dpresv Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2006 έχω το εξής πρόβλημα σε τον ήχο : ότι αναπαραγωγή ήχου και να δοικμάσω, απο μπ3 μέχρι dvd και ήχο windows, όλα, τα πάντα ο ήχος κάνει κολλήματα, σαν να κολλάει το σύστημα και μετα να ξεκολλάει, είναι σαν τριξίματα στον ήχο... ο υπολογιστής είναι άρτι-φορμαρισθείς (πςςς, μόλις έκανα format εννοώ) και πριν το format δεν είχα κανενα προβλημα. για την ακρίβεια εκανα format, έβγαλε το πρόβλημα και λέω κάποια μούφα έκανα, κάνε άλλο ένα στο καπάκι. έχω δοκιμάσει τους ALC drivers που έχει το site της dfi και αυτούς στο cd που είχε μέσα η dfi και τους τελευταίους drivers που έχει το site της nvidia (nf4 ultra D). έχω τσεκάρει όλα τα βύσματα πίσω μήπως έχω βάλει κάποιο λάθος, όλα κυριλέ. όταν κάνω κάποια αναπαραγωγή ήχου έχω ανοιχτό το task manager μήπως κάτι τρώει cpu/μνήμη και σκαλώει από κει άλλα το μόνο που χρησιμοποιεί ειναι 2% το media player και έχω μόνο τα απολύτως απαραίτητα processes φορτωμένα και με winamp δοκίμασα, πάλι το κάνει (άφου άλλωστε κολλάει και στους ήχους τών windows-dvd) καμμία ιδέα????
dpresv Μάρτιος 14, 2006 Author #2 Μάρτιος 14, 2006 καμμία ιδέα? σε κανέναν δεν έχει παρουσιαστεί παρόμοιο πρόβλημα?
pigassos19 Μάρτιος 14, 2006 #3 Μάρτιος 14, 2006 Δες μηπως κανει καενα conflict με το modem!Βγαλε τελειως το modem απο τη μητρικη και δες τι γινεται!
dpresv Μάρτιος 15, 2006 Author #4 Μάρτιος 15, 2006 μάλλον βοήθησε το αβαταρ σου... εξαφανίστηκε ως δια μαγείας χωρίς να αλλάξω τίποτα... πιθανότατα ήταν κάποιο πρόβλημα με codecs που υπήρχαν μέσα...
Sapelas Μάρτιος 15, 2006 #5 Μάρτιος 15, 2006 Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να επισκέφθεσαι τον πνευματικό σου. Υπο συγκεκριμένες συνθήκες επιτρέπεται και ο εξορκισμός αρκεί να μην το μάθει ο Τριανταφυλλόπουλος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.