Athens2004 Απρίλιος 18, 2006 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Αξιοι αξιοι παιδες . Περιμενουμε φωτό απο λειτουργία. [για να πατησουμε το κουμπι προσθήκη στο καλάθι ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Απρίλιος 18, 2006 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 και εδώ το logo για το proggie (ξέρει ο unseen) , φτιαγμένο με C4D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 18, 2006 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Thanks αρη! Συλλογικη δουλεια Να και μερικες με μπλε οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Απρίλιος 18, 2006 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Τίποτα ρε συ Χρήστο. Ευκαιρία να εξασκήσω και την Delphi. Το δουλεύω σιγά σιγά (γιατί έχω και την τελευταία εξεταστική τον Ιούνιο) και μετά θα έχω άφθονο χρόνο για να καταπιαστώ με αυτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 18, 2006 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από unseen Thanks αρη! Συλλογικη δουλεια Να και μερικες με μπλε οθονη πολυ καλη δουλια παιδες!!!!! ελπιζω να παρο ακι εγω καπια στιγμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsmaster1416003178 Απρίλιος 19, 2006 Author #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να γίνει με ψηφιακό αισθητήριο, μια και μόνο δοκιμή με αναλογικό αισθητήριο μας έπεισε να το κάνουμε αναλογικό. Είναι κατα πολύ πιο γρήγορο. Χρειάζεται βέβαια σωστό καλιμπράρισμα.Για το καλιμπράρισμα, ενώ το σύστημα βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, πατάμε τα πλήκτρα DOWN+EXIT. Το σύστημα μας ρωτάει για Total Reset. Κάνουμε Total Reset και μετά μας ρωτάει για καλιμπράρισμα. Αφού βάλουμε τον αισθητήρα για κάποιο χρόνο σε πάγο, πατάμε ΟΚ και το καλιμπράρισμα γίνεται αυτόματα. Εναλλακτικά αν δεν θέλουμε να κουβαλάμε παγάκια, μπορούμε, αφού βγάλουμε τον αισθητήρα να βραχυκυκλώσουμε το μεσαίο ποδαράκι με το δεξιό στην πλακέτα όπως την βλέπουμε απο την πλευρά των εξαρτημάτων, και να πατήσουμε ΟΚ.Προσοχή: Πρίν ξανα-εκκινήσετε το σύστημα, ρυθμίστε τις κατάλληλες θερμοκρασίες εκκίνησης - ασφαλείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Απρίλιος 19, 2006 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 νατο πανω στο phase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 20, 2006 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Μιας και το είδα από κοντά χθες το απόγευμα, σε λειτουργία (Doom networks), ένα έχω να πω:ΣΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ! :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 20, 2006 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Πσολωνα ωραιο εγινε Μεγειες... frost ελα να παρεις. Αλλο ενα υπαρχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 20, 2006 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Όχι ακόμα αλλά σύντομα έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα τώρα ps. Με την 4η πρόσοψη από plexy το πέτυχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Απρίλιος 20, 2006 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 10:47] Πσολωνα ωραιο εγινε Μεγειες... frost ελα να παρεις. Αλλο ενα υπαρχει.. Χρήστο για μένα έχει κανένα μια που έχεις κι εκεί το phase μου??? Δεν με ενδιαφέρει το χρώμα της οθόνης. Καλή είναι και η πράσσινη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsmaster1416003178 Μάϊος 15, 2006 Author #52 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Πολύ ησυχία έπεσε εδώ, ας "ταράξουμε λίγο τα νερά" Δείτε μερικά ακόμα χωρίς οθόνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 15, 2006 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 gsmasterεισαι Αρχηγός...μια ερώτηση μόνοτην lcd οθόνη 2χ16 απο που την τσίμπησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsmaster1416003178 Μάϊος 15, 2006 Author #54 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Ώπα δικός μας εσύ, που βρέθηκες εδώ...Πράσινες οθόνες βρίσκεις παντού. Αρνητικές μπλέ και άλλα χρώματα δεν ξέρω που θα βρεις, αυτές που δίνουμε εδώ τις φέρνουμε απ όξω.αμα έχεις όρεξη να πειραματιστείς όμως υπάρχει κι ένας οδηγός στο hlektronika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsmaster1416003178 Ιούνιος 14, 2006 Author #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Ετοιμάζεται και αναλυτικότατοτοτο μανουαλ σιγά σιγά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 14, 2006 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 πολυ ωραια δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 14, 2006 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Για 100euro που κανει αξίζει και παρα αξίζει αυτό το θηριακη!!!!Μαζί με το Phase του unseen είναι ο καλύτερος συνδυασμός με την καλύτερη τιμή και την κορυφαία απόδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 14, 2006 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Για 100euro που κανει αξίζει και παρα αξίζει αυτό το θηριακη!!!!Μαζί με το Phase του unseen είναι ο καλύτερος συνδυασμός με την καλύτερη τιμή και την κορυφαία απόδοση 100ε?Δεν ξέρω ρε φίλε αν αξίζει..δλδ να κάνει το 1/2 της τιμής ενός μονοβάθμιου το βρίσκεις λογικό?Δεν λέω...ωραίο παιδιά...μπράβο....αλλά προτιμώ να παίζω με τις μπρίζες(διακοπτη) παρά να δωσω το 100ε...Βέβαια αυτό είναι η αποψή μου έτσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 14, 2006 #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker 100ε?Δεν ξέρω ρε φίλε αν αξίζει..δλδ να κάνει το 1/2 της τιμής ενός μονοβάθμιου το βρίσκεις λογικό?Δεν λέω...ωραίο παιδιά...μπράβο....αλλά προτιμώ να παίζω με τις μπρίζες(διακοπτη) παρά να δωσω το 100ε...Βέβαια αυτό είναι η αποψή μου έτσι.. Ο καθένας κάνει αυτό που γουστάρει ρε συΕγώ πάντως θα προτιμούσα να δώσω 500 στον unseen για ένα μονοβαθμιεο και όχι 900 σε καμιά εταιρία που βγάζει κάτι και θα μπορούσε να είναι καλύτερο και πιο φτηνόΔηλαδή τι λιγότερο κάνει ο Xρήστoς και έχουνε 400 ευρώ διαφορά??? Ε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 14, 2006 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Τι σχέση έχει με αυτό που είπα εγώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.