Vadergr Μάρτιος 14, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Δηλαδη Σωτηρη εχεις αποφασισει να πας σε acer παλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάρτιος 14, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 ....ρε sοtiri ...παρε ρε συ καποιο asus...γιατι αμα ξαναγινει κατι με το acer θα ξενερωσεις απιστευτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 14, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Δεν γινεται να το παλεψεις και να παρεις πιστωτικο της εγγυησης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 14, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 παρε acer!!!!!Τουλαχιστον θα μαθουμε αν ολα(σχεδον) τα προιοντα ειναι ελαττωματικα..!Πλακα πλακα ....acer εχω και παλι acer θα επαιρνα...εκτος αν εβρισκα ενα asus με τα ιδια χαρακτηριστικα σε σχεδον παραπλησια τιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Μάρτιος 14, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 εγω θελω να παρω acer αλλα ειμαι καινουργιος στα laptopia και δεν ξέρω τι μου γίνεται!!!!!!!! εγω το λαπτοπ το θελω για παιχνιδια ας πουμε μια 256 mb καρτα (δεν ξερω μοντελο εταιρια κλπ) 64μπιτο επεξεργαστη 1gb μνημη bluetooth, pcmia, κ.τ.λ..Ποσο θα μου κοστισει λετε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάρτιος 14, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Αν πας για 64bit θα βρεις φτηνότερα μηχανήματα. Από Ελλάδα 1200-1500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Μάρτιος 14, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 καλοοοοοοο....... για πες Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Μάρτιος 14, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Πάντως τα Acer δε νομιζω οτι ειναι σημαντικά πιο φθηνά, απλά δεν σε υποχρεώνουν να αγοράσεις την εγγυηση που τα αλλα εχουν υποχρεωτικα. Τα acer έχουν 1 χρονο bring in, τα Sony 1 χρονο pick up and delivery και τα ASUS 2 χρονια pickup and delivery. Αν προσθεσεις και την εγγυηση στα Acer (που αποτι φανηκε δεν εχει και πολυ αντικρισμα) στα ιδια πανω κατω ερχονται, με εξαιρεση ίσως λίιγο καλυτερο εξοπλισμο (πχ tv tuner) που εχει αντικτυπο σε άλλα (ποιοτητα κατασκευής, οθονης κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 14, 2006 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από tristenoΔεν βάζεις μυαλό μου φαίνεται. Το αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 14, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Δεν γινεται να το παλεψεις και να παρεις πιστωτικο της εγγυησης? δεν πρέπει να γίνεται, το ίδιο μου είπε και αυτός που έχω αγοράσει την επέκταση (δεν τον κατονομάζω για ευνόητους λόγους).απλά σκέφτομαι ότι αν πάρω άσε-ρε θα έχω την εγγύηση για 2 χρόνια. επίσης μου αρέσουν τα 14wide, το ψάχνω ακόμη. asus είναι η πιο συνετή επιλογή πιστεύω (από άποψη μάρκας - χαρακτηριστικών - τιμής). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 14, 2006 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Παρε asus, και τουλαχιστον θα κοιμασαι ησυχος το βραδυ οτι δεν θα σου χαλασει την επομενη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 14, 2006 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Και εγω στο ιδιο διλημμα ειμαι αυτη την εποχη γμτ, αν και μ'αρεσει και οι σειρα sz της Sony αλλα το "δικτυωθειτε" λεει 15" και πανω, δεν ξερω αν μπορω να κανω "κατι" γι'αυτο.Το asus τι πραγματικη αυτονομια εχει περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Μάρτιος 15, 2006 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 FSC P7010 και τα μυαλα στα καγκελα. Σιγουρα ακριβο αλλα ειναι ΦΟΡΗΤΟΣ, οχι desktop-replacement Sotirakis, επειδη καπου ειπες κατι για 12" (προσωπικα δε θα αλλαζα το 12ιντσο με τιποτα περισσοτερο ) κοιτα DELL D410 , DELL Latitude X1 (με WXGA) και πρεπει κ η Toshiba εχει βγαλει νομιζω το R100. Αληθινος φορητος υπολογιστης = το πισι το οποιο θα παρεις στο μπανιο για να τα κανεις, να πιεις καφε, να περασεις τις φωτο του ΣΚ απο CF/SD/MMC, να ποσταρεις φυσικα στο Λαμπη και να παιξεις κανα UT2004 μεχρι να τελειωσει ο καφες σου η να δεις καμια ταινια σε περιοδους δυσκοιλιοτητας (Επισης μπορεις να παραγγειλεις και παπιε-ντε-κωλ Online...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 15, 2006 Author #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 δεν ξέρω, σκέφτομαι acer λόγω accidental. αν δεν έχει accidental πρέπει να το προσέχω πολύ. το προηγούμενο δεν το πρόσεχα πάντως (όχι ότι του είχα κάνει τίποτα, απλά δεν το χα έννοια). είμαι σε σκέψη ακόμα. @maz00nga δεν έχω +1000 ευρώ να δώσω για laptop, ναι κι εμένα μου αρέσει το sony με την 13,3 wide αλλά δεν έχω τα φράγκα δεν μετράει μόνο τι θεωρεί ο καθένας καλύτερο, μετράει και τι μπορεί να αγοράσει. προσωπικά με το 15.4 ευχαριστημένος ήμουνα, το κουβαλούσα παντού χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 15, 2006 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Αν ειναι να παρεις acer παρε τοτε το 5652 που εχει απολυτως ΤΑ ΠΑΝΤΑ και μην βασανιζεσαι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Μάρτιος 15, 2006 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 eBay mein freund, eBay. Στο φερνω εγω αν θες τωρα που κατεβαινω Δεν εχεις αδικο, απλα επειδη απεκτησα ενα μεταχειρισμενο lifebook και συγκρινοντας το με το θηριο των 15.4" οθονης που καθεται εδω διπλα του, δε θα ξαναμπαινα στο τριπακι να εχω κατι στα ποδια μου πανω απο 1,5-2 κιλα. Χωρια που κυρια μπαταρια + μπαταρια Multibay = 6 ωρες αυτονομια over wireless. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 15, 2006 Author #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Maz00nga eBay mein freund, eBay. Στο φερνω εγω αν θες τωρα που κατεβαινω Δεν εχεις αδικο, απλα επειδη απεκτησα ενα μεταχειρισμενο lifebook και συγκρινοντας το με το θηριο των 15.4" οθονης που καθεται εδω διπλα του, δε θα ξαναμπαινα στο τριπακι να εχω κατι στα ποδια μου πανω απο 1,5-2 κιλα. Χωρια που κυρια μπαταρια + μπαταρια Multibay = 6 ωρες αυτονομια over wireless. Aber ich habbe ein "πιστωτικό" am 1250 euros Οπότε ebay is not an option, και γενικότερα laptop χωρίς εγγύηση δεν θα έπαιρνα, εδώ με εγγύηση και σου σπάνε τα νεύρα Αρχική απάντηση από Vadergr Αν ειναι να παρεις acer παρε τοτε το 5652 που εχει απολυτως ΤΑ ΠΑΝΤΑ και μην βασανιζεσαι αλλο. Το σκέφτομαι ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Μάρτιος 15, 2006 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Βρήκα ένα ωραίο acer, στο οποίο δεν χρειάζεται να δώσω και πολλά extra χρήματα, στα + 50 ευρώ είναι περίπου:Acer 5562 Μάλλον για κάτι τέτοιο, αλλιώς ίσως κάποιο Asus χωρίς dual core γιατί το A6Ja παραείναι ακριβό για μένα. Κάτι αντίστοιχο (με 14" και Core Duo) ξέρει κανείς αν υπάρχει σε Asus, Sony ή γενικά πιο "σίγουρη' μάρκα; Με λογική αύξηση κόστους εννοείται, μεχρι 1600-1700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Μάρτιος 15, 2006 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 @Σωτηρ: ΑΣΕΡ-Ε και ΑΣ(Τ)ΟΥΣ να λενε, εσυ Αsus και σους! Δε ξερω, ποτε δε μου αρεσε η Ασερε, κατι στο ονομα δε μου παει καλα Εγω σου ευχομαι να παρεις το ασους κ να το χαρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 17, 2006 Author #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Παρήγγειλα το Asus A6Ja, στα 1665 περίπου ευρά (+415), απ'ότι μού 'πανε στη Γραμμή έχει και zero pixel εγγύηση στην οθόνη (zero bright λογικά). Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.