Spyrus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2006 Λοιπόν έβαλα την ΧΡ-120 με έναν 120mm αλλα έχω πρόβλημα με την ψύξη των μνημών .Με τη stock ψήκτρα μπορούσα να βάλω έναν12mm από πάνω από τις μνήμες χωρίς πρόβλημα.Τώρα η ΧΡ-120 δεν το επιτρέπει αυτό οποτε έχω τις εξής 4 "επιλογες":1)1x120mm με κλίση. + ψύχει και τα dram mosfets - δεν είναι κάθετα στο dimm 2 - το dimm 4 είναι κάτω από την ΧΡ-120 - ήσυχο2)2x80mm χωρίς κλίση + ψύχει τα dram mosfets + καθετh πρόσβαση στο dimm 2 - το dimm 4 είναι κάτω από την ΧΡ-120 - φασαρία3)1x92mm χωρίς κλίση + κάθετος στο dimm 2 - το dimm 4 κάτω από την ΧΡ-120 - όχι τόσο ήσυχος όσο ο 120mm4)1x120mm χωρίς κλίση αλλα αν βάλω ανάποδα την ΧΡ-120 + καθετί πρόσβαση στα dimms 2&4 + ήσυχο - δυσλειτουργία τις ψήκτρας?Στην περίπτωση που η ΧΡ-120 παίζει μια χαρά ανάποδα τότε πάω για το (4).Την έχει δουλέψει κανεις ανάποδα και έχει πρόβλημα με τα heatpipes?Osoi με Lian--Li και ανάποδα τι μητρική πως την τοποθετούν?Ευχαριστώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Μπορεις να αφησεις οπως εχει την ψυκτρα και να βαλεις αλλον εναν μετα να χτυπαει τις μνημες...Εγω την εχω κανονικα και μια μνημη ειναι κατω απο την XP-120 και αν παρουσιαστει προβλημα με τη θερμοκρασια μνημων τοτε απλα θα βαλω αλλον ενα...Για το 4 μου φαινεται πως τα heatpipes της ψυκτρας χτυπανε πανω σε μια μνημη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 ....αν δεν είχα πρόβλημα με το προηγούμενο setup όπου είχα την stock ψήκτρα και έμπαινε μια χαρά κάθετα ένας 12aris δε θα το συζητούσα.Γιατί όντως υπάρχει πρόβλημα με θερμοκρασίες στις μνήμες.Πάει αέρας στο dimm 4 αλλα το dimm 2 το πιο πάνω ζεσταίνεται χωρίς κανένα ανεμιστήρα πάνω στις μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 To 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 ^^το ιδιο εχω κανει κι εγω.Το 2 μου εχει κατσει καλυτερη λυση.Εκτος αν παιζουν καλα οι μνημες σου στα 1&3,οποτε βαζεις κανονικα την ψυκτρα(δηλ τα heatpipes κοιταζουν κατω) και χανεις το 1 slot!Ετσι εχεις πιο πολυ ελευθερο χωρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 16, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Το μονο σίγουρο λοιπόν είναι ότι χάνω το dimm 4 με ανάποδα την ψήκτρα.Πάντως αν κρίνω από το post του defhttp://www.thelab.gr/showthread.php?postid=351751#post351751που δείχνει την ψήκτρα του FX-60 σε dfi αυτή μπαίνε με οριζόντια τα heatpipes που σημαίνει ότι σίγουρα παίζουν και η κατεύθυνση αριστερά-δεξιά και το ανάποδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Η κανονικη θεση ξαναλεω ειναι με τα Heatpipes να κοιταζουν προς τα κατω.Αναποδα εχεις 1-2 βαθμους ψηλοτερα(αυτο διαπιστωσα εγω).Επισης ειναι καλυτερο να εχεις pull out τον ανεμιστηρα(στο δικο μου συστημα παντα).Παντως με 2 αθορυβους 80μμ εισαι καλυμμενος οπως και να 'χει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 16, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Τελικά αποφάσισα το (1).Οι δυο 80άριδες μου έσπαγαν τα νεύρα.’ντε να έχασα 1ΜΗz οπότε σιγά τα ωά.Δεν έβγαλα την ψύκτρα αλλά από ότι φαίνεται δεν κερδίζω και πολλά...άσε που στα άλλα slots δεν παίζουν οι μνήμες...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Δεν νομίζω να παίζει πρόβλημα γιατί σε εμένα είχα ιδία θερμοκρασία όπως και να την βάλωΌσο για τα φανακια δοκίμασε 2χ5cm σε σειρά κολίτα με 4 βίδες σε κάθε γωνιά και λαστιχάκι περασμένο και πιάσιμο πίσω από τα αυτάκια που κλίνουν τις μνήμες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.