Jump to content

Μονταροντας ενα CM STACKER 830

xrist

Recommended Posts

Επισης αλλαξα την ροη του αερα της υδροψυξης με καλυτερα αποτελεσματα...

28-29C στο κουτι με θερμοκρασια δωματιου 26-27C.

310dx.jpg

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Πολυ γ@μ@το κουτι!!!!!!

Να σε ρωτήσω κατι;

1) πόσω κοστιζει το κουτακι αυτο στην αγορα;

2) τι εκανες στα καλωδια και τα περασες από πίσω; γιατί ψυνωμαι και εγω

please tell me

άπαικτος φίλε!!! Μαγεύεις... Δεν έρχεσαι να συμμαζέψεις και τη ζούγκλα από καλώδια του δωματίου μου;;;:p :P :p :P

ρε συ αυτό κανει από e-shop 280 euros.

μηπως υπαρχει τιποτα πιο φτινουτσικο αλλα παρολα αυτά να ειναι ετσι διαστημικο;

Πολύ ωραία δουλειά πραγματικά! :T:

Το μόνο κακό με τόσο μάζεμα είναι ότι αν σου τύχει τίποτα .... μέχρι να βγάλεις ένα καλώδιο σου βγαίνει το λάδι! Αυτά τράβαγα κι εγώ με την καλωδιο-μάζωξη!

Αρχική απάντηση από xrist22

1.Περιπου 280

2.Ριξε μια ματια στο 14ο post.

Σκέφτηκες καθόλου να λειάνεις κάπως περισσότερο τις τρύπες ή ακόμα και να βάλεις ένα λεπτό λάστιχο, πχ επικάλυψη καλωδίου; ;)

Αρχική απάντηση από jpavly

Το μόνο κακό με τόσο μάζεμα είναι ότι αν σου τύχει τίποτα .... μέχρι να βγάλεις ένα καλώδιο σου βγαίνει το λάδι! Αυτά τράβαγα κι εγώ με την καλωδιο-μάζωξη!

Το αποτέλεσμα όμως αποζημειώνει πάντα... ;)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Σκέφτηκες καθόλου να λειάνεις κάπως περισσότερο τις τρύπες ή ακόμα και να βάλεις ένα λεπτό λάστιχο, πχ επικάλυψη καλωδίου; ;)

Δεν φαινονται οι τρυπες Μακη ειναι κατω και στα συνορα της μητρικης.

Και βεβαια εχουν λειανθει για να μη κοψει η λαμαρινα κανενα καλωδιο.

Αρχική απάντηση από jpavly

Το μονο δυσκολο να βγει ειναι το τροφοδοτικο..ολα τα αλλα απλα βγαζεις τα βυσματα.

Έλα ρε συ..... Εδώ μου τα χαλάς... Τι θα πει δεν φαίνονται επειδή είναι κάτω απο τη μητρική; Ή κάνουμε δουλειά η δεν κάνουμε... ;)

Τέσπα, πιστεύω πως έχει περιθώρια βελτίωσης, απλώς χρειάζεται να αφιερώσεις ακόμα κάποιες ώρες... ;)

Κατσε καλα Μακη... δεν θα αφιερωσουμε τη ζωη μας για ενα κουτι.

Ας οψεται που βρεθηκα με δυο κουτια....αλλιως... και το Chieftακι καλο ηταν.

Αρχική απάντηση από xrist22

Κατσε καλα Μακη... δεν θα αφιερωσουμε τη ζωη μας για ενα κουτι.

Ας οψεται που βρεθηκα με δυο κουτια....αλλιως... και το Chieftακι καλο ηταν.

Σωστό και αυτό... :p

O Mάκης είναι τελειoμανης ! Κοίτα να ξαναβάψεις την πρόσοψη απο το κουτί σου (αν δεν το έχεις κάνει είδη) που έβαλες ασετόνια και ονοπνεύματα:p :p και άσε τον Χρήστο με το υπέροχο stacker του.

Good Job dude :T: :T:

:hehe: :hehe: :hehe: Έλεος man, πού τα θυμάσαι; :hehe: Σύντομα θα πέσει ένα μάζεμα... :p

Όσο για το τελειομανής, ναι είμαι και να 'σαι σίγουρος οτι σχεδιάζω modα τελειομανίας (αντίστοιχη του V2000 της Γερμανίδας) την οποία μόλις βρω χρόνο και χρήμα θα υλοποιήσω και τότε έλα ξαναπες μου για την τελειομανία μου... :p

Πάντως παραδέχομαι οτι μου την είπες άγρια τώρα... :tomato:

Όμως το thread είναι για να σχολιάσουμε το παρόν Stacker, οπότε άσε με εμένα και τέρμα το off topic... :hehe:

χαχ ρε Μάκης δεν το λέω απο κακία ρε συ κάλα κάνεις και είσαι τελειομανής !! ’ντε να δούμε και την δικιά σου moda ! Πάντως πολύ ακριβο ρε παιδάκι μου το νέο stacker δεν συμφωνείτε?;) ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.