SirGeorge Μάρτιος 14, 2006 #21 Μάρτιος 14, 2006 Φίλε αυτά που σου λένε οι "τεχνικοί" είναι παραμύθια με πράσινα άλογα, κόκκινους δράκους, λευκούς μάγους κτλ. κτλ, ούτε μία στο δισεκατομύριο, ακόμα και για την μητρική δεν το χάφτω, δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση, ακόμα και για το bios 100% της μητρικής. Οι εποχές τέτοιων ιών πέρασαν....θα τρελαθούμε τελείως.Πες μας από που είσαι να σε βοηθήσουμε. Φέρε μου τα παραστατικά αγοράς + τα χαλασμένα εξαρτήματα να δεις για πότε θα στα αλλάξω....
demizz26 Μάρτιος 14, 2006 #22 Μάρτιος 14, 2006 Εγώ στη θέση σου, θα έβρισκα κάποιον γνωστο να μου το φτιαξει (restore boot sectors-format-windows) πιο πιθανη λύση αν μιλάμε για software προβλημα και μετά εφόσον δούλευε μία χαρά θα τους το ξαναπήγαινα απελπισμένος δε γίνεται τίποτα και σας παρακαλώ φτιάξτε μου το όσο όσο σας δίνω κλπ. Και όταν bootαρουν μπροστά σου το πισι και είναι όλα οκ, να τους πεις ααα, το φτιάξατε, ευχαριστώ πολυ παρα πολυ, σας είμαι ευγνώμων!! Θέλει να τους κάνεις γερό κάζο τους τύπους...αν όχι τίποτα παραπάνω.
mauros Μάρτιος 14, 2006 #23 Μάρτιος 14, 2006 Λαμογιές σου κάνουν φίλε,να το ξέρεις.Πες σε ποια πόλη είσαι να κανονίσουν οι Labiτες!
devil_will_cry Μάρτιος 14, 2006 Author #24 Μάρτιος 14, 2006 ευχαριστω οσους προσφερθηκαν να με βοηθησουν. κεντρο αθηνα μενω και το μηχανημα το εχω δωσει στο πλαισιο για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.αυτην την φορα μου ειπαν οτι δεν βρηκαν κανενα προβλημα αλλα εγω δεν ειμαι ουτε τυφλος ουτε βλεπω οραματα.ειδα ξεκαθαρα την πρωτη ενδειξη οτι οτι το προγραμματακι του update της asus μεσα απο windows δεν μπορει να δει το βιος και δευτερον καπια προγραμματα δεν μπορουσαν να κανουν install.επισης ειδα οτι οι ενδειξεις της θερμοκρασιας οπως και την προηγουμενη φορα δεν ηταν σωστες ηταν ανεβασμενες χωρις να υπαρχει λογος. αυτο που υποπτευομαι με τις λιγες γνωσεις μου ειναι οτι επειδη ειναι ημερολογιακος δεν εχει χτυπησει γερα ακομα και θα μου χτυπησει παλι γυρω στις 23 24 οπως μου ειχε βαρεσει την αλλη φορα και μου ειχε φαει την 7800.επισης θυμαμαι οτι μολις γυρναγα την ημερομηνια πισω τα συμπτωματα σταματουσαν. εικασιες κανω και παλι γιατι δεν μπορω να ξερω ακριβως. επισης πιστευω οτι ελενχο της προκοπης δεν μου κανανε γιατι δεν εχουνε καν θερμομετρο να δουνε τις θερμοκρασιες. τωρα σε λιγο θα παω να το παρω και δεν ξερω τι να το κανω σκεφτηκα να το παω στο ραμ σοπ που εχω ακουσει οτι εχει καλο σερβις αλλα και παλι δεν εμπιστευομαι κανεναν.παντως τα συμπτωματα ειναι ακριβως τα ιδια και φοβαμαι οτι σε λιγο θα μου φαει και τον βοοτ σεκτορ των σκληρων αν δεν τον εχει φαει ηδη.αν καποιος εχει τις γνωσεις και τα utilities και ειναι σιγουρος οτι μπορει να με βοηθησει ας μου στειλει ενα μηνυμα στο 6979774278 και θα τον παρω εγω.παντως αν καποιος θελει να με βοηθησει θα δεχθω την βοηθεια του μονο αν τον πληρωσω για τον ελενχο που θα κανει γιατι πολυ απλα δεν μου αρεσει να μου κανουν χαρες χωρις να τις ανταποδιδω.αν δεν βρω λυση δεν προκειτε να αγορασω ποτε ξανα τιποτα γιατι το ξενερωμα και την πικρα που εχω φαει που εχω δωσει τοσα λεφτα και μηχανημα δεν εχω δεν γουσταρω να την ξαναπερασω.thank you all.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.