Jump to content

The ultra-n00b question: Τι laptop να πάρω?

sotiris

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

παρε acer!!!!!

Τουλαχιστον θα μαθουμε αν ολα(σχεδον) τα προιοντα ειναι ελαττωματικα..!

Πλακα πλακα ....acer εχω και παλι acer θα επαιρνα...εκτος αν εβρισκα ενα asus με τα ιδια χαρακτηριστικα σε σχεδον παραπλησια τιμη...

εγω θελω να παρω acer αλλα ειμαι καινουργιος στα laptopia και δεν ξέρω τι μου γίνεται!!!!!!!! εγω το λαπτοπ το θελω για παιχνιδια ας πουμε μια 256 mb καρτα (δεν ξερω μοντελο εταιρια κλπ) 64μπιτο επεξεργαστη 1gb μνημη bluetooth, pcmia, κ.τ.λ..

Ποσο θα μου κοστισει λετε????

Πάντως τα Acer δε νομιζω οτι ειναι σημαντικά πιο φθηνά, απλά δεν σε υποχρεώνουν να αγοράσεις την εγγυηση που τα αλλα εχουν υποχρεωτικα. Τα acer έχουν 1 χρονο bring in, τα Sony 1 χρονο pick up and delivery και τα ASUS 2 χρονια pickup and delivery. Αν προσθεσεις και την εγγυηση στα Acer (που αποτι φανηκε δεν εχει και πολυ αντικρισμα) στα ιδια πανω κατω ερχονται, με εξαιρεση ίσως λίιγο καλυτερο εξοπλισμο (πχ tv tuner) που εχει αντικτυπο σε άλλα (ποιοτητα κατασκευής, οθονης κλπ)

Αρχική απάντηση από Vadergr

Δεν γινεται να το παλεψεις και να παρεις πιστωτικο της εγγυησης?

δεν πρέπει να γίνεται, το ίδιο μου είπε και αυτός που έχω αγοράσει την επέκταση (δεν τον κατονομάζω για ευνόητους λόγους).

απλά σκέφτομαι ότι αν πάρω άσε-ρε θα έχω την εγγύηση για 2 χρόνια.

επίσης μου αρέσουν τα 14wide, το ψάχνω ακόμη.

asus είναι η πιο συνετή επιλογή πιστεύω (από άποψη μάρκας - χαρακτηριστικών - τιμής).

Και εγω στο ιδιο διλημμα ειμαι αυτη την εποχη γμτ, αν και μ'αρεσει και οι σειρα sz της Sony αλλα το "δικτυωθειτε" λεει 15" και πανω, δεν ξερω αν μπορω να κανω "κατι" γι'αυτο.

Το asus τι πραγματικη αυτονομια εχει περιπου?

FSC P7010 και τα μυαλα στα καγκελα. Σιγουρα ακριβο αλλα ειναι ΦΟΡΗΤΟΣ, οχι desktop-replacement :p Sotirakis, επειδη καπου ειπες κατι για 12" (προσωπικα δε θα αλλαζα το 12ιντσο με τιποτα περισσοτερο :p) κοιτα DELL D410 , DELL Latitude X1 (με WXGA) και πρεπει κ η Toshiba εχει βγαλει νομιζω το R100. Αληθινος φορητος υπολογιστης = το πισι το οποιο θα παρεις στο μπανιο για να τα κανεις, να πιεις καφε, να περασεις τις φωτο του ΣΚ απο CF/SD/MMC, να ποσταρεις φυσικα στο Λαμπη και να παιξεις κανα UT2004 μεχρι να τελειωσει ο καφες σου η να δεις καμια ταινια σε περιοδους δυσκοιλιοτητας :p (Επισης μπορεις να παραγγειλεις και παπιε-ντε-κωλ Online...)

δεν ξέρω, σκέφτομαι acer λόγω accidental.

αν δεν έχει accidental πρέπει να το προσέχω πολύ.

το προηγούμενο δεν το πρόσεχα πάντως (όχι ότι του είχα κάνει τίποτα, απλά δεν το χα έννοια).

είμαι σε σκέψη ακόμα.

@maz00nga

δεν έχω +1000 ευρώ να δώσω για laptop, ναι κι εμένα μου αρέσει το sony με την 13,3 wide αλλά δεν έχω τα φράγκα ;)

δεν μετράει μόνο τι θεωρεί ο καθένας καλύτερο, μετράει και τι μπορεί να αγοράσει.

προσωπικά με το 15.4 ευχαριστημένος ήμουνα, το κουβαλούσα παντού χωρίς πρόβλημα.

eBay mein freund, eBay. Στο φερνω εγω αν θες τωρα που κατεβαινω :T: Δεν εχεις αδικο, απλα επειδη απεκτησα ενα μεταχειρισμενο lifebook και συγκρινοντας το με το θηριο των 15.4" οθονης που καθεται εδω διπλα του, δε θα ξαναμπαινα στο τριπακι να εχω κατι στα ποδια μου πανω απο 1,5-2 κιλα. Χωρια που κυρια μπαταρια + μπαταρια Multibay = 6 ωρες αυτονομια over wireless.

Αρχική απάντηση από Maz00nga

eBay mein freund, eBay. Στο φερνω εγω αν θες τωρα που κατεβαινω :T: Δεν εχεις αδικο, απλα επειδη απεκτησα ενα μεταχειρισμενο lifebook και συγκρινοντας το με το θηριο των 15.4" οθονης που καθεται εδω διπλα του, δε θα ξαναμπαινα στο τριπακι να εχω κατι στα ποδια μου πανω απο 1,5-2 κιλα. Χωρια που κυρια μπαταρια + μπαταρια Multibay = 6 ωρες αυτονομια over wireless.

Aber ich habbe ein "πιστωτικό" am 1250 euros ;)

Οπότε ebay is not an option, και γενικότερα laptop χωρίς εγγύηση δεν θα έπαιρνα, εδώ με εγγύηση και σου σπάνε τα νεύρα ;)

Αρχική απάντηση από Vadergr

Αν ειναι να παρεις acer παρε τοτε το 5652 που εχει απολυτως ΤΑ ΠΑΝΤΑ και μην βασανιζεσαι αλλο.

Το σκέφτομαι ακόμα :)

Αρχική απάντηση από sotiris

Βρήκα ένα ωραίο acer, στο οποίο δεν χρειάζεται να δώσω και πολλά extra χρήματα, στα + 50 ευρώ είναι περίπου:

Acer 5562

Μάλλον για κάτι τέτοιο, αλλιώς ίσως κάποιο Asus χωρίς dual core γιατί το A6Ja παραείναι ακριβό για μένα.

Κάτι αντίστοιχο (με 14" και Core Duo) ξέρει κανείς αν υπάρχει σε Asus, Sony ή γενικά πιο "σίγουρη' μάρκα; Με λογική αύξηση κόστους εννοείται, μεχρι 1600-1700

@Σωτηρ: ΑΣΕΡ-Ε και ΑΣ(Τ)ΟΥΣ να λενε, εσυ Αsus και σους! :hehe: Δε ξερω, ποτε δε μου αρεσε η Ασερε, κατι στο ονομα δε μου παει καλα :p Εγω σου ευχομαι να παρεις το ασους κ να το χαρεις :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.