obijuan1983 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2006 Αφού αξιώθηκα και πέρασα τις φωτό μου στο pc , να λοιπόν Αποτελείται απο Ψυγείο NeXXos Extreme 360 Αντλία Hydor L20 Tank Handmade Plexxy (12,5x12,5x12,5 / 2 Litre χωρητικότητα) Cpu block ZernAt Vga Block NeXXos Σωλήνες απλοί (αλφαδολάστιχο) 1/2 ίντσα Και να μερικές φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 16, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 και αλλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 - Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 16, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Και μια τελευταία. Thanks στον unseen για τα υλικά! Ακούω τα σχόλια σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 δεν έχεις ούτε tie wraps Ούτε clips ούτε δαχτυλίδια στα λάστιχα και κοιμάσαι ήσυχος??? εμένα μια φορά μοου γλύστρηε λάστιχο μόλις ζεστάθηκε και δεν θέλω να το ξαναζήσω.... ψάξε να βρείς τρόπο να κρύψεις τις λάμπες. να φωτίζουν τα στοιχεία uv χωρίς να τις βλέπεις άμεσα αυτο ψάχνω και εγώ κατα τα άλλα πολύ καλός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 ομορφη επιλογη χρωματων.και αρκετα καθαρο και συμμαζεμενο.δωσε και μια με φως ημερας εαν γινεται πιο μακρινη ωστε να φαινονται και το μεσα του κουτιου αλλα και ο χωρος με το ψυγειο αντλια τανκ.πραγματακια θα διορθωνα μεχρι στιγμης.α)θα εντυνα με μαυρο περυτιλιγμα την μερια των καθοδικων που κοιταει προς τα εξω ωστε να μην φαινονται.β)ισως να περναγα με μαυρο καλυμμα το πανω τετραγωνο του πλαινου.δεν εχει κατι το ιδιαιτερο να δειξει εκτος απο μερικα καλωδια τροφοδοτικουκαι μια ερωτηση......το αλφαδολαστιχο το ψεκασες με καποιο σπρεη ή το κοκκινο χρωμα οφειλεται σε προσθετο στο νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 16, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Να σε καλά φίλε σ'ευχαριστώ Όσο για τα δαχτυλίδια,τα ρακόρ μου τα έδωσε ο unseen και είναι αρκετά σφιχτά με λάστιχο 1/2 ίντσας και δοκιμασμένο για ωρες χωρίς διαρροές.Για να το βάλω μόνο είχα αγανακτήσει.Δεν υπαρχει περίπτωση να φύγει! Για τις λάμπες,προσωπικά μ'αρέσει να φαίνεται αυτό το πλαίσιο που κάνουν.Συμφωνώ μαζί σου μόνο για αυτές που είναι δίπλα στην δεξαμενή.Εχεις καμιά ιδέα εσύ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 16, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Φίλε greekfragma, το χρώμα οφείλεται σε προσθετο UV κόκκινο σε αναλογία 1/30 (100ml σε 3 litre περίπου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 16, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Με φλας για τον φίλο greekfragma:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 16, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Μια οποιαδηποτε μανα που καθαριζει να περασει απο εκει ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 16, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Aυτό είναι σίγουρο...αλλα είμαι φοιτητης (doctor 5 χρονια) οπότε για 1 χρονο ακόμα δεν ανησυχώ!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάρτιος 17, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Δε πιστεύω να αφήνεις ταπωμένο το ψυγείο πάνω στο κουτί? Ελπίζω μονό για τη φωτο να το έβαλες έτσιΩραίο αποτέλεσμα γενικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Μάρτιος 17, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 αλλο παλι και τουτο!Τωρα αντι για black light θα βαζουμε cold cathodes στα δωματια! Ειναι και πιο οικονομικο!:devil: Περα απο τη πλακα το συστημα σου ειναι γαμτο! Το τανκ το εκανες παραγελεια ?Πολυ ωραιο φαινεται. Εγω θα σου προτεινα να φτιαξεις και ενα κουτι,να τα βαλεις ολα μεσα και να το βαλεις πανω η κατω η διπλα απο το κουτι.Μην το εχεις ετσι χυμα και μπει καμια κατσαριδα στους ανεμιστηρες και να γεμισουν οι τοιχοι ...........(δεν το λεω γιατι θα κανω εμετο!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 17, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 To ψυγείο δεν το έχω κολλητά έχει κανα 2 πόντους απόσταση οπότε παίρνει αέρα. Η δεξαμενή είναι χειροποίητη και την έκανε ο πατέρας μου. Όσο για τα uv εχω κόλλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 17, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Eχεις αρκετα μεγαλο κουτι απο οτι φαινεται.Δεν υπαρχει χωρος να τα βολεψης μεσα? ή τουλαχιστον πανω απο το κουτι?Το τανκ απο τί υλικο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Μάρτιος 17, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 πλεξι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Μάρτιος 17, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 το πλεξι που το πουλάνε, και πόσο κάνει περίπου;( για ένα midi tower) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Μάρτιος 17, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 στο praktiker το οχι και τοσο καλης ποιοτητας 5ευρο.Η σε καταστημα με φωτεινες επιγραφες,σε οτι χρωμα θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 17, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Πολύ καλό τρελό γιατρέ αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο μαζεμένοΣκέψου το ενδεχόμενο τοποθέτησες Πάνο στο κουτί(ψυγείο)Και όλα τα αλλά μέσα να είναι πιο μαζεμένοUV-POWER RAAAAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάρτιος 17, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Πολύ ωραίο το νεράκι που έβαλες. Μόνο που πρέπει να το βάλεις σε ένα κουτί για να είναι ποιο συμμαζεμένα και να μην γίνει κανα ατύχημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.