Jump to content

επιλογη tft

G101416003215

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

απο δευτερα παω για tft....επιτέλους......κ ειμαι μεταξυ 2 17" και 1 19" ολες τους περιπου στα 350ε (για παιχνιδια ιντερνετ κλπ)

1 LG 17' LCD L1780Q

2SAMSUNG SYNCMASTER 730BF

3PHILIPS 190X6FB 19'' TFT

η 2 απ' οτι ξερω εχει χαλια εγγυηση ,στα 7 καμενα πιξελσ, αλλα ειναι γρηγορη

η 3 ειδα τι λεει για εγγυηση και μου φανηκε πολυ υπεροχο για να ειναι αληθινο

ακουω προτάσεις και γνωμες......ευχαριστω

διευκρίνησέ μας αν μπορείς. είσαι μεταξύ αυτών των 3 μόνο ή δέχεσαι κι άλλες προτάσεις?

Αρχική απάντηση από demizz26 [Σήμερα, στις 19:39]

διευκρίνησέ μας αν μπορείς. είσαι μεταξύ αυτών των 3 μόνο ή δέχεσαι κι άλλες προτάσεις?

δεχομαι κ αλλες προτασεις απλα να ειναι στα 350... πανω κατω

Αρχική απάντηση από G10

απο δευτερα παω για tft....επιτέλους......κ ειμαι μεταξυ 2 17" και 1 19" ολες τους περιπου στα 350ε (για παιχνιδια ιντερνετ κλπ)

1 LG 17' LCD L1780Q

2SAMSUNG SYNCMASTER 730BF

3PHILIPS 190X6FB 19'' TFT

η 2 απ' οτι ξερω εχει χαλια εγγυηση ,στα 7 καμενα πιξελσ, αλλα ειναι γρηγορη

η 3 ειδα τι λεει για εγγυηση και μου φανηκε πολυ υπεροχο για να ειναι αληθινο

ακουω προτάσεις και γνωμες......ευχαριστω

Σιγουρα την 3 και ναι αυτο που λεει για την εγγυηση ειναι αληθινο.Εχει και dvi!

Χμμμ, εγώ θα σου έλεγα να πας σε ΕΙΖΟ 568. Είναι ελαφρώς πιο αργή, αλλά η διαφορά σε χρώμα είναι μέρα με νύχτα, και φαίνεται πολύ σε κλίμακες του ανοιχτού γκρι που σε άλλες οθόνες φαίνεται ΑΣΠΡΟ. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό να δουλεύεις με προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και να ανακαλύπτεις μετά σε CRT οθόνες ότι υπαρχουν τεράστια λάθη. Λυπάσαι τα λεφτά για την TFT που πήρες. Επιπλέον, θα σου πρότεινα να μην κοιτάξεις καν ΤΝ panels.

Ίσως είμαι λίγο προκατειλλημένος λόγω του ότι χρησιμοποιώ την TFT για διάβασμα / δουλειά, αλλά και για games η 568 είναι μια χαρά. Είναι πολύ κρίμα να τα σκας σε TFT και να δείχνει τα χρώματα στο περίπου.

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 00:49]

Eγώ πάλι θα έλεγα την 1η επιλογή καθότι κολλημένος με την LG....:D

Παρομοιως!

Κι εγω LG ψηφιζω!

Εγώ πάντως έχω την Eizo L568 και πιστεύω πώς είναι πολύ καλή λύση. Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά της. Τα χρώματα της είναι πάρα πολύ καλά και σίγουρα καλύτερα από άλλες tft φίλων που έχω δεί [philips, samsung, lg].

ιδια εγγυηση με την philips εχει και η LG

εγω απο μεσαιο μοντελο 17 tft eizo 550 πηγα σε ακριβο μοντελο LG 1980Q

γαματη οθονη κλπ κλπ αλλα ο subliminal εχει δικιο για τα χρωματα...

τις εβαλα διπλα ταυτοχρονα και ξενερωσα

αλλα με καλυπτει απολυτα η LG σαν αποδοση - κοστος - εγγυηση ειναι απαιχτη

απλα η eizo ειναι....eizo RESPECT

Αρχική απάντηση από gocu

ιδια εγγυηση με την philips εχει και η LG

εγω απο μεσαιο μοντελο 17 tft eizo 550 πηγα σε ακριβο μοντελο LG 1980Q

γαματη οθονη κλπ κλπ αλλα ο subliminal εχει δικιο για τα χρωματα...

τις εβαλα διπλα ταυτοχρονα και ξενερωσα

το αυτό.

’σε τα ΤΝ και κοίτα κάτι σε PVA/MVA ή S-IPS.

κάθε πότε αγοράζεις οθόνη????? δώσε όσο πιο πολλά μπορείς και πάρε την καλυτερη..... μείνε λίγο ακόμα με την παλιά μάζεψε λεφτά και χτύπα όποια σου αρέσει.

Εγώ προτείνω ΕΙΖΟ.

Τότε που έψαχνα κι εγώ για οθόνη ήμουνα ανάμεσα στην φιλιπς που λές και στην LG 1950. έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά και είδα πόσο μεγάλη διαφορά είχαν οι ΕΙΖΟ από αυτές με αμέσως επόμενη την samsung 930. τελικά πήρα την ειζο s1910. super ευχαριστημένος.

Να εμπιστευτείς τα μάτια σου και όχι την τάση των καιρών

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.