Jump to content

Ο καφές της Παρασκευής [Θεσσαλονίκη] Revolutions

vdeseris

Που θα γίνει ο καφές? οεο  

41 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

θελει ο κωλος σας και ΙΝΤΕΡΝΙ ε?Βρε αι απ εδω!!!Υπαρχει και αλλη λυση ο ναυτικος ομιλος ρε ψηνεστε?Παλιο ψωναρες!!!Διαλεχτε ενα απο τα φοιτιτομαγαζα εκει στο κεντρο που να κανει και καλο καφε και βλεπουμε.....

Προς nkoumle σου αρεσει το Ιντερνι ε?Ρε φιλε με τρακαρισμενο datsun δεν σε βαζουν μεσα!!!

Προς Nιονιο τι εγινε ρε παλουκαρι , δεν φτανει που εχεις χαθει απο μαχες καφεδες και τα συναφη τωρα ζητα και τα ρεστα μωρη ξεφωνημενη?

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Εμενα παντως μου αρεσε* εκεινο το παραλιακο που τραβουσε βιντεο ο Ζαχος τα γκομενακια και περνουσανε οι καγκουροι με τα πειραγμενα subaru και λιωνανε λαστιχο στην πισσα...

*το ξερω οτι "ζγκαραμ******κλαρασας" αλλα εγω θα ψηφισω!!

loooool@Πάρης

Και δεν μου λές,ο δικός σου ο κ***ς εκτος απο μαξιλαράκι στην χέ*τρ* τι άλλο θέλει?

Στο αναψυκτήριο στο Σειχ Σου ψήνεστε????Για ζεστά ηλιοκαμμένα απογεύματα πρέπει να είναι ότι πρέπει για καφεδάκι έξω.Για τώρα που κανει και λίγη *ροσούλα δεν ξέρω...και αυτή η ρουφιάνα η ραψω*ία μας άφησε στεγνά ρε γμτ

Εδιτ: το έκανα sensored :p

Συγνώμη Root!

Ειναι λιγο δυσκολα τα πραματα παίδες, και παρκινγκ και περατζαδα και καλο καφε δυσκολα βρισκουμε. Πρωσοπικα πρεπει να κανουμε κατι και με το παρκινγκ, μια κληση εφαγα εγω και κατι πινακιδες που προσφατα πηρε ο Doom. Το ΙΝΤΕΡΝΙ παραειναι κυρηλε δε κανει για μας. Μεχρι να βρεθει αυτη τη παρασκευη για που ειμαστε λετε?

Πεστε και αλλες επιλογες βρε παιδια οχι μονο σχολια..

Για το ΙΝΤΕΡΝΙ δεν ηξερα οτι ηταν τοσο Κυριλε...

Μηπως στο Porto παραλια? -Κεδρινο Λοφο δεξια απο τα Καστρα?-ή η καφετερια που πηγαιναμε πριν τη Ραψωδεια....

Και καλα μη τρελαθουμε κιολας αντι 2,5 τον καφε αν πληρωσεις 3,5 δεν ειναι και Η διαφορα για 4 φορες τον μηνα.

Αρχική απάντηση από unseen

οι καφετεριες κοντα στο γηπεδο της Τουμπας? Παρκινκ εχει,κοσμο εχει απο καφε δεν ξερω...

Καλη ιδεα και αυτη Χρηστο....

Βασιλη κανε το Poll

Αρχική απάντηση από unseen

οι καφετεριες κοντα στο γηπεδο της Τουμπας? Παρκινκ εχει,κοσμο εχει απο καφε δεν ξερω...

Ναι ναι, αν και είναι ακρηβούτσικα ο καφές είναι δίπλα στο σπίτι μου :p

Ισοψηφία ως τώρα. :D

Πέρα από την πλάκα θα πεταχτώ αύριο να βρω κανα καλό μαγαζάκι να τους ενημέρωσω και για την άφιξή μας... :) Οπότε αύριο βραδάκι θα σας πω όνομα και οδό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.