moutsa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2006 Γεια σε όλους θέλω να μου πείτε μέχρι πόσο μπορεί να πάει ο συγκεκριμένος επεξεργαστής και αν υπάρχει τρόπος να κάνω overclocking χωρίς να επέμβω στο bios.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Το πόσο θα πάει εξαρτάτε από την ψύξη και το πόσο καλό κομμάτι είναι.O/c δοκίμασε μέσα από τα xp με clock gen.Διάβασε και τα παρακάτω:ΟΔΗΓΟΣ OVERCLOCKINGΒασικός οδηγός Overclocking - Τι, πως και γιατί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Μάρτιος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 προσπάθησα με το clock gen πολύ καλό εργαλείο αλλά δεν ξέρω πως να το σώσω τις ρυθμίσεις έφτασα στα 3,4 χωρίς προβλήματα από κει και πάνω αρχίζουν τα δύσκολα δεν ξέρω αν βάλω ψήκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Για παραπάνω είναι πολύ πυθανό να χρειάζεσε και περησότερα volt στο cpuή διερέτη στις ram...Δίαβασε του οδηγούς για o/c και κάνε απο το bios είναι ο καλήτερος τρόπος καθώς σου δήνοντε πολλές ρυθμίσει.Με το clock gen δεν μπορείς να σώσεις τις ρυθμίσεις, θα πρέπει να το τρέχεις και να ρυθμίζεις κάθε φορά που bootάρεις σε xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsTΜε το clock gen δεν μπορείς να σώσεις τις ρυθμίσεις, θα πρέπει να το τρέχεις και να ρυθμίζεις κάθε φορά που bootάρεις σε xp Και όμως, όλα γίνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Και όμως, όλα γίνονται RootX on 27-02-2004 09:15 bookmarked for future use:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Μάρτιος 16, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Oκ παιδία ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας προς το παρόν θα το αφήσω στα 3,4 με το clockgen και όταν βάλω ψήκτρα θα προσπαθήσω από το bios για καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να ρωτήσω και το εξής η αλλαγή ψήκτρας σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών είναι εύκολη υπόθεση για έναν άπειρο χρήστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 16, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Σε επεξεργαστη δεν ειναι αν ακολουθησεις προσεκτικα τις οδηγιες.Σε vga ειναι λιγο πιο στριμοκ*λο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Εύκολο είναι! Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του κατασκευαστή και κάποιες γενικές οδηγίες που ισχύουν για την αλλάγή ψύκτρας, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα... Έχεις σκεφτεί τι θες να πάρεις;;; EDIT: Slower than Vadergr........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Μάρτιος 16, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Για κάρτα γραφικών μάλλον την Arctic Cooling ATI Silencer 3 από checkmate εσείς ποια λέτε δεν έχω βρει κάποια άλλη. Για τον επεξεργαστή τι προτείνεται γύρω στα 50 euro θα τοποθετηθεί πάνω στην asus p4c800 e-dlx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάρτιος 16, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 xp-120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Μάρτιος 16, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 18:35] xp-120 αυτη εδω ενοεις? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650403 πολυ περιεργη μου φαινεται θελω κατι ποιο απλο χωρις να κανει πολυ θορυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 16, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Η ΧΡ-120 είναι ίσως η καλύτερη λύση που υπάρχει για αερόψυξη! Μη σου φαίνεται περίεργη... Απλώς είναι μεγάλη, γιατί παίρνει 12άρη ανεμιστήρα πάνω...Λόγω του μεγάλου μεγέθους της, μπορεί να έχει πρόβλημα με τη μητρική σου... Τσέκαρε στο site της Thermalright τον πίνακα συμβατότητας... Αν δεν ταιριάζει στη μητρική σου, τότε πας σε ΧΡ-90 με 9άρη ανεμιστήρα, η οποία είναι ελάχιστα κατώτερη σε επιδόσεις (δλδ 2-3 βαθμούς πιο πάνω)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 17, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από nickstamat Η ΧΡ-120 είναι ίσως η καλύτερη λύση που υπάρχει για αερόψυξη! Μη σου φαίνεται περίεργη... Απλώς είναι μεγάλη, γιατί παίρνει 12άρη ανεμιστήρα πάνω... Λόγω του μεγάλου μεγέθους της, μπορεί να έχει πρόβλημα με τη μητρική σου... Τσέκαρε στο site της Thermalright τον πίνακα συμβατότητας... Αν δεν ταιριάζει στη μητρική σου, τότε πας σε ΧΡ-90 με 9άρη ανεμιστήρα, η οποία είναι ελάχιστα κατώτερη σε επιδόσεις (δλδ 2-3 βαθμούς πιο πάνω)... Mπορει να παρει την SI-120 που ειναι η αντικαταστατρια της XP και δεν εχει πλεον προβληματα συμβατοτητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 17, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από knight_77 Mπορει να παρει την SI-120 που ειναι η αντικαταστατρια της XP και δεν εχει πλεον προβληματα συμβατοτητας Έχει βγει και SI-120;;; Δεν το ήξερα... Έχω να μπω στο site πολλούς μήνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 17, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Ναι και μαλιστα κυκλοφορει εδω και κανα μηνα περιπου.Σε συνδυασμο με καλο ανεμιστηρα κανει πολυ καλη δουλεια οπως αλλωστεκαι η XP:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Μάρτιος 17, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Ωραι την υποστηριζει η μητρικη μου απο ανεμιστηρα ποιον προτεινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 17, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Εnermax 120mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάρτιος 17, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 αν εχεις panelακι ρυθμισης τσιμπα εναν παναφλο 12χ12χ38 απο το χακσοπ...αν δεν εχεις παρε εναν coolermaster...αυτα απο μενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 17, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 προσωπικά προτιμώ την xp90 όλο χαλκό και μικρότερη σε διαστάσειςεγώ σε οποιαδήποτε απο τις μεγάλες θα έβαζα 2 αθόρυβους σε push pull διάταξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.