JohnG85 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2006 Την καλησπέρα μου...Εχω μια ερώτηση που αφορά τις 1915s και 1917s οθόνες της LG.Και των δύο είναι ιδιοκτήτες δύο φίλοι μου.Η 1917s είναι πραγματικά πολύ καλή για τα χρήματα που θέλει.Κανένα απολύτως παράπονο.Και η 1915s είναι καλή αλλά σε αυτή εντοπίζω ένα ελλάτωμα.Οταν απεικονίζει κείμενο (στο περίπου τώρα) πάνω αριστερά, στο κέντρο και κάτω προς τα δεξια, σε αυτα τα σημεία το κείμενο είναι λίγο θολό.Η έκταση στην οποία είναι θολό είναι στο περίπου ένας κύκλος με ακτίνα 2cm.Αναρωτιέμαι τώρα εγώ, λάθος ρυθμίσεις ? Προβληματικό panel ή γενικά έτσι είναι το tn panel και άμα σου αρέσει ? Αν είναι το τρίτο η 1917 γιατί δεν το παρουσιάζει ? (πιο καινούρια?!) Τεσπα αυτή είναι η απορία μου γιατί σκέφτομαι να αγοράσω μια εκ των δύο για το κατεβαστήρι...Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Μάρτιος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Δοκίμασς να αλλάξεις τα hertz της οθόνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Μάρτιος 15, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Μα στα 60 δεν παίζουν οι TFT ή κάνω λάθος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Σε DVI οι περισσότερες παίζουν στα 60Hz. Σε D-sub παίζουν και παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Μάρτιος 15, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Οκ θα το δοκιμάσω, thanx guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.