xrist Μάρτιος 15, 2006 Author #41 Μάρτιος 15, 2006 Επισης αλλαξα την ροη του αερα της υδροψυξης με καλυτερα αποτελεσματα... 28-29C στο κουτι με θερμοκρασια δωματιου 26-27C.
GO(O)D BOY Μάρτιος 15, 2006 #42 Μάρτιος 15, 2006 Πολυ γ@μ@το κουτι!!!!!!Να σε ρωτήσω κατι;1) πόσω κοστιζει το κουτακι αυτο στην αγορα;2) τι εκανες στα καλωδια και τα περασες από πίσω; γιατί ψυνωμαι και εγω please tell me
deninho Μάρτιος 15, 2006 #44 Μάρτιος 15, 2006 άπαικτος φίλε!!! Μαγεύεις... Δεν έρχεσαι να συμμαζέψεις και τη ζούγκλα από καλώδια του δωματίου μου;;; :P :P
GO(O)D BOY Μάρτιος 15, 2006 #46 Μάρτιος 15, 2006 ρε συ αυτό κανει από e-shop 280 euros.μηπως υπαρχει τιποτα πιο φτινουτσικο αλλα παρολα αυτά να ειναι ετσι διαστημικο;
Makis Hourdakis Μάρτιος 15, 2006 #47 Μάρτιος 15, 2006 Υπάρχουν τα TT Armor και Kandalf. Αλλά σου είπα τη γνώμη μου για αυτού του τύπου τα cases στο άλλο trhead.
bibis1416003194 Μάρτιος 15, 2006 #48 Μάρτιος 15, 2006 Και από μένα πολλά συγχαρητήρια!!Μπράβο για την υπομονή!!Μοναδικό το θέαμα!!!!(+το chieftec)
jpavly Μάρτιος 16, 2006 #50 Μάρτιος 16, 2006 Πολύ ωραία δουλειά πραγματικά! Το μόνο κακό με τόσο μάζεμα είναι ότι αν σου τύχει τίποτα .... μέχρι να βγάλεις ένα καλώδιο σου βγαίνει το λάδι! Αυτά τράβαγα κι εγώ με την καλωδιο-μάζωξη!
Makis Hourdakis Μάρτιος 16, 2006 #51 Μάρτιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από xrist22 1.Περιπου 280 2.Ριξε μια ματια στο 14ο post. Σκέφτηκες καθόλου να λειάνεις κάπως περισσότερο τις τρύπες ή ακόμα και να βάλεις ένα λεπτό λάστιχο, πχ επικάλυψη καλωδίου; Αρχική απάντηση από jpavly Πολύ ωραία δουλειά πραγματικά! Το μόνο κακό με τόσο μάζεμα είναι ότι αν σου τύχει τίποτα .... μέχρι να βγάλεις ένα καλώδιο σου βγαίνει το λάδι! Αυτά τράβαγα κι εγώ με την καλωδιο-μάζωξη! Το αποτέλεσμα όμως αποζημειώνει πάντα...
xrist Μάρτιος 16, 2006 Author #52 Μάρτιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Σκέφτηκες καθόλου να λειάνεις κάπως περισσότερο τις τρύπες ή ακόμα και να βάλεις ένα λεπτό λάστιχο, πχ επικάλυψη καλωδίου; Δεν φαινονται οι τρυπες Μακη ειναι κατω και στα συνορα της μητρικης. Και βεβαια εχουν λειανθει για να μη κοψει η λαμαρινα κανενα καλωδιο. Αρχική απάντηση από jpavly Πολύ ωραία δουλειά πραγματικά! Το μόνο κακό με τόσο μάζεμα είναι ότι αν σου τύχει τίποτα .... μέχρι να βγάλεις ένα καλώδιο σου βγαίνει το λάδι! Αυτά τράβαγα κι εγώ με την καλωδιο-μάζωξη! Το μονο δυσκολο να βγει ειναι το τροφοδοτικο..ολα τα αλλα απλα βγαζεις τα βυσματα.
Makis Hourdakis Μάρτιος 16, 2006 #53 Μάρτιος 16, 2006 Έλα ρε συ..... Εδώ μου τα χαλάς... Τι θα πει δεν φαίνονται επειδή είναι κάτω απο τη μητρική; Ή κάνουμε δουλειά η δεν κάνουμε... Τέσπα, πιστεύω πως έχει περιθώρια βελτίωσης, απλώς χρειάζεται να αφιερώσεις ακόμα κάποιες ώρες...
xrist Μάρτιος 16, 2006 Author #54 Μάρτιος 16, 2006 Κατσε καλα Μακη... δεν θα αφιερωσουμε τη ζωη μας για ενα κουτι.Ας οψεται που βρεθηκα με δυο κουτια....αλλιως... και το Chieftακι καλο ηταν.
Makis Hourdakis Μάρτιος 16, 2006 #56 Μάρτιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από xrist22 Κατσε καλα Μακη... δεν θα αφιερωσουμε τη ζωη μας για ενα κουτι. Ας οψεται που βρεθηκα με δυο κουτια....αλλιως... και το Chieftακι καλο ηταν. Σωστό και αυτό...
HellhammeR Μάρτιος 16, 2006 #57 Μάρτιος 16, 2006 O Mάκης είναι τελειoμανης ! Κοίτα να ξαναβάψεις την πρόσοψη απο το κουτί σου (αν δεν το έχεις κάνει είδη) που έβαλες ασετόνια και ονοπνεύματα :p και άσε τον Χρήστο με το υπέροχο stacker του. Good Job dude :T:
Makis Hourdakis Μάρτιος 16, 2006 #58 Μάρτιος 16, 2006 :hehe: Έλεος man, πού τα θυμάσαι; Σύντομα θα πέσει ένα μάζεμα... Όσο για το τελειομανής, ναι είμαι και να 'σαι σίγουρος οτι σχεδιάζω modα τελειομανίας (αντίστοιχη του V2000 της Γερμανίδας) την οποία μόλις βρω χρόνο και χρήμα θα υλοποιήσω και τότε έλα ξαναπες μου για την τελειομανία μου... Πάντως παραδέχομαι οτι μου την είπες άγρια τώρα... Όμως το thread είναι για να σχολιάσουμε το παρόν Stacker, οπότε άσε με εμένα και τέρμα το off topic...
HellhammeR Μάρτιος 16, 2006 #60 Μάρτιος 16, 2006 χαχ ρε Μάκης δεν το λέω απο κακία ρε συ κάλα κάνεις και είσαι τελειομανής !! ’ντε να δούμε και την δικιά σου moda ! Πάντως πολύ ακριβο ρε παιδάκι μου το νέο stacker δεν συμφωνείτε? ;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.