morpheus Μάρτιος 14, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 1) Όπως είπε πολύ σωστά και ο Trendy πρέπει να έχεις οτπική επαφή μεταξύ των κεραιών. Αν αυτές πρέπει να είναι σε ταράτσα τότε αναγκαστικα πας σε εξωτερικές συσκευές.2) Γενικά οι ονομαστικές ταχύτητες του wifi απεχουν πολυ απο την πραγματικότητα. Το turboG μαλλον δε θα δουλέψει σε τέτοια απόσταση και γενικά είναι καφρίλα να βάλεις G σε εξωτερικό χώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Μάρτιος 14, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Aμα μου εξηγήσεις τι χρειάζεσαι τόση ταχύτητα το συζητάμε τα 11Mbps δεν σου φτάνουν. Ταχύτητα = καρκίνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Μάρτιος 15, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 RED ALERT φιλε μου αν θελω να παιξω π.χ need for speed most wanted θα μου φτασει η 54 mbps; Ξανα ρωταω τι θα χρειαστω για να πετυχω αυτό που θέλω και πόσο θα κοστισει το καθε ενα από αυτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Μάρτιος 15, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Σιγά ρε μάστορα, 54 Mbps είναι μισό ethernet! Με το Internet τι σύνδεση έχεις όταν παίζεις; Αμα δε σε φτανουν τα 11Mbps που ειναι μακράν πιο γρηγορα απο αποιαδήποτε DSL (οχι aDSL2, εχει ειναι περιπου στα ισα) ποιος θα παιξει online? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Μάρτιος 15, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 δηλ. να πάρω 54αρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Μάρτιος 15, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Δηλαδή να είσαι ευχαριστημενος αν παιξει στα 11, γιατι και το NFS σου θα παιζεις μια χαρά, και δε θα γεμιζεις την περιοχή σου ηλεκτρομαγνητικο θορυβο που θα εμποδισει τον διπλανο σου να συνδεθει με εναν αλλο φιλο του λιγο πιο περα, και γιατι θα εισαι τυχερος που δεν εχεις θορυβο στην περιοχη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Μάρτιος 15, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 το NFS μου παίζει άριστα στο ασύρματο δίκτυο του πανεπιστημίου και σνδεόμαστε παράλληλα τουλάχιστον τέσσερα άτομα με φορητούς, ακόμα και με dsl 1024 παίζει χωρίς πρόβλημα τα 11mbps είναι παραπάνω από αρκετά για την δουλειά που το θές. Μετά άν το θέλετε μόνο για NFS στείστε ότι πιο φθηνό και τι διαφορά φάτε την σε νετκαφέ μέχρι να βαρεθείτε. Πάλι ικανοποιημένοι θα είστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 15, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από red alertΤαχύτητα = καρκίνος :worship:ασχετίλα rulez.Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY RED ALERT φιλε μου αν θελω να παιξω π.χ need for speed most wanted θα μου φτασει η 54 mbps; (ασχετίλα rulez)² Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 16, 2006 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Αν το θέλεις για σκέτο gaming να βάλεις απλό b. Και αν δε βρίσκεις τέτοια συσκευή, να βάλεις τη G συσκευή να παίζει σε b mode. Είπαμε ότι το ραδιοφάσμα είναι πολύτιμο και περιορισμένο. Abuse it and you lose it. Και εφόσον βάλεις εξωτερικές κεραίες θα πάρεις καλές κατευθυντικές, όπως pacific wireless 24dB, και συσκευές που ρίχνουν εντελώς την ισχύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Μάρτιος 16, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 δηλαδη τι και τι θα χρειαστω για την δικτυωση μου π.χ καρτες( μοντελο), routers???please help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Μάρτιος 16, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Πιάστε μάτι: 1)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613456 Ή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613472Αυτό τι δουλεία κάνει;http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616336 2)Αυτή ειναι καλωδιο που <<<μεγαλώνει>>> την κεραία;;;http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613437 τι λετε; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΝΩΜΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Μάρτιος 16, 2006 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Ή μήπως μου χρειάζεται ΚΑΙ ένα access point; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 16, 2006 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Να χρησιμοποιείς το κουμπί σε παρακαλώ και να μην κάνεις απανωτές καταχωρήσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 17, 2006 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 1)Οι κάρτες που αναφέρεις δε χαμηλώνουν ισχύ. Σε windows οι μόνες που χαμηλώνουν ισχύ πραγματικά και δοκιμασμένα είναι οι cisco, που είναι και εξαιρετικές κάρτες. Σε linux υπάρχει μεγαλύτερη γκάμα επιλογών.2)Αυτό το καλώδιο φτάνει από το πάτωμα μέχρι το πάνω μέρος ενός τραπεζιού. Θέλεις πολύ μεγαλύτερο και πιο χοντρό και πιο ακριβό για να φτάσεις το σήμα στην ταράτσα χωρίς απώλειες, εφόσον δε βάλεις ταρατσοπισί.Access point θα σου χρειαστεί αν βάλεις πάνω από 2 άτομα στο δίκτυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Μάρτιος 18, 2006 Author #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616336 αυτό είναι κεραία;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 19, 2006 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Είναι κεραία αλλά όχι για εξωτερική χρήση καθώς είναι πολύ μικρή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Μάρτιος 19, 2006 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [15-03-2006 20:21] :worship: ασχετίλα rulez. (ασχετίλα rulez)² Ευτυχως που ειδα το ποστ σου γιατι ετοιμαζομουν να μιλησω για cantennas και φθηνες λυσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.