Jump to content

Απομακρυσμένη Σύνδεση

tasma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ένα adsl router/modem Zyxel 660H over pstn και μάταια προσπαθώ καίρο τώρα να συνδεθώ στο μενού των ρυθμίσεών του απο απομακρυσμένο Η/Υ εχω βγάλει το firewall εχω ρυθμίσει το NAT αλλά ακόμα τίποτα :o υπάρχει κάποια λύση;:help:

Όταν λες "από απομακρυσμένο υπολογιστή" εννοείς να ρυθμίσεις το zyxel από έναν υπολογιστή που είναι στο internet; Υπάρχει σχετική ρύθμιση για αυτό ώστε να επιτρέπεται ή όχι telnet-ftp-web από τις lan-wan-dmz θύρες του. Εσένα για να μπορείς να το ελέγχεις από το internet σε ενδιαφέρει η wan.

Βέβαια προσωπική μου γνώμη είναι να μην το επιχειρήσεις ποτέ αυτό. Φτιάξε τις ρυθμίσεις του μέσα από το lan σου και μην επιτρέψεις να δέχεται σύνδεση από το internet.

Στο 662Η μου είναι στο advanced setup-Remote Management.

• 2 weeks later...

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου,τελίκα βρήκα οτι εξ' ορισμού η otenet μπλοκάρει κάποιες πόρτες μεταξύ των οποίων και αυτές που με ενδίεφεραν:)

Ναι γιατί κάποια modem που μοίραζε με τα πακέτα της έχουν by default ανοιχτή την πόρτα 80 για ρύθμιση από το wan και μπαίνεις χωρίς κωδικό. Και για να προστατεύσουν τους βλάκες χρήστες απομόνωσαν την πόρτα 80 σε όλους :tomato:

Πλέον πραγματικά θα προτιμήσω να μείνω χωρίς inet από το να βάλω otenet.

Ναι όντως μπλοκάρει κάποιες πόρτες νόμιζω από την1-1023 την 8080 και κάποιες άλλες βασικές και μάλιστα χωρίς καμία ενημέρωση (εμένα πάντως δεν με ενημέρωσαν για κάτι τέτοιο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.