jpavly Απρίλιος 17, 2006 #61 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από mariosaliceΣτην έκθεση δεν έπαιζε παιχνίδια... Στην Gamics έπαιζε FEAR και Need For Speed Most Wanted, αυτά είδα εγώ τουλάχιστον.Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν σχολιάζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 17, 2006 #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Καταρχην σας ευχαριστω απαντες για τα καλα σας λογια χαιρομαι που το συστημα αυτο αρεσε (εαν εξαιρεσουμε τις γκρινιες περι τιμης) πρεπει ομως να κανω μια δυο διευκρινισεις... τα δυο αυτα demo συστηματα σχεδιαστηκαν & στηθηκαν σε συνεργασια με τον Μichalis76 και οχι μοναχα απο μενα... αρα τα ευσημα δια του δυο... και οσο αφορα το υπεροχο βαψιμο, αυτο ειναι επαγγελματικη δουλεια φανοποιου μιας και οι 7 περλες που απαιτουνται για το εφε αυτο θελουν γνωσεις και εξοπλισμο που δεν κατεχω (προς το παρον?) Αρχική απάντηση από mariosalice [Χθες, στις 11:58] Στην έκθεση δεν έπαιζε παιχνίδια... Στην πράξη όμως μιλάμε για ένα PC υπερχρονισμένο, που θα οδηγάει κάποια 30άρα+ οθόνη σε απίστευτες αναλύσεις και θα παίζει παιχνίδια για ώρες. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν ο πίσω κάτω ανεμιστήρας έβγαζε τον αέρα σε συνδυασμό με το ανεμιστηράκι της ASUS. Συνέργεια φίλε μου ... δεν νομιζω κανενα παιχνιδι να ζορισει το συστημα περισσοτερο απο SnM full test διπλα spi32m λουπες 3dMark06' μπορει με καμια δυο κινησεις αναδιαρυθμισης να ριξεις τις temps λιγο παρακατω αλλα κατα την γνωμη μου δεν αξιζει το τιμημα στον αισθητικο & ακουστικο τομεα λειτουργει αριστα και ως εχει.... Αρχική απάντηση από mariosalice [Χθες, στις 11:58] Όσο για την ομορφιά, πράγματι οι WD 150 GB Raptors είναι εντυπωσιακοί, αλλά το πάνω καπάκι τους κρύβει έτσι κι αλλοιώς. Τί φαίνεται εκεί που είναι χωμένοι σαν απόκληροι? Δεν το κατάλαβα το κόλπο με το μοτερ. Από που φαίνεται? Από κάτω ο ένας δίσκος έχει το τροφοδοτικό για να ψήνεται και ο δεύτερος είναι τόσο μπροστά που αμφιβάλω αν φαίνεται τίποτα. Εντάξει καταλαβαίνω την ανάγκη να δείξουμε τους ράπτορες με ανοικτό κουτί σε μια έκθεση, αλλά κάποιος που ξέρει μπορεί να το σχολιάσει το θέμα της θερμοκρασίας των σκληρών δίσκων. Ας βάζατε δίπλα ένα cooldrive με ένα WD150άρη βιδωμένο και ανοικτό να το βλέπει ο κόσμος .... βρε Μαριε αφου ουτε στην εκθεση το ειδες, ουτε το Pcworld πηρες αλλα ουτε και στο Extreme ηρθες... αλλιως θα ηξερες οτι: το πανω τμημα εχει δυο τρυπες - φινιστρινια απο τα οποια εχεις απευθειας οπτικη προσβαση στα διαφανα καπακια του μοτερ των Raptor-X ΔΕΝ απαιτειται η αφαιρεση οποιουδηποτε τμηματος για να ειναι ορατοι οι δισκοι... και οσο για τις θερμοκρασιες τους... μην ξεχνας; οτι εχουν μπει εφαρμοστοι σε αλουμινενια πηχακια τα οποια με τη σειρα τους εχουν βιδωθει στον αλουμινενιο σκελετο και σκεπαστει απο το αλουμινενιο καπακι... εν ολιγοις το συνολο λειτουργει καλυτερα και απο cooldrive περνα μια βολτα στο τελος της εβδομαδας που θα εχουν μπει και οι κανονικοι Raptor-X να τα πουμε απο κοντα και να λυσουμε και τις υπολοιπες αποριες σου Αρχική απάντηση από unknown τι εχετε ριξει μεσα και φαινεται μπλε-μοβ? Απιονισμενο νερακι με Zerex και με μειγμα κοκκινου και μπλε UV additive αναλογα με τις συνθηκες φωτισμου του περιβαλλοντα χωρου δειχνει λιγοτερο ή περισσοτερο λογω των κρυφων uv cold cathode lights Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 17, 2006 #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice- Ξεχάσατε να τοποθετήσετε το ανεμιστηράκι που δίνει η μητρική της ASUS για το chipset. Έτσι όπως το βλέπω στη φωτό θα δουλέψει μια ώρα και θα σκάσει. μπααααα ολη μερα επαιζαν πιτσιρικαδες fear και δεν εδειξε να μασαει Αρχική απάντηση από unknown :drool: τι εχετε ριξει μεσα και φαινεται μπλε-μοβ? Αρχική απάντηση από ΚοπρίτηςΑπιονισμενο νερακι με Zerex και με μειγμα κοκκινου και μπλε UV additive εγω ακουσα οτι εχετε ριξει μεσα γοριλινη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 17, 2006 #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Μπράβο σε όσους συνεργάστηκαν για αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 17, 2006 #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 00:55] εγω ακουσα οτι εχετε ριξει μεσα γοριλινη! και του το'χα πει εγω... αυτος ξερει πολλα... πρεπει να πεθανει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 17, 2006 #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Πολύ καλη προσπαθεια παιδια. Μακαρι να βρειτε μιμητες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil_will_cry Απρίλιος 17, 2006 #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 το ειδα στην εκθεση . εντυπωσιακο ειναι αν και μου φαινετε πολυ υπερβολικο και δεν νομιζω οτι ο υπερχρονισμος χρειαζοταν. οχι οτι εχω τις γνωσεις σας αλλα αισθητικα ειναι too much. πολυ αγενης οι τυποι εκει διπλα του περιοδικου βαριοντουσταν να απαντησουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Απρίλιος 17, 2006 #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 00:28] Καταρχην σας ευχαριστω απαντες για τα καλα σας λογια ...... δεν νομιζω κανενα παιχνιδι να ζορισει το συστημα περισσοτερο απο SnM full test διπλα spi32m λουπες 3dMark06' μπορει με καμια δυο κινησεις αναδιαρυθμισης να ριξεις τις temps λιγο παρακατω αλλα κατα την γνωμη μου δεν αξιζει το τιμημα στον αισθητικο & ακουστικο τομεα λειτουργει αριστα και ως εχει.... βρε Μαριε αφου ουτε στην εκθεση το ειδες, ουτε το Pcworld πηρες αλλα ουτε και στο Extreme ηρθες... αλλιως θα ηξερες οτι: το πανω τμημα εχει δυο τρυπες - φινιστρινια απο τα οποια εχεις απευθειας οπτικη προσβαση στα διαφανα καπακια του μοτερ των Raptor-X ΔΕΝ απαιτειται η αφαιρεση οποιουδηποτε τμηματος για να ειναι ορατοι οι δισκοι... και οσο για τις θερμοκρασιες τους... μην ξεχνας; οτι εχουν μπει εφαρμοστοι σε αλουμινενια πηχακια τα οποια με τη σειρα τους εχουν βιδωθει στον αλουμινενιο σκελετο και σκεπαστει απο το αλουμινενιο καπακι... εν ολιγοις το συνολο λειτουργει καλυτερα και απο cooldrive περνα μια βολτα στο τελος της εβδομαδας που θα εχουν μπει και οι κανονικοι Raptor-X να τα πουμε απο κοντα και να λυσουμε και τις υπολοιπες αποριες σου Οι παρατηρήσεις μου στηρίχθηκαν στις φωτό που βάλατε. Το καπάκι δεν έχει φινιστρίνια. Μήπως δεν βλέπω καλά? Δυστυχώς εδώ δεν φαίνονται ούτε το υπέροχο χρώμα ούτε και τα υπόλοιπα που μου περιγράφεις. Μόλις όμως είδα αυτό το ποστ πέρασα από Στουρνάρη, αλλά κάνατε εργασίες στο νέο μαγαζί με μισοκατεβασμένα ρολά. Θα επανέλθω με την πρώτη ευκαιρία να τα πούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Απρίλιος 17, 2006 #69 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Κοπριτης .....εδωσες ΡΕΣΙΤΑΛ... Μπραβο βρε αρχοντα πολυ γκλαμουρα το "θεριό".... Κανενα απολυτως αρνητικο σχολιο εφοσον ΔΕΝ το φτιαξαμε μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Απρίλιος 18, 2006 #70 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Φίλε Κοπρίτη, κρίμα που είμαι μακριά και δυστυχώς δεν μπορώ να το δώ ζωντανό που λένε!αλλη μια φορά τα συγχαρητήριά μου σε σένα και στον φίλο που συνεργάστηκε, το τι έχει ή δεν έχει μέσα το μηχάνημα είναι προσωπική εκτιμηση του καθένα και δεν θα σταθώ εκεί, αν το έφτιαχνα εγώ θα έκανα κάποια πράγματα διαφορετικά όπως όλοι άλλωστε, αυτό που έχει σημασία είναι οτι κάποιος ή κάποιοι έβαλαν το μεράκι τους και κατέθεσαν την άποψή τους και το αποτέλεσμα για μένα τους δικαιώνει.** ο φανοποιός έκανε καλή δουλειά!! μην ζορίζεσαι κι εγώ τα δίνω και μου τα βάφουν, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 18, 2006 #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 @ κοπρίτηςΜπορώ να ρωτήσω τι κόστος είχε το βάψιμο??? :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 18, 2006 #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Αν θυμάμαι καλά κάπου είχα διαβάσει οτι το χρώμα πήγαινε 300 το κιλό και χρησιμοποιήθηκαν κάτι γραμμάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Απρίλιος 18, 2006 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:58] Αν θυμάμαι καλά κάπου είχα διαβάσει οτι το χρώμα πήγαινε 300 το κιλό και χρησιμοποιήθηκαν κάτι γραμμάρια. Το χρώμα κοστίζει 600 το κιλό, ΜΟΝΟ το χρώμα χωρίς να υπολογίζουμε προεργασία, αστάρι, 2 χέρια βερνίκι και κέρωμα. 200γραμμάρια δεν είναι "κάτι" γραμμάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 18, 2006 #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Kαλα το χρωματακι που ειδα απο κοντα βαρεθηκα να το χαζευω.Πραγματικα απιστευτη υλοποιηση!Μπραβο κι απο 'μενα στα παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 18, 2006 #75 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Michalis76 Το χρώμα κοστίζει 600 το κιλό, ΜΟΝΟ το χρώμα χωρίς να υπολογίζουμε προεργασία, αστάρι, 2 χέρια βερνίκι και κέρωμα. 200γραμμάρια δεν είναι "κάτι" γραμμάρια. Εεεε... ’μα τα πάρεις σε πατάτες λίγα είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 18, 2006 #76 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Michalis76 Το χρώμα κοστίζει 600 το κιλό, ΜΟΝΟ το χρώμα χωρίς να υπολογίζουμε προεργασία, αστάρι, 2 χέρια βερνίκι και κέρωμα. 200γραμμάρια δεν είναι "κάτι" γραμμάρια. 600ευρω το κιλο!!! αν το σνιφαρεις γινεται τιποτα γιατι για να το εχω πανω στο PC μου δεν μου κανει καρδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Απρίλιος 19, 2006 #77 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=96541 Συμψωνα με το XS παντως, το quad sli ειναι μουφα λενε..:For all those that missed the benchs... basically in 1280x1024 2x7900GTX in SLI beat the QuadSLI setup. Only at 2560x1500 was a gain. And don't remember the exact numbers, but something like 8300 vs 9200 ??:whistling :devil:Και η πλακα ειναι οτι "καποιος" ζητησε να γινει remove το αρθρο με τα benches... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 19, 2006 #78 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 μιας και οι φωτο της οροφης του κουτιου λαμπουν δια της απουσιας τους.. και αρκετες αποριες δημιουργηθηκαν για την τοποθετηση των δισκων.. ας αρκεστουμε σε δυο σχεδιακια μεχρι να τραβηχτει καμια φωτο της προκοπης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 19, 2006 #79 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 Νο2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 19, 2006 #80 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 ετυχε να το δω και απο κοντα.Πολυ καλη δουλεια Κοπριτη!!Και εις ανωτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.