Jump to content

Ο καφές της Παρασκευής [Θεσσαλονίκη] Revolutions

vdeseris

Που θα γίνει ο καφές? οεο  

41 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Η Ραψωδία (το μεγάλο αυτό ιστορικό μαγαζί της πόλης μας :p ) δυστυχώς έκλεισε, οπότε πρέπει να βρούμε άλλο μαγαζί για τον καφέ της Παρασκευής. Ρίξτε μερικές ιδεές να κάνουμε ένα poll στα γρήγορα να δούμε που θα πάμε.

Ο καφές αύριο Παρασκευή 24/03/2006 θα γίνει στο καφέ "ΝΟΑ" στην οδό Διογένους.

attachment.php?s=&postid=365697

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 15:58]

Το poll γιατί το έκλεισες;

Τι θα ήθελες να ψηφίσεις το 1 ή το 5? :p Αν δεν ακουστούν κάποιες προτάσεις πρώτα δεν υπάρχει poll... :)

Λέτε να το κάνουμε σε εκείνο το μαγαζί πάνω στην παραλία που έχει μπροστά ένα κατασκεύασμα αφηρημένης τέχνης και καλά με ομπρέλες?Πάρκινγκ έχει στάνταρ,αμοιχτό είναι οπότε απο εδώ και στο εξής θα λέει.Επειδή όμως έχω περάσει μόνο απ'εξω δεν ξέρω αν μας πέρνει.Τι λέτε?

(κορίτσαρος η κοπέλα με το μπλέ φουστανάκι)

Αρχική απάντηση από Arapis

Λέτε να το κάνουμε σε εκείνο το μαγαζί πάνω στην παραλία που έχει μπροστά ένα κατασκεύασμα αφηρημένης τέχνης και καλά με ομπρέλες?Πάρκινγκ έχει στάνταρ,αμοιχτό είναι οπότε απο εδώ και στο εξής θα λέει.Επειδή όμως έχω περάσει μόνο απ'εξω δεν ξέρω αν μας πέρνει.Τι λέτε?

(κορίτσαρος η κοπέλα με το μπλέ φουστανάκι)

Πανο και γω το ειχα προτεινει αυτο σε ασχετο χρονο αλλα μου ειπαν τα παιδια οτι ειναι ''πιαστοκωλαδικο''...μπορουμε ομως να το τσεκαρουμε γιατι εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα το παρκιν.

Και αν ειναι και λιγο ακριβοτερο απο την Ραψωδεια θα κερδισουμε τη διαφορα απο τις κλισεις της Τροχαιας (οι καμενοι ξερουν);)

Ασε που θα γλιτωσουμε την καπνα .

Το προτεινω λοιπον και γω.

Ε ρε που φτάσαμε! Στον υπολογισμό του κόστους μιας εξόδου να υπολογίζουμε και το κόστος για τις κλήσεις! :hehe:

"Παιδιά αυτό είναι το μαγαζί, τόσο είναι η είσοδος, τόσο η κλήση της τροχαίας, σας περιμένουμε..." :p

Αρχική απάντηση από xrist22 [Χθες, στις 19:00]

Το περιγραφει ο Πανος Θοδωρε..δεν θυμαμαι το ονομα του..

Πρέπει να το λένε INTERNI.

Και όντως είναι ''πιαστοκωλαδικο''!

Εκεί παίζει κυριλέ φάση.

Δεν ξέρω αν θα είναι άνετα να απλώνεις πάνω στο τραπέζι Laptop, μητρικές, μνήμες, υδρόψυξη κτλ. :upside::tomato:

Πάντως σαν μαγαζί μου αρέσει πολύ και έχει και ωραίο κόσμο!

Δεν πάτε καλά... θέλουμε και μουράτο μαγαζί για τον καφέ της Παρασκευής(αν αρχίσει ο Vag να λέει για το COD, τον π@@@@);

Αν δεν θέλαμε παρκινγκ θα έλεγα για τιποτε κοντα στη ροτόντα που είναι φοιτητομάγαζα και δεν παίζει να φάμε πόρτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.