Jump to content

Pentium 586 και νέος σκληρός...

pReHiStoRik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδόπουλα...έχω ένα μουσειακό Pentium 586 στα 133ΜHz με 40Mb Ram και Win98 SE πάνω του...το θέμα είναι ότι σκεφτόμουν να το έχω για download center ένεκα DSL...το θέμα είναι ότι έχει ένα σκληρό μόλις 3,2 γίγα...πράγμα που είναι λίγο...σκεφτόμουνα για ένα μεγαλύτερο δίσκο..αλλά ο μικρότερος είναι στα 80 γίγα...το θέμα είναι θα τον σηκώσει ή θα γίνει παρανάλομα του πυρός???

τα φώτα σας παιδόπουλα...αν το έχει δοκιμάσει κάνεις ας μας το πει..

ευχαριστώ...

Μήπως όμως αυτό το σύστημα είναι πολύ αργό ακόμα και γι αυτή τη δουλειά??? Με λιγότερο από 100 ευρω θα μπορούσες να στήσεις ένα συστήματα τύπου slot1,socket370,socketA από μεταχειρισμένα κομμάτια.

Δε ξερώ αν συμφέρει να πάρεις εξωτερικό usb δίσκο μονό και μονό γι αυτό.

Αν πάλι επιμένεις ίσως θα ήταν καλυτέρα να βρεις καμιά καρδούλα ide controller και να βάλεις ότι δίσκο σηκώνει η κάρτα

Θα τον σηκώσει τον 80άρι αλλά θα τον αναγνωρίσει 10άρι ψάξε να βρεις κανένα παλιό μεταχειρισμένο ειδάλλως πας στην λύση του kaynd με τα 100 ευρά

Βρες ένα μεταχερισμένο δίσκο και κάνε τη δουλειά σου

Δεν νομίζω να κάνει ουτε για κατεβαστήρι ο 133... Και αν κάνει θα κάνει υποτυπωδώς και η χρήση του έστω και αυτά τα 10 λεπτά που θα ανοιγοκλεινει - χειρίζεται το emule θα ειναι άσχημη εμπειρία .

Με κανα 100ρι το πολύ πάντως οπως αναφέρθηκε μπορεί να βρεί μηχανημα p3 - η amd socket A που θα κανει την δουλειά χαλαρά και άνετα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.