Jump to content

Mobility� Radeon

anastasia78

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Μια ερωτηση για το Acer TV Tuner που διαθετει το μοντελο 5652.

Οποιος το εχει δει το συγκεκριμενο μοντελο να λειτουργει σαν τηλεοραση.

Η εικονα του και ο ηχος ειναι καλος ή οχι?

Τι εχετε παρατηρησει και πιστευετε οτι θα επρεπε να αναφερουμε?

Μιας και εγω ψαχνομαι μεταξυ ASUS AJ6A και ACER 5652 και μαλλον για οικονομικους λογους θα διαλεξω τον acer για τον εξοπλισμο του και θα αγορασω και εξτρα εγγυηση και ο θεος βοηθος.

:kiss:

Αρχική απάντηση από morpheus [Σήμερα, στις 19:28]

Μα 150 περίπου διαφορά έχουν. Αν αγοράσεις και την extrα εγγυηση έρχεσαι στα ιδια

Ναι αλλά αν σε καίει και το tv tuner θα πρέπει να σκάσεις κι άλλα 100-120 ευρώ για ένα εξωτερικό tuner+την εσωτερική κεραία που παρέχει το πακέτο του 5652. Οπότε πάλι ξεφεύγει η τιμή.

Πάντως Αναστασία ένα παιδί που το έχει σε άλλο forum και του έστειλα pm μου είπε ότι το TV tuner πάιζει πολύ καλά, αρκεί να έχει σήμα, συνδέεται με οποιοδήποτε καλώδιο κεραίας. Κεραία εσωτερική (εντός του μηχανήματος) είναι του wi-fi και πιάνει καλά αλλά συνδέεται και με εξωτερική κεραία που περιλαμβάνεται στο πακέτο και έχει ισχύ όπως κάθε κεραία τηλεόρασης. Δυστυχώς είναι από Θεσ/νίκη και δε πιάνουν τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ να μας πει και γι΄αυτά εντυπώσεις.

To θεμα με τα acer δεν ηταν ποτε αν παιζουν ομορφα στα ...''καλα'' τους.

Το θεμα ειναι το service τους σε περιπτωση που κατι παει στραβα.Αυτο για καποιους (και εγω μεσα σε αυτους) ειναι πολυ πιο σημαντικο απο 100ε παραπανω.Σκας που σκας 1500ε τουλαχιστον να μην αισθανεσαι βλακας και ακαλυπτος.

@Morpheus

Όντως η οθόνη χάνει πολύ στον κάθετο, σε σημείο που αλλάζουν εντελώς τα χρώματα αν την δεις από ψηλά, αλλά σε λογικές γωνίες θέασης είναι καλή-ικανοποιητική.

Δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ σε ανάγνωση, γράψιμο, ταινίες (μόνος μου) αλλά θα την ήθελα καλύτερη σε παιχνίδια π.χ doom3 (με χαλάει το μαύρο λόγω δεδομένης απόσταση από οθόνη) και όταν βλέπουμε ταινίες 3 άτομα που πρέπει να βολευτούμε για να βλέπουμε όλοι καλά...

Η οθόνη του vaio είναι σίγουρα καλύτερη. Όποιο και να διαλέξεις θα έχει δυνατά σημεία και ορισμένα μειονεκτήματα, πάρε όποιο νομίζεις σου ταιριάζει καλύτερα.

.

Υ.Γ. Αν ερωτεύτηκες πάντως την οθόνη του vaio, δύσκολα θα αλλάξεις επιλογή... :D

Αρχική απάντηση από anastasia78

Μιας και εγω ψαχνομαι μεταξυ ASUS AJ6A και ACER 5652 και μαλλον για οικονομικους λογους θα διαλεξω τον acer για τον εξοπλισμο του και θα αγορασω και εξτρα εγγυηση και ο θεος βοηθος.

:kiss:

Έχοντας ήδη την extra εγγύηση από το προηγούμενο laptop, προτίμησα το Asus.

Να σε προβληματίσει αυτό ;)

1000 φορές Asus, που όπως μου έχουν πει, έχει και 0 pixel οθόνη.

Για την οθόνη: όλες tn είναι, και ειδικά οι έχοντες φίλτρο είναι πιο ευαίσθητες με τις γωνίες.

Η sony πρέπει να έχει καλύτερο φίλτρο.

Αρχική απάντηση από anastasia78 [18-03-2006 05:53]

Καλημερα.

Ξερετε αν υπαρχει καποιο καταστημα στην Θεσσαλονικη που να εχει ASUS AJ6 στην βιτρινα του ή γενικα ανοικτω σε λειτουργια για να το ριξω μια ματια απο κοντα και να το δοκιμασω μιας και σε οσους εχω παει μου ειπαν οτι πρεπει να το παραγγειλουν απο την αντιπροσωπεια.

Επιτέλους το βρήκα και το asus, υπάρχει ανοιχτό και με δυνατότητα να το επεξεργαστείτε το mall Athens στο κατάστημα της Fnac στα 1779, εντωμεταξύ στο δίπλα κατάστημα (πλαίσιο) είχε το 5652 της Acer οπότε τα σύγκρινα. Από οθόνη όπως και του acer από πλάγια δε βλέπεις πολύ καλά, κάνει το καθρέφτη που κάνει και το acer απλά η οθόνη είναι ίσως κάποια κλικ πιο κάτω γιατί κάνει μεν το καθρέφτη αλλά δε γυαλίζει όπως το acer κάτι που κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά στο δεύτερο. Αυτό το sony Vaio όμως ήταν πειρασμός, μια οθόνη που και στη γωνία των 90 μοιρών και έβλεπες τέλεια. Από design χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο ήταν κομψό και μάλλον νικάει το acer. Αυτές οι εντυπώσεις μου απλά πιστεύω ότι να δώσεις 279 πιο πάνω ίσως λέει καλύτερα όποιος τα διαθέτει να στραφεί προς το vaio λόγω οθόνης

• 2 weeks later...

Καλημερα παιδια.

Εχω να σας κανω μια αλλη ερωτηση μπας και ειδατε τιποτα στο ιντερνετ.

Υπαρχει ενα μοντελο τις ASUS A7J και θελω να μαθω αν διαβασατε κανενα αρθρο ή review ωστε να το ριξω και εγω καμια ματια.

Επισης ξερετε ποτε θα ερθουν ή αν εχουν ερθει που μπορω να βρω ASUS A6J με επεξεργαστη στα Intel

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.