Jump to content

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ PC

g_0x

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα που να κλεινει το πισι σε καποια ωρα που του δινω εγώ.ασ πουμε ακουω μουσικη πριν με παρει ο υπνος και θελω σε μιση ωρα να κλεισει και δε 8ελω να σηλωθω απο το κρεβατι.υπαρχει κατι τετοιο?

Φτιάξε ένα αρχείο με κατάληξη .bat το οποίο περιέχει:

@echo
echo Going for system shutdown...
shutdown -f

και βάλε το να εκτελείτε οπότε θες μέσω του Windows Scheduler...

και πως οριζω το χρονο που θα κλεινει το συστημα?

Μέσω του Windows Scheduler...

Δε θυμάμαι πως τον ρυθμίζεις όμως, έχω πολυυυυυυ καιρό να το δουλέψω.

Λογικά, όμως, θα είναι αρκετά εύκολο.

βρες ενα προγραμμα που λεγεται shutdown timer. πολυ μικρο και βολικο. αν δε το βρεις google pm me να στο στειλω μετα τις 17.00 που θα ειμαι σπιτι

ευχαριστω παιδες.τωρα κατι πσαχνω και θα κατεβασω κατι που 8α παει.ευχαριστω παντως.

η επομενη λυση βεβαια είναι χειριστηριο που αποτι ειδα για shutdown ειναι λιγο ακριβο.αλλα πολυ χρησιμο γενικοτερα.

Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 14:12]

Eγω με το PowerOff κανω την δουλεια μου μια χαρα...

Εχει και αρκετες αλλες ακομα δυνατοτητες...

Υ.Γ. Ειναι 290 KB. :)

:T: :T: :T:

Αν θες ριξε και μια ματια στο Chameleon Clock κανει γενικα τα παντα στο να προγραματιζει το pc εκτος του shutdown...

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από Κωστάκης

Switch off! ψά3ε στον γούγλη

Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ... πολύ απλό και εύχρηστο προγραμματάκι:T:

βρηκα το chemmeleon clock τελικα.χρησιμο προγραμματακι αλλα τοχω σε κομμενη έκδοση. η κανονικη είναι με πληρωμή αλλα και παλι κανει τη δουλειά που θέλω.τεσπα.μήπως υπάρχει περίπτωση να ανοίγει και κάποιο προγραμμα το πισι?ή αυτο πουθ λέω είναι πέρα απο τις δυνατότητες αυτών των προγραμμάτων γιατι πίαζει ρόλο κ το bios?

για να ανοίγει ατύχησες... μόνο αν παίζει 2ο pc στο σπίτι μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο... (το οποίο θα είναι ανοιχτό, και θα στείλει μύνημα wake-on-lan στο 1ο να ανοίξει...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.