περισσότερο.

το μόνο intel cpu τα τελευταία 6-7 χρόνια ήταν του laptop μου, όλα τα pc μου είναι amd.

ήρθε το τέλος?????

αντε καλορίζικος !!! τι ωραία να έβγαινε και σε S478:crazy:

unsto οχι τι διπλο :D , βασικα παιδες δεν εχω νουμερα εκτος απο το spi 1μ ολα τα αλλα τα ετρεχα μισα ετσι απλα να δω τι γινεται αφηνα 10 λουπες ας πουμε spi32 και μετα το εκλεινα ... Ο cpu ειναι Volcano επαναλαμβάνω αλλα δεν με πειραζει αυριο μεθαυριο θα κοψω μια βαση για το μπλοκ και θα μπει το νερό οποτε θα στρώσει χαρακτήρα... :D . Βασικα ημουν συνηθισμενος απο τον Venice οπου εβλεπα 40 σε μεγαλο load... :hehe: γιαυτο και τώρα εχω παρει με φόβο τις τεμπς...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.