Jump to content

Adsl in a box

kingzback

Recommended Posts

Σκεφτομαι να αγορασω to adsl in a box.... Αλλα εχω καποιες αποριες: πρωτα απο ολα για 6 μηνες δε θα δωσω φραγκο παραπανω στον οτε η στον παροχεα??? θα μου ερχεται απλα το παγιο της isdn??? Και μετα την παροδο των 6 μηνων με το συγκεκριμενο πακετο θα εχω καποια υποχρεωση στον οτε η στον παροχεα??? θα ειμαι υποχρεωμενος νε συνεχισω για μερικους μηνες ακομα???

Δε θα πληρώσεις τπτ για 6 μήνες, μόνο πάγιο isdn

'ΟΜΩΣ, με ''ψιλά γράμματα'' σε δεσμεύουν, άλλοι παροχείς για 1 χρόνο και άλλοι δια παντώς.

Αν θελήσεις να αλλάξεις παροχέα θα πρέπει να απενεργοποιήσεις/ενεργοποιήσεις ξανά τη γραμμή και είναι ολόκληρη ιστορία.

Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να ενεργοποιήσεις απλά τη γραμμή μέσω του OTE και στη συνέχεια να αγοράζεις cd που παρέχουν συνδρομή για κάποιους μήνες πχ sparkent,otenet κτλ

(για παράδειγμα πουλάνε στο πλαίσιο τέτοια cd-rom)

Έτσι δε θασαι δεσμευμένος και θα μπορείς ελεύθερα να αλλάζεις παροχέα σύμφωνα πάντα με το δικό σου συμφέρον

Και κάτι τελευταίο. Αφού οι υπηρεσίες είναι ίδιες σε κάθε παροχέα δεν έχει νόημα να απευθυνθείς σε κάποιον ακριβό όπως είναι η forthnet και η otenet.

Όχι απαραίτητα! Αν πάρεις otenet κ είσαι κ κοντά στο κέντρο λογικά γρήγορα ξεμπερδεύεις. Σε 5 24-ωρα ακριβώς μου την είχαν ενεργοποιήσει, άσχετα αν την επόμενη μέρα ''ασυγχρονίστηκε'' η γραμμή και τσακωνόμουν μαζί τους για 5 μέρες...:))

Εχουν γινει χιλιαδες αιτησεις και ο ΟΤΕ οχι μονο δεν προλαβαινει,αλλα δεν εχει και πυλες να δωσει σε παρα πολλες περιοχες.

Συναδελφος περιμενει ηδη 45 ημερες να παρει γραμμη.Στο adslgr ειναι παρα πολλοι αυτοι που περιμενουν.Δεν φταινε οι παροχεις.Φημες λενε οτι προτεραιοτητα εχουν αυτοι που ζητανε γραμμη απο οτε κατευθειαν σε οτεshop.

Αρχική απάντηση από kunoobidi [Σήμερα, στις 12:17]

Όχι απαραίτητα! Αν πάρεις otenet κ είσαι κ κοντά στο κέντρο λογικά γρήγορα ξεμπερδεύεις. Σε 5 24-ωρα ακριβώς μου την είχαν ενεργοποιήσει, άσχετα αν την επόμενη μέρα ''ασυγχρονίστηκε'' η γραμμή και τσακωνόμουν μαζί τους για 5 μέρες...:))

Ρε μάστορα,με τον όρο "ασυγχρονίστηκε",τι εννοάς?

Αρχική απάντηση από stratos1978

Και ..οσοι ...περιμενετε για γραμμη/συνδεση θα περιμενετε ακομα 1 με 1μιση μηνα ακομα....ενημερωμενος απο εγκυρη πηγη.....:(

Δεν μας λες λιγα περισσοτερα?

Αρχική απάντηση από Vadergr [14-03-2006 12:09]

Oποιος κανει νεα συνδεση με κουτι, να περιμενει Π Ο Λ Υ καιρο να παρει γραμμη/συνδεση...

Με 4νετ περιμενα 4 μερες αντιθετα με 2 φιλους με οτενετ που περιμεναν 1 μηνα εκαστος,και χολ 15 μερες.Ολα αυτα πριν 1 μηνα.

Αρχική απάντηση από aggelopas [Σήμερα, στις 14:28]

Με 4νετ περιμενα 4 μερες αντιθετα με 2 φιλους με οτενετ που περιμεναν 1 μηνα εκαστος,και χολ 15 μερες.Ολα αυτα πριν 1 μηνα.

Αρα εγψ ειμαι μεγαλος φαβας!:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.