FrOsT Μάρτιος 17, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Noctua NH-U12 ή NH-U9 από το πρόσφατο review. καλύτερες επιδόσεις ακόμα και από την xp120... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Μάρτιος 17, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Tωρα Noctua NH-U12 ή thermalight XP 90 /120 εχω μπερδευτει ποια ειναι η καλυτερη μαζι με τον ανεμιστηρα? Και κατι αλλο ειναι ευκολη ητοποθετιση σε σχεση με την μαμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 17, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 να πω και εγω την γνωμη μου μιας και ψαχνεσαι ακομα........XP90-cu...ολο χαλκινη....το μονο ας πουμε μειονεκτημα ειναι το βαρος της...μαλλον η κορυφη στις ψυκτρες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Μάρτιος 17, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Hi folks Να ρωτησω.Πηρα χτες ενα new pc με Prescott 3.2GHz και P5GD2-X MoBo.Μεσα στις επιλογες της μητρικης υπαρχει επιλογη για auto overclocking οταν υπαρχει βαρυ φορτιο (νομιζω λεγεται AI Nos).Αξιζει να το κανω αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάρτιος 18, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Eγώ κατάφερα και τον έφτασα στα 4.0ghz αλλά με υδρόψυξη και ανέβασμα όχι μόνο τις συχνότητες αλλά και ρεύματα και με μνήμες από την ocz με ψύκτρες. Πιστεύω είναι οριακό αν και κάποιος από το φορουμ το πήγε στα 4.2:devil: Παντώς ότι και να κάνεις προσοχή στις θερμοκρασίες γιατί αυτός ο επεξεργαστής είναι πολύ θερμός από την μάνα του Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 18, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 edit παρακαλώ και συννένωση των post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 18, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από helloween Eγώ κατάφερα και τον έφτασα στα 4.0ghz αλλά με υδρόψυξη και ανέβασμα όχι μόνο τις συχνότητες αλλά και ρεύματα και με μνήμες από την ocz με ψύκτρες. Πιστεύω είναι οριακό αν και κάποιος από το φορουμ το πήγε στα 4.2:devil: Παντώς ότι και να κάνεις προσοχή στις θερμοκρασίες γιατί αυτός ο επεξεργαστής είναι πολύ θερμός από την μάνα του Sorry Έχεις δίκιο σε όλα Για να φτάσεις τόσο ψιλά με ένα cpu που από μαμά είναι 115watt θέλεις κάτι παραπάνω από απλό αέρα Πχ στον δικό μου τον 3,4 @ 3,7 με καλό νερό χτυπώ 39αρια αίνο στα 4,250 είχα θερμοκρασίες σαν να είχα αέρα Απλά αυτά τα cpu καινέεεεεεε υπερβολικά πολύ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.