devil_will_cry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2006 Να τα πω περιληπτικα. πριν λιγο καιρο ανακαλυψα οτι με ειχε χτυπησει ενας ιος ο οποιος επερνε μαζι του και το βιος της μητρικης. αφου μου αλλαξαν την μητρικη μου ειπαν οτι ο ιος ειχε καταστρεψει και τα boot sector των σκληρων μου. επισης δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα πηρα στα χερια και την μια 7800 μου. αφου μου αλλαξαν μητρικη σκληρους και καρτα γραφικων το μονο που ειχε μεινει ηταν η καρτα ηχου και οι μνημες.ολα καλα λεω. παιρνω και τρια cd ελενγμενα για καλο και για κακο και κανω εγκατασταση. δυστυχως ο ιος ξαναχτυπησε και το μονο που ειχε μεινει ηταν οι μνημες και η καρτα ηχου. τα πηγα ολα παλι πισω αλλα δεν νομιζω να μου τα αλλαξουν ξανα και το προβλημα ειναι οτι αδυνατουν να εντοπισουν που βρισκετε αυτος ο ιος. τα εχω παρατησει εντελως και δεν ξερω τι να κανω.
jogi Μάρτιος 13, 2006 #2 Μάρτιος 13, 2006 Καλα αυτό που λες δεν παίζει.. Ιος σου χτύπησε την κάρτα γραφικών?? Μπα... κατι άλλο ειναι! Πώς είσαι τοσο σίγουρος ότι είναι ιός?
---Zapotek-- Μάρτιος 13, 2006 #4 Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Τροφοδοτικό? Το πιθανότερο..... Ετσι για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς: Virus Definition
devil_will_cry Μάρτιος 13, 2006 Author #5 Μάρτιος 13, 2006 οχι ρε παιδια ιος ειναι. αφου καταστρεφει το βιος. πρεπει να εχει μπει στις registers των μνημων η στο βιος της καρτας ηχου. ειχανε βρει οτι υπαρχει ιος αλλα δεν μπορουν να τον προσδιορισουν τα αντιβιοτικα. πρεπει να ειναι μια εξελιξη του CIH kai variants.δεν τα καει τους καταστρεφει το βιος και τα παιζουν τα parts μετα. ενα παιδι απο εδω μεσα μου ειχε γραψει για αυτον το ιο. και τα master boot record τα καταστρεφει καλυπτοντας τα πρωτα ψηφια και μετα δεν βγαινει πολυ απλα.αστα να πανε δεν ξερω τι να κανω και εχω δωσει και 2.500 για το μηχανημα και αμφιβαλω αν μπορουν οχι μονο να μου τα αλλαξουνε αλλα και να καταλαβουν τι παιζει γιατι απο οτι καταλαβα οι περισοτεροι τεχνικοι στην στουρναρη δεν εχουν τετια εμπειρια. αφου δεν ξερουν τι να μου πουνε.
Vadergr Μάρτιος 13, 2006 #6 Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από devil_will_cry Να τα πω περιληπτικα. πριν λιγο καιρο ανακαλυψα οτι με ειχε χτυπησει ενας ιος ο οποιος επερνε μαζι του και το βιος της μητρικης. αφου μου αλλαξαν την μητρικη μου ειπαν οτι ο ιος ειχε καταστρεψει και τα boot sector των σκληρων μου. επισης δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα πηρα στα χερια και την μια 7800 μου. αφου μου αλλαξαν μητρικη σκληρους και καρτα γραφικων το μονο που ειχε μεινει ηταν η καρτα ηχου και οι μνημες.ολα καλα λεω. παιρνω και τρια cd ελενγμενα για καλο και για κακο και κανω εγκατασταση. δυστυχως ο ιος ξαναχτυπησε και το μονο που ειχε μεινει ηταν οι μνημες και η καρτα ηχου. τα πηγα ολα παλι πισω αλλα δεν νομιζω να μου τα αλλαξουν ξανα και το προβλημα ειναι οτι αδυνατουν να εντοπισουν που βρισκετε αυτος ο ιος. τα εχω παρατησει εντελως και δεν ξερω τι να κανω. Αν σου ειπε το καταστημα οτι εχεις ιο που σου τα κανει ολα αυτα τοτε μαλλον καποιος σε δουλευει και μαλλιστα ασχημα.
jogi Μάρτιος 13, 2006 #7 Μάρτιος 13, 2006 E και? Τι σημαίνει ότι καταστρέφει το bios? Μπορεί και απο χαλια τροφοδοσία να καταστραφεί. Και πως στο καλο προσεβαλε το bios της κάρτας ήχου???????
jogi Μάρτιος 13, 2006 #9 Μάρτιος 13, 2006 "Although Windows NT system files can be infected, the virus cannot become resident or infect files on a computer running Windows NT or Windows 2000" αρα πως εχει μείνει στο pc σου??? Σε δουλεύουν φίλε... Χαλαρα...
devil_will_cry Μάρτιος 13, 2006 Author #10 Μάρτιος 13, 2006 δεν ξερω ρε παιδια . και δεν ξερω και τι να κανω. τους πηγα και το τροφοδοτικο να το κοιταξουνε ειναι το enermax liberty 620.
---Zapotek-- Μάρτιος 13, 2006 #11 Μάρτιος 13, 2006 Μπορεί να είναι variant... Αν όντως είναι variant του CIH βλέπω να γίνεται χαμός στα MS-οκουτα... Αν και μάλλον οι τύποι του μαγαζιού είναι για τα μπάζα ή σε δουλεύουν στεγνά όπως είπε και Vadergr, που κατα πάσα πιθανότητα έτσι έχουν τα πράματα.
jogi Μάρτιος 13, 2006 #12 Μάρτιος 13, 2006 για κανε κανενα boot με Linux live cd να δεις, θα παίξει το μηχανημα??
devil_will_cry Μάρτιος 13, 2006 Author #13 Μάρτιος 13, 2006 kai εγω τι να κανω τωρα πραγματικα εχω πελαγωσει δεν διαθετω τις γνωσεις ουτε τα εργαλεια για να βρω τι φταει. ειναι κριμα ρε γαμωτο.
jogi Μάρτιος 13, 2006 #14 Μάρτιος 13, 2006 πηγαινε σε άλλο μαγαζί. Και μην αναφέρεις τίποτα για ιούς και τετοια. Απλώς πες να στο κοιτάξουν.
crmaris Μάρτιος 13, 2006 #15 Μάρτιος 13, 2006 ιός σε bios κάρτας ήχου!!! Αυτό και αν είναι άκυρο. Φίλε μου κάποιο hardware πρόβλημα έχει το μηχάνημά σου και όχι ιούς κτλ.. Τι να σε κάνω να ήσουνα στο μέρος μου να στο έφτιαχνα εγώ (δωρεάν εννοείται) έτσι για το γαμ@το γιατί σε βλέπω τυρανιέσαι καιρό..Πήγαινε εκεί που στο επισκευάζουνε και τρίξτους τα δόντια..
stratos1978 Μάρτιος 13, 2006 #16 Μάρτιος 13, 2006 Φιλαρακι απο που εισαι????....μηπως Πατρα...? Αν ναι οπωσδηποτε ......συναντηση και εξακριβωση του "Ιου" μπροστα στον "τεχνικο" που σου ειπε αυτες τις αλχημιες..... . Και μετα το ολιγολεπτο SEX που θα προσφερω στον "τεχνικο" ..... τοτε θα στο επισκευασω εγω .....εντελως δωρεαν
Makis Hourdakis Μάρτιος 13, 2006 #17 Μάρτιος 13, 2006 Ελάτε ρε παιδιά, αφού είναι γνωστό οτι όλα τα προβλήματα οφείλονται σε ιούς και οτι για όλα τα προβλήματα η λύση είναι format... :P:P btw, σε ποιά πόλη είσαι; Αυτά σε μεγάλο μαγαζί (δε νομίζω δλδ) ή σε τρύπα της γωνίας;
jpavly Μάρτιος 13, 2006 #18 Μάρτιος 13, 2006 Γιατί δεν μας λες που βρίσκεσαι? Όλο και κάποιος θα μπορέσει να σε βοηθησει. Μη χαλιέσαι, όλα αυτά που τραβάς δεν είναι ιός.
mortisboy Μάρτιος 13, 2006 #19 Μάρτιος 13, 2006 ....ναι...ναι οπως ειπαν τα παιδια ..δεν παιζει να ειναι υιος....αντε την πρωτη φορα να ηταν και να πηρε το bios της μητρικης....αλλα να πηρε και ολα τα αλλα μαζι...απλα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ....και 2 φορες κιολας....ελεος....τι ειναι αυτοι ωρεεεεεε P.S...γεια πες που εισαι μηπως μπορεσεις και το φερεις απο το γραφειο να το κοιταξουμε...
YiorgosX Μάρτιος 13, 2006 #20 Μάρτιος 13, 2006 Είναι πολύ μεγάλη ζημιά αν είναι από virus, και φαντάζομαι ότι θα είχε ακουστεί κάτι.Τώρα να έχεις την... τιμή να είσαι ο πρώτος που την παθαίνει? Τι να πώ...Το πιο λογικό πάντως είναι ότι κάτι άλλο συμβαίνει.Ο CIH πάντως είναι κακός..CIH Virus
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.