Jump to content

Επεξεργασια εικονας

morfeas-dsl-

Recommended Posts

αλο guys!

Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα προγραμμα για επεξεργασια εικονας? Θελω να βαζω μια εικονα και να βελτιωνει τον φωτεισμο,χρωματα κτλ οσο πιο ευκολα γινεται.

Επισης επειδη εχει πλακα να πειραματιζεσαι με εικονες, παραμορφωσεις προσωπων, προσθεσεις κτλ θα μπορουσατε να προτεινετε αλλο ενα που να μπορεις να "παιξεις" με μια εικονα οσο πιο ευκολα γινεται?

Εχω τα παντα απο photoshop αλλα δεν το θεωρω ευχρηστο. Καποια της acdsee που δοκιμασα ειναι καλουτσικα, με λιγοτερες δυνατοτητες ομως

αυτα:)

εγω παντως θα σου προτεινα να επεκτεινεις τις γνωσεις σου στο photoshop. πιστευω οτι η επιλογη ειναι μονοδρομος. Μπορει να μην συμφωνησουν ολοι με την αποψη μου απο την στιγμη που ζητας κατι πιο απλο αλλα και στο photoshop δεν ειναι αναγκη να τα μαθεις ολα. Μαθαινεις μονο τα βασικα και εισαι οκ και εαν καποια στιγμη θελεις κατι παραπανω θα ξερεις απο που να ξεκινισεις. Αλλιως θα συμφωνουσα και εγω με το Acdsee που ειναι εξισου και πολυ καλο προγραμμα για να βλεπεις/οργανωσεις τα αρχεια σου.

παντως με acdsee που συνεχιζω να ασχολουμαι λιγο εχω πολυ καλα αποτελεσματα και ειναι πιο ευκολο απο το photoshop.

προφανως βεβαια καποιος που θελει παραπανω απο οτι εγω πηγαινει στο δευτερο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.