morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2006 αλο guys! Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα προγραμμα για επεξεργασια εικονας? Θελω να βαζω μια εικονα και να βελτιωνει τον φωτεισμο,χρωματα κτλ οσο πιο ευκολα γινεται. Επισης επειδη εχει πλακα να πειραματιζεσαι με εικονες, παραμορφωσεις προσωπων, προσθεσεις κτλ θα μπορουσατε να προτεινετε αλλο ενα που να μπορεις να "παιξεις" με μια εικονα οσο πιο ευκολα γινεται? Εχω τα παντα απο photoshop αλλα δεν το θεωρω ευχρηστο. Καποια της acdsee που δοκιμασα ειναι καλουτσικα, με λιγοτερες δυνατοτητες ομως αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Μάρτιος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Picasa μήπως? Είναι της google, δωρεάν πολύ όμορφο λειτουργικά πρόγραμμα και εύχρηστο. Και δωρεάν (για να είμαστε και νομιμοι πλην τοις άλλοις)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάρτιος 14, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Σε ευχαριστω θα το ψαξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάρτιος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 και το element είναι καλό και με πολλές δυνατότητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 15, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 acd cd see powerpack. αρκετα καλο με μπολικες δυνατοτητες. προσωπικα παντως προτιμω το photoshop cs2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybros Μάρτιος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 εγω παντως θα σου προτεινα να επεκτεινεις τις γνωσεις σου στο photoshop. πιστευω οτι η επιλογη ειναι μονοδρομος. Μπορει να μην συμφωνησουν ολοι με την αποψη μου απο την στιγμη που ζητας κατι πιο απλο αλλα και στο photoshop δεν ειναι αναγκη να τα μαθεις ολα. Μαθαινεις μονο τα βασικα και εισαι οκ και εαν καποια στιγμη θελεις κατι παραπανω θα ξερεις απο που να ξεκινισεις. Αλλιως θα συμφωνουσα και εγω με το Acdsee που ειναι εξισου και πολυ καλο προγραμμα για να βλεπεις/οργανωσεις τα αρχεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Μάρτιος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 και εγω υπερ το φοτοσοπ είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάρτιος 19, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 παντως με acdsee που συνεχιζω να ασχολουμαι λιγο εχω πολυ καλα αποτελεσματα και ειναι πιο ευκολο απο το photoshop.προφανως βεβαια καποιος που θελει παραπανω απο οτι εγω πηγαινει στο δευτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 19, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Aνάλογων δυνατοτήτων open source είναι το GIMP αλλά αν θες κάτι πιο περιορισμένο το ενσωματωμένο του nero 7 κάνει αρκετούτσικα πραγματάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.