Jump to content

O H/Y ΤΣΙΡΙΖΕΙ...ΓΙΑΤΙ;;;

pan

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gocu

χαχα καλο ε?

MSI K8N NEO (3??) PLATINUM

την εστειλα rma και μου την εστειλαν πισω οτι και καλα ειναι οκ και ειμαι υπερβολικος

το τσιριχτο ερχοταν διπλα απο την agp και αυξανοταν με το scroll η τις αποτομες μετακινησεις γραφικων

και για να ειμαι και πιο ηλικρινης την εκαψα την πρωτη και πηρα και δευτερη απο αλλο μαγαζι και παλι τα ιδια

μεχρι που την εδωσα πισω και πηρα την dfi

Δεν σε κατάλαβα.

Η μητρική αυτή που λες είναι με nForce. Όσο για το ποστ μου, κρίνω από μια -σχετικά- μεγάλη εμπειρία που είχα (και έχω) με μητρικές MSI και VIA chipsets. Από τον πρώτο Duron και μετά. Δεν κρίνω από ένα (1) δείγμα.

Όσο για την τελαιπωρία σου λυπάμαι. Αλλά αν εσύ είσαι ένας δυσαρεστημένος πελάτης της MSI, εγώ μπορώ να σου δείξω 50 ευχαριστημένους.

καταλαβα οτι το σχολιο σου πηγαινε για τα VIA

μαλλον εσυ δεν καταλαβες οτι δεν ηθελα να σε κραξω η να σε κοροιδεψω η να σε βγαλω ψευτη

θα επρεπε μαζι με το "χαχα " να ειχα κοτσαρει καμια φατσουλα για να μην παρεξηγηθω

ειμαι ευχαριστημενος πελατης απο msi γιατι δεν ειναι και μενα η μοναδικη μητρικη που εχω συναντησει μπροστα μου

απλα εδειξα οτι και οι msi ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ τυχαινει να εχουν μερικα προβληματα

φυσικα ενας αγοραστης που ζηταει να του στηθει ενα μηχανημα δεν καταλαβαινει τιποτα απο αυτα τα τσιριγματακια οποτε στην τελικη καταληγουμε οτι τα μικρο-προβληματα τα εντοπιζει μονο μια ορισμενη ομαδα αγοραστων-εμεις οι τρελοι που αντι να κοιμομαστε τωρα καθομαστε και γραφουμε στο φορουμ-

αρα παλι δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη γιατι απλα τα δειγματα προερχονται απο διαφορετικους πληθυσμους

φιλικα αλεπουδιτσα

Helloooooo......

Εχετε κατι και για μεναααααααα....

Βλεπω να κανει κανα μπαμ και να τρωω την μητρικη φρεσκοκαμενη για το πασχα.....

Αρχική απάντηση από gocu

απλα εδειξα οτι και οι msi ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ τυχαινει να εχουν μερικα προβληματα

Αυτό εννοείται έτσι κι αλλιώς και ισχύει για όλα τα προϊόντα.

Αρχική απάντηση από darkCount

αλεπουδιτσα?????

αλεπουδιτσα?????

Ε καλά.... έτσι που είναι η κατάσταση, δε μας φτάνει ο πρώτος μισθός.... καταλαβαίνεις... :p

"Καθάρισα" λίγο το θρεντ από ότι off topic γράψαμε ώστε να κυλήσει κανονικά στο θέμα του

αυτο που ειπωθηκε σε προηγουμενο post ,για σφυριγμα κατα το scrolling της οθονης με το mouse το εχω παρατηρησει και εγω αλλα επειδη δεν ακουγεται σαν κατι σοβαρο δεν εχω ψαξει καν απο που προερχεται(υπεθετα μνημες ή vga)

το κανει καμμια φορα και οταν τρεχω 3dmark05 και στο internet (συνηθως σε βαριες σελιδες και με αρκετο cpu load)

το συμπερασμα ειναι οτι αμα την εχεις αγορασει απο καπου που σε περνει να πεις την αληθεια και να ζητησεις καποια αλλη τοτε καντο

αμα την αγορασες απο αλυσιδα καταστηματων η γενικα δεν εχεις κονε τοτε δεν προκειται με την καμια να την δεχτουνε για RMA γιατι απλα ειναι πολυ μικρο το προβλημα(αν ειναι προβλημα)

ουτε κονε εχω φιλε μου ουτε τιποτα....αλλα μου ειπαν να την παω για να την στηλουν αντιπροσωπεια.

απο αλυσιδα ειναι αγορασμενη κ δεν ξερω πως θα την αντικαταστησω....

γιαυτους σιγουρα το τσιριγμα δεν ειναι προβλημα...θα μου πουν οτι δουλευει μια χαρα...

μονο αν σταματηση να παιρνει μπρος θα μου την αλλαξουν....

σωστοςςςςς????

ελπιζω ομως να φταιει η μητρικη...γιατι αν φταιει κατι αλλο και αλλαγη να γινει παλι θα εχω το προβλημα!!!

και εγω εδω και καιρο με την asrock 939 dual sata2 ακουω κατι τσυριγματα στο ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ, οταν ειμαι ξαπλα πχ και εχω αφησει το μουλαρι να κατεβαζει, btw ειναι φυσιολογικο οποτε τρεχω ενα utorrent/dc++/e-mule απο πισω οταν παιζω σχεδον οποιοδηποτε παιχνιδι (offline εννοειται) να τρωω stutters των 2-3 sec στο ξεκαρφωτο ενω οταν τα κλεινω να στρωνει ?

Ισως να φταιει και ο artic freezer 64 που εχω για το τσυριγμα, αλλα του φουστη προσφατα τον καθαρισα,γινεται να φταινε οι μνημες αν τις εχεις σφιξει λιγο παραπανω ? btw σφυριγμα ενω scrollαρα με το wheel του ποντικιου παρατηρησα μονο μια φορα στο λαπτοπ ενος γνωστου μου. Ειχα παθει πλακα νομιζα οτι τα παιξε το mouse :p

Αρχική απάντηση από pan

ουτε κονε εχω φιλε μου ουτε τιποτα....αλλα μου ειπαν να την παω για να την στηλουν αντιπροσωπεια

και εγω την πηγα και την εστειλαν αντιπροσωπεια και εμεινα 2 εβδομαδες χωρις μητρικη και την εστειλαν πισω πακετο οπως την ειχα στειλει και καλα οτι ηταν ολα οκ

τα παιδια στο μαγαζι καταλαβαιναν τι εκανε η μητρικη αλλα δεν μπορουσαν να καταλαβουν γιατι ηθελα να την αλλαξω...

δεν νομιζω να εχει προβλημα στην λειτουργια της

τοτε αν εχει στειλε την με τη μια

αλλα σκεψου οτι συνηθως λενε ψεματακια στα σερβις σχετικα με το ποτε θα γυρισει πισω

οποτε βαλε οτι σου πουν + καμια εβδομαδα ακομα στη χειροτερη για να εισαι μεσα

Εγω αυτο που παρατηρω ειναι εκτος απο το τσιριγμα, οτι μου κολαει και την

(pinnacle 310e usb2 tv tuner). εκει που βλεπω TV αφου ζεσταθει η μητρικη ξαφνικα αρχιζει η κινηση και φαινεται σαν σπασμενη...κλεινω το προγραμμα του TV tuner και το ξανανοιγω και παιζει καλα. (δεν ξερω για ποση ωρα γιατι δεν ειχα τον απαραιτητο χρονο να το ελεγξω).

Επισης καθε φορα που αλλαζω καναλι ακουω κι ενα τσιρ τσιρ...

Εχθες εβαλα τους σκληρους και τα DVD να δουλευουν με αλλλο τροφοδοτικο 350W και το σηστημα με το δικο του. Παλι ομως τα ιδια.

και ενα τελευταιο ειναι οτι εβαλα να δω ΠΡΙΣΜΑ+ (ψηφιακο της ΕΡΤ) στην αρχη μου εσπαγε εικονα και ηχο χωρις να τσιριζει και μετα απο μερικα ανοικσε κλεισε επαιξε...

το TV tuner ειναι καινουργιο λετε να φταιει αυτο?

Ρε 'σεις μήπως θέλει καθάρισμα η μητρική. Εγώ που έχω Gigabyte εδω και 2 χρόνια δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Έχω ένα κομπρεσέρ και κάθε 2-3 μήνες την καθαρίζω από σκόνη. Η μητρικές με τόσα ανεμιστηράκια που έχουν μαζεύουν απίστευτη ποσότητα. Και μην αφήνεται τα καπάκια των κουτιών ανοιχτά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.