Jump to content

Συνδεση DVD...

JohnG85

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Την καλησπέρα μου σε όλους.Μετά από μια αναζήτηση στο lab δε βρήκα κάτι οπότε ρωτάω...Ας υποθέσουμε οτι έχω δύο recorders και δύο διαβαστήρια.Ποια είναι η ιδανικότερη συνδεσμολογία ? Εγω θυμάμαι ότι η καλύτερη είναι master 1 και master 2 τα recorders και slave 1, slave 2 τα players.Βεβαια απ΄'οσο θυμάμαι αυτό κάποτε που δεν είχαμε buffer underun προστασία και στολίζαμε ολους τους τοίχους με καμένα CDs...Ρωτάω ετσι απλά για το τυπικό...ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο standard, μπορείς να τα συνδέσεις όπως θες αρκεί να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα τον συνδυασμό που βρίσκεται στο ίδιο κανάλι, για λόγους απόδοσης και μόνο. Ο συνδυασμός που προτείνεις μια χαρά μου ακούγεται, αρκεί να μην κάνεις on the fly εγγραφές μεταξύ των 2 recorders.

Ίσα ίσα Rootx που μόνο μεταξύ των 2 recorders θα μπορεί να παίξει το on the fly...επέιδη θα είναι και τα 2 master σε αλλο κανάλι...άρα άλλο καλώδιο.

Όπως επίσης το recorder1 και το player2 και το ανάποδο τυπικά θα μπορούν να παίξουν on the fly για τον ίδιο λόγο.

Βέβαια με τις burnproof τεχνολογίες έχουν περιοριστεί σημαντικά τα καμμένα δισκακια αλλα ξέροντας την "σωστή" συνδεσμολογία και εφαρμόζωντας την δεν χάνουμε και τίποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.