panos17 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2006 οταν παω να συνδεθω στο ιντερνετ αμεσως μετα την επαληθευση του ονοματος και του κωδικου μ βγαζει μπλε οθονη (αυτη με τα παραξενα γραμματα) κ κανω επανεκιννηση.εχω κανει φορματ πριν 2 βδομαδες περιπου κ τωρα μου προεκυψε αυτο.τι να κανω?φτιαχνετε χωρις δευτερο φορματ?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Μάρτιος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 δοκίμασε κάποιο άλλο driver για το modem σου.drivers μητρικής πέρασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Δεξι κλικ στο my computer->properties μετα πας στην καρτελα advanced και πατας το 3ο κουτακι settings που εχει και στο παραθυρο που θα σου ανοιξει κανεις uncheck το αυτοματη επανεκκινηση (auto restart θα λεει λογικα σε Αγγλικα win). Δεν θα κανει μετα restart στην μπλε οθονη και θα προλαβεις να διαβασεις το μηνυμα που βγαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Μάρτιος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Με τι modem μπαινεις ιντερνετ???τσεκαρε και τις μνημες σου γιακαλο και για κακο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάρτιος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Μαλλον ειναι οι μνημες με τα drivers του modem,εγκατεστησε του καινουργιους-τσεκαρε και τις μνημες παλι αντικαθιστωντας τες με καποιες αλλες αν μπορεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Μάρτιος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 παιδιά οι μνήμες του είναι οκ νομίζω, αφού πρίν το φορματ λέει οτι δεν είχε τέτοια προβλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Μάρτιος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Η μπλε οθονη τι λεει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάρτιος 19, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Μήπως το modem είναι εσωτερικό και δεν πατάει καλά στην μητρική? Για βγάλτο από την μητρική και ξανά βάλτο και πές μας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Μάρτιος 19, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 εφοσον δεν ειναι μνημες καποιος driver την κανει την δουλειά καi μαλλον του μοντεμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάρτιος 21, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 τι νεα τελικα με το προβλημα;βρεθηκε λυση και πως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Μάρτιος 22, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 οι μνημες δεν εχουν προβλημα.το μοντεμ ειναι εξωτερικο.το εχω καταργησει κ ξαναεγκαταστησει το μοντεμ με τo δικo τοy driver.τα γραμματα της μπλε οθονης ειναι κωδικοποιημενα κ δεν καταλαβαινω τι γραφει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis1416003194 Μάρτιος 22, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 μήπως έχεις του OTE το netmod για isdn??αυτό συνήθως όπως και μένα όταν το είχα με usb μου έβγαζε μπλε οθόνες!όταν το έκανα σειριακό έφτιαξε!δοκίμασε άμα έχει σειριακή θύρα το modem να το συνδέσεις έτσι!!(και ας μην είναι το παραπάνω modem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Μάρτιος 22, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από bibis [Σήμερα, στις 13:00] μήπως έχεις του OTE το netmod για isdn??αυτό συνήθως όπως και μένα όταν το είχα με usb μου έβγαζε μπλε οθόνες!όταν το έκανα σειριακό έφτιαξε!δοκίμασε άμα έχει σειριακή θύρα το modem να το συνδέσεις έτσι!!(και ας μην είναι το παραπάνω modem) Αυτο ακριβως αντιμετοπισα εγω πριν ενα μηνα με το γ@μ...νο netmod στο καινουριο μου PC..Ασχετα restart μολις εμπαινα ιντερνετ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.