obijuan1983 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2006 Mολις πριν απο λίγο ανοίγω το Pc της υπογραφής, ενώ σερφαρα με τον φορητό μου.Ε ανετος εγώ δεν εδωσα και μεγαλη σημασία και μετά απο κανα 2λεπτο κάνω login στα windows.Μια φρίκη μόλις ερχεται!το Ai Booster εμφανίζεται και μου λεει θερμοκρασία cpu 41!Λέω κάτι δεν πάει καλά.Σε εξαλλη κατάσταση ανοίγω και το nvmonitor και μου δίνει ενα μεγαλοπρεπές 78 βαθμούς για την 6800GT.Πανικοβλημένος το εκλεισα απο το πολύμπριζο!Η L20 δεν δουλεύει.Την έχω μόνο 1,5 μήνες είναι δυνατόν;Η φάση είναι οτι στο νερό εχω UV κόκκινο και εγινα λίγο χάλια.Ελπίζω να μην τύχει σε κανένα.Υπάρχει κανένας τρόπος να μας ειδοποιεί οταν μια αντλία ''αστοχεί'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 ο θορυβος της ισως να ειναι ενα σημαδι , ή η ροη αν τη τσεκαρεις που και που. Σε ποση αναλογια ειχες UV μεσα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Μάρτιος 13, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 βαλε απο το βιος το πσ να κανει τερματισμο.. εμενα πχ το τερματιζει η εποχ στους 46 που ειναι και το ελαχιστο που υποστιριζει..φυσικα ποτε δεν εχω δει πανω απο 38..οποτε οριστε αν τα παιξει η λ20 μολις φτασει στους 46 απλα τερμα και ουτε γατα ουτε ζημια..εγω απο την λ20 ειμαι απολυτα οικανοποιημενος αν σκεφτεις την πηρα πριν ενα χρονο μεταχειρησμενη και απο τοτε δουλευει ασταματητα γιατι ειναι στο πσ που εχει 24/7 νετ..το συστημα το εχω λυσει για καθαρισμα μονο 1 φορα οταν εβαλα το μπλοκ στην 6600 και θα το ξαναλυσω μολις ερθει αυτο το τανκ απο τον 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 13, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Απο την αρχή εκανε ενα τσακ-τσακ. Αναλογία UV 1/15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Μάρτιος 13, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Εγώ στην L30 που έχω 2 χρονια περιπου και της έχω αλλάξει φτερωτή έχω παρατηρήσει οτι καποιες φορές, κυρίως απο κρύα εκκίνηση, δεν ξεκιναει. Αν ανοιγοκλείσω μερικες φορές το διακόπτη, αφησω το pc να δουλέψει λίγο ωστε να ζεσταθει το νερο ή/και τη χτυπήσω λίγο ξεκινάει. ’παξ και ξεκινησει δουλεύει κανονικά. τα ίδια κάνει και η L30 ενός φίλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 13, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Λοιπον την εβγαλα,την ανοιξα ,την εκλεισα και τώρα δουλεύει!Κάπου είχε μαγκώσει η φτερωτη δεν εξηγείται αλλιώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάρτιος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 ρε σεις πανω που ψηνομουνα για την l30..............οι eheim ειναι αξιοπιστες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 15, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Kοίτα τελικά εγώ πανικοβήθηκα!Είναι αυτό που είπε ο φίλος ο morfeus για την κρύα εκκίνηση.Δουλεύει ρολόι τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάρτιος 15, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 μπα με βλεπω προς eheim μερια για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να ασχοληθω(οσο γινεται)λιγοτερο σε θεματα συντηρισης.........μια ερωτηση μονο,τι νερο εχεις βαλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 15, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Koίτα επειδή ειμαι γιατρός, είχα κάτι ακρες και πηρα 4 λίτρα νερό απεσταγμένο απο εργαστήριο στο τζάμπα.Και με απιονισμένο όμως απο οτι λένε μέσα εδώ οι ειδικοί είσαι καλυμμένος.Απο πρόσθετα έβαλα μόνο UV κόκκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.