BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2006 βρε κορμια εχω την εξης αποριαοταν εγκαθιστουμε XP , πρεπει να βαλουμε και το "via service pack" λη οχι?για XP λεω για πιο παλια λειτουργικα λογικα χρειαζεταιαπλα αναρωτιεμαι αφου ολες οι συσκευες αναγνωριζονται , τι στα κοματια πρσφερει αυτο το via service pack μηπως τα κανει χειροτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 νομιζω πως δεν ειναι απαραιτητο. εγω τουλαχιστον δεν το εχω βαλει και εδω κανενα προβλημα. (VIA KT 333) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 δεν ξερω μαστορα και μου κανει εντυπωση που δεν απαντησε κανεναςεγω παντως το βαζωμε τα usb και το chipset (γεφυρες cpu to pci κτλ) λες δεν υπαρχει προβλημα?παντως για Xp η ιδια η VIA , λεει να βαλεις το via service pack 4in 1...ρε κορμια πειτε καμια ιδεα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Μάρτιος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 ε για να το λέει η via τότε μάλλον καλύτερα να το βάλεις.Πέρα από συμβατότητα μπορεί να βελτιώνει λίγο γενικά επιδόσεις. Χειρότερα δεν νομίζω να τα κάνει. Σου έγινε καμμία στραβή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Μάρτιος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Οχι ρε κορμι , δεν ειναι αναγκη να το βαλεις....Μετα τον τραγελαφο ( ξερεις εσυ...) που εφαγα , εστησα ενα παλιο πισι με via KT και του εβαλα τα xp πανω . Δεν χρειαζετε το 4-1..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 25, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 κορμια δεν εχω ιδεα...ουτε αν το βαλω εχω δει σταβη ουτε αν δεν το βαλω...μπερδεμα...κανενας πολυ ψαγμενος να μας πει αποψη?εγω ξαναλεω δενεχω ιδεα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 25, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Φυσικά και πρέπει να μπαίνει.Το επιχείρημα ότι τα Win έχουν drivers δεν λέει κάτι.Το ίδιο συμβαίνει και για παλιότερες (ή ακόμα και σχετικά πρόσφατες) συσκευές οι οποίες έχουν χαμηλή απόδοση με τους drivers των Win (κλασικό παράδειγμα οι VGA). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.