Jump to content

Ο καφές της Παρασκευής [Θεσσαλονίκη] Revolutions

vdeseris

Που θα γίνει ο καφές? οεο  

41 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Koντα στο γηπεδο που εννοεις? Σε αυτες που ειναι πανω στην Διογενους?

Αν ναι εμενα με καραβολευει μια που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι

Πιστευω οτι ειναι αρκετα βολικα εκει μεσα για Τουμπα και εγω

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 19:59]

Koντα στο γηπεδο που εννοεις? Σε αυτες που ειναι πανω στην Διογενους?

Αν ναι εμενα με καραβολευει μια που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι

Πιστευω οτι ειναι αρκετα βολικα εκει μεσα για Τουμπα και εγω

Σε κάποια απο αυτές μάικ. Θα σας ενημερώσω αύριο. Αν θες πηγαίνουμε και μαζί για scouting... ;)

Κι εγώ συμφωνώ για Τούμπα!

Πιστεύω ότι θα βρούμε καλό μαγαζί εκεί.

Προς nkoumle σου αρεσει το Ιντερνι ε?Ρε φιλε με τρακαρισμενο datsun δεν σε βαζουν μεσα!!!

Ε όχι και Datsun το Corolla μου...:inlove:

Στο INTERNI πάω με το άλλο ρε!:p

Παμε καλαμαρια ?Τι λετε τωρα ρε παιδια , απο αποψη αποστασης το κεντρο ειναι η σωστη επιλογη τουμπα πεφτει αρκετα μακρυα σε πολλα ατομα.Προτεινω τις καφετεριες στην Μ.Αλεξανδρου στους Αμπελοκηπους , παρκιν αφθονο , γυραδικο καλο με doner !!!!! Τι αλλο θεελετε και ειναι και διπλα στο σπιτι μου.

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Παμε καλαμαρια ?Τι λετε τωρα ρε παιδια , απο αποψη αποστασης το κεντρο ειναι η σωστη επιλογη τουμπα πεφτει αρκετα μακρυα σε πολλα ατομα.Προτεινω τις καφετεριες στην Μ.Αλεξανδρου στους Αμπελοκηπους , παρκιν αφθονο , γυραδικο καλο με doner !!!!! Τι αλλο θεελετε και ειναι και διπλα στο σπιτι μου.

Συμφωνω και επ'αυξανω!!!

Εκτελουνται μεταφορες, απο Ευοσμο, Κορδελιο, Αμπελοκηπους και λοιπες δυτικες συνοικιες προς Τουμπα, για τον καφε της Παρασκευης....

Πληροφοριες ενταυθα....τιμες ΧΑΡΜΑ(χωρις δοσεις) ο Θεοδοσης...

Τι ακριβώς παίζει στις συγκεκριμένες φωτό;

Α) SLN στη Θεσσαλονίκη;

Β) Βαλάντης+Ζάχος στην Πάτρα;

Γάμα SLN+Βαλάντης+Ζάχος στην μαγευτική Μαγιόρκα (για άντρες που δε φοβούνται να ανακαλύψουν τις θυληκές πτυχές τους)

Το γκαμα, το γκαμα......

Αρχική απάντηση από SLN

ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΛΕΜΕ!!!!

Καλα βρε τραγι, σου βγαζουμε εμεις τις φωτο και τις ποσταρεις κιολα, για δικες σου? Και μας προτεινεις και καλα που να παμε? Get tha f*ck outta hea niga....

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 05:36]

Το γκαμα, το γκαμα......

Καλα βρε τραγι, σου βγαζουμε εμεις τις φωτο και τις ποσταρεις κιολα, για δικες σου? Και μας προτεινεις και καλα που να παμε? Get tha f*ck outta hea niga....

Δεν την περασα για δικη μου την φωτο αγαπη μου! Απλα ειπα την αποψη μου για τον καφε και την δικαιολογησα με επιχειρηματα (να μην βγαινουμε και offtopic και μας πουνε σπαμερζζζ)

Σε παρακαλω να εισαι πιο ευγενικος... Δεν γινεται να μειωνεις ετσι την προσωπικοτητα του συνομιλητη σου!:inlove:

Αρχική απάντηση από kallileo

Οι μαυροι ποιοι ειναι?????Ο Φουτσινι με τον Ουντεζε?????

Αφού το λέει ξεκάθαρα!"Μπρόδαζ"!

O SLN έχει κάνει Gang με τα παιδιά...Gang, gangbang, κάτι τέτοιο τέλως πάντων.. :hehe:

Αρχική απάντηση από dfragos

Κάνω ποστ μόνο και μόνο για να δείτε το αβατάρ μου! lol

Ουυυυυυυ παλιοποζερα....:p

Αν και η Τουμπα με βολευει απιστευτα νομιζω οτι πρεπει να βρουμε μια λυση που να βολευει ολους Το κεντρο-παραλια (ερχεται και η ανοιξη) ειναι η πιο καταληλη επιλογη για σκετικα ευκολοτερη προσβαση σε ολους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.