Jump to content

Intel dual core D805 απο 140ε (ηρθαν!)

Vadergr

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

αντε να ακολουθησει και ο αμιντες...

Πλεον κανεις δεν αγοραζει τους σημερινους "duron"...

Αυτος της ιντελ σε τι chipset μπαινει??Kαι που μπορουμε να δουμε κανενα αξιολογο ρεβιουδακι?

Η μόνη απάντηση της ΑΜΔ πέρα από το νέο socket που περιμένουμε ίσως να είναι μία μείωση τιμών. Αν πχ βγαλει κάτι σαν χ2 3600+ κάτω από 200 ευρά τότε θα είναι πάλι μπροστά ΚΑΙ στα φθηνά διπλοπυρηνα.

Αρχική απάντηση από demizz26

Η μόνη απάντηση της ΑΜΔ πέρα από το νέο socket που περιμένουμε ίσως να είναι μία μείωση τιμών. Αν πχ βγαλει κάτι σαν χ2 3600+ κάτω από 200 ευρά τότε θα είναι πάλι μπροστά ΚΑΙ στα φθηνά διπλοπυρηνα.

lawl...καλο , καλο... :rofl: εχει ηδη ανακοινωσει ανοδο τιμων απο 4 απριλιου...

Ρε λεμε πανε καλα τα νεα δυπριονα της μαμας....

Αν δεν ηταν και αυτη η τραυματικη εμπειρια με τις θερμοκρασιες της μετα-Νοrthy εποχης ( λεγε με presHOT @ 85 οC και βαλε...) δεν θα το σκευτομουν και πολυ....

Βλεπω και αυτο το 70αρι ρε παιδι μου και σκιαζομαι:eek:

Αρχική απάντηση από tomhel [Σήμερα, στις 01:00]

Ρε λεμε πανε καλα τα νεα δυπριονα της μαμας....

Αν δεν ηταν και αυτη η τραυματικη εμπειρια με τις θερμοκρασιες της μετα-Νοrthy εποχης ( λεγε με presHOT @ 85 οC και βαλε...) δεν θα το σκευτομουν και πολυ....

Βλεπω και αυτο το 70αρι ρε παιδι μου και σκιαζομαι:eek:

Mην είσαι απόλυτος σε αυτό... και η AMD είχε πρόβλημα σε θερμοκρασίες παλαιότερα (Αthlon XP), αλλά βλέπεις πως έχει η κατάσταση σήμερα. Μην συγκρίνουμε το παρελθόν σε σχέση με το μελλον..;)

Αρχική απάντηση από HellhammeR

Mην είσαι απόλυτος σε αυτό... και η AMD είχε πρόβλημα σε θερμοκρασίες παλαιότερα (Αthlon XP), αλλά βλέπεις πως έχει η κατάσταση σήμερα. Μην συγκρίνουμε το παρελθόν σε σχέση με το μελλον..;)

Μη φοβασε...και northy ειχα , και athlon ειχα ( πουσαρησμενα στο θεο ) αλλα σαν τον presHOT ΚΑΝΕΙΣ....

Ρε λεμε , του εβαλα υδροψυξη και κοχλαζε το νερο στο τανκ!!!!!:eek:

Γιαυτο σου λεω , οποιος καιγετε στο χυλο.......

Ας ειναι καλα το πτερονι μου @3Ghz με αερα και 40-45 οC.....

Λοιπόν σκεφτομαι να στησω συστηματακι με τον φθηνό αυτόν intel και να βάλω πάνω τα υπόλοιπα (κουτί-οθόνη-ram-σκληροί-VGA) όπως σχεδίαζα. Να τη βγάλω κάνα εξάμηνο και μετά με τους conroe πουλάω μόνο cpu και mobo και είμαι ok με μικρό κόστος κι έτσι δε θα χρειάζεται να περιμένω με το λαπτοπ 6 μήνες. Τί λέτε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.