sotiris Μάρτιος 20, 2006 Author #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 δεν ξέρω, η παραγγελία πού χω κάνει είναι στα 1663 ευρώ (έχω το χαρτί στα χέρια).αφού το έχω παραγγείλει υπό αυτές τις συνθήκες, και το site της εταιρίας έγραφε αυτήν την τιμή την ημέρα που το παρήγγειλα, νομίζω ότι δεν μπορούν να μου πουν δώσε 100 ευρά πάνω. (όλα κι όλα, στα χρήματα είμαι μεγάλος τσιφούτης, ask spc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 20, 2006 #62 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 13:57] αφού το έχω παραγγείλει υπό αυτές τις συνθήκες, και το site της εταιρίας έγραφε αυτήν την τιμή την ημέρα που το παρήγγειλα, Ακριβως...δεν προκειται να σου πουν τιποτα...... παντως το θεμα 'φορητος υπολογιστης' δεν σε παει και πολυ.Δεν θα με ξαφνιαζε μια ξαφνικη μη διαθεσιμοτητα asus a6ja για κανενα 2μηνο και να περιμενεις παλι ...lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 20, 2006 Author #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από PGM Ακριβως...δεν προκειται να σου πουν τιποτα...... παντως το θεμα 'φορητος υπολογιστης' δεν σε παει και πολυ.Δεν θα με ξαφνιαζε μια ξαφνικη μη διαθεσιμοτητα asus a6ja για κανενα 2μηνο και να περιμενεις παλι ...lol πάω να δω τι προτζέκτορες έχει η γραμμή, πρέπει να έχω εναλλακτικές Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 20, 2006 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Πάρε διανομές linux ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Μάρτιος 24, 2006 #65 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Λοιπόν πήρα το Sony!Έγινε βεβαίως το πρώτο format (αφού κράτησα σε 2 DVDR το Restore Partition) και έβαλα Win XP PRO SP2 (είχε MCE 2005). Το πρόβλημα είναι οτι δεν κατάφερα να κάνω την κάρτα ήχου να δουλέψει και τα περισσότερα Utilities της Sony για να δουλέυουν τα επιπλέον κουμπια κλπ. Οπότε τώρα κάνω restore στα αλλαγμένα partitions (δεν διαμαρτυρηθηκε παρα το οτι ειχα σβησει το restore partition Και ειχα αλλαξει τα μεγέθη των άλλων δυο) και θα προσπαθήσω να αποφύγω την εγκατάσταση των διάφορων δοκιμαστικών εκδόσεων (Norton, Office κλπ) για να μην ξεχειλωθω στο uninstall μετα.Πάντως πολύ σπαστικό αυτο με τα laptops. Τα 2 restore dvds δε μπορουσε να τα έχει μέσα, λες και κοστιζουν, επρεπε να τα γραψω εγώ. Και αμα θες να βαλεις τα Vista σε λίγο δηλαδη, δε θα παίζει τιποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 24, 2006 Author #66 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Πολύ ωραίο φίλε μου, αν και λίγο ακριβό για τα γούστα μου.Αυτό που ενδιαφέρει πολύ, είναι να ποστάρεις (εδώ) ένα hdtune από τον 160άρη δίσκο! Εννοείται και τα υπόλοιπα benchmarks.Αυτό με τα recovery είναι πολύ απάτη, θά πρεπε να δίνουν ένα κανονικό cd των win μαζί, είναι ξεφτίλα.Ειδικά της acer, που δεν μου έβλεπε τα ntfs partitions με είχε παιδέψει, έπρεπε να βρω cd των win (για να φτιάξω τον bootloader), να κάνω format από αυτό σε fat32 και μετά να βάλω τα recovery!!!!!Έψαξες στο site της sony για οδηγούς για την κάρτα ήχου? Θά 'πρεπε νά 'χει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Μάρτιος 24, 2006 #67 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 καλορίζικο morpheus! αλήθεια γιατί δε δίνουν κανονικό CD windows? κερδίζουν κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Μάρτιος 24, 2006 #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Έλα ντεεε;;;;;Μήπως φοβούνται οτι θα αμαυρωθει το όνομα του προιόντος απο κακή εγκατάσταση χρήστη;Αλλά και πάλι θα μπορούσαν να δίνουν τα restore DVDs ΚΑΙ σκετα τα windows με τους απαραίτητους drivers/Utilities και ενα σωστο οδηγο για τη σειρά εγκατάστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 16, 2012 Author #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 Για να μην ξεχνιόμαστε... Μετά από 6 χρόνια, το laptop ζει και βασιλεύει. Δεν έχω ξαναδεί virtual στριγκάκι από τότε: http://www.thelab.gr/mobile-computing/asus-a6ja-provlima-othonis-26223.html Πίνω νερό στο όνομα της Asus http://www.thelab.gr/mobile-computing/peri-eggyisis-asus-26241.html Στο laptop έχω αναβαθμίσει cpu, ram (2 φορές), hdd (2 φορές), οθόνη και παρ'όλ'αυτά παίζει ακόμη!!!!! Τα πρώτα χρόνια δεν το πολυχρησιμοποιούσα αλλά τον τελευταίο ενάμησι χρόνο μόνο έχει γράψει 6500 χιλιάδες ώρες (χρήση δίσκου). Το μόνο του μειονέκτημα που με έχει ενοχλήσει σε βάθος χρόνου είναι το ότι δεν έχει sata, και δεν μπορώ να του χώσω γρήγορο ssd. Ακόμη ψάχνομαι με ide2sata converter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 16, 2012 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 a)προς στιγμη νομιζα οτι εψαχνες παλι λαπτοπ ..μεχρι να δω βεβαια ποτε ανοιχθηκε αυτο το thread..οποτε σαν mod ηθελα να δω ποιος το ξεθαψε ετσι για να στην σπασω..εχω acer απο το 2004 και ζει και βασιλευει επισης. Εχει αλλαχθει cpu απο βιτσιο (απο 715 σε 755) ,σκληρος ..καμποσα γιγα(η 40 η 60 δεν θυμαμαι) @4200ρπμ σε 160γβ 5400(Ασχετα αν το chipset δε βλεπει πανω απο 120γβ) και μνημη . Και ναι ...δε εχω μιλησει ποτε με την angela:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 16, 2012 Author #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 [MENTION=699]ΝTG[/MENTION]: Όπως είχα πει και τότε, δεν είχα πρόβλημα με το Acer, με το service της Acer είχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.