kreach Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2006 Έχω την καινούργια έκδοση του MSN. Έχω και aDLS 384. Παρόλαυτά στις συνομιλίες μού αργούν να εμφανιστούν τα διάφορα emoticons των άλλων. Πρέπει να περιμένω μερικά λεπτά και μετά μου εμφανίζονται.Adware κτλ δεν έχω. Δεν τίθεται θέμα να αργεί το pc.Τί μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Μάρτιος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 τα καινουρια η τα παλια?εννοω αυτα που ηδη εχεις ή και αλλα καινουρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Κι εμένα μου το κάνει αυτό, μόνο στα κινούμενα smilies. Συνεπώς είναι σχετικά "μεγάλα" και το msn δε φημίζεται για την ταχύτατη μεταφορά αρχείων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάρτιος 12, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 @ Skinny13 Όταν στέλνω εγώ emoticos δεν υπάρχει πρόβλημμα. Όταν οι ΑΛΛΟΙ μου γράφουν με emoticons είναι το πρόβλημμα. Περιμένω φορές φορές ~2' να εμφανιστούν στην οθόνη !!! @Μάκης Όντως .... για αυτό έπαψα να μοιράζομαι αρχεία μέσω ΜΣΝ γιατί κατέβαζε με ρυθμούς dial up όταν ο άλλος είχε upload 128 (και δεν ανέβαζε σε άλλους). A! Aν έχεις παρατηρείσει, το ΜΣΝ όταν στέλνεις/κατεβάζεις κάτι σου βγάζει ένα λινκ και σε ρωτάει ΑΝ κατεβάζεις με αργούς ρυθμούς !Κι αν πας, αρχίζει να τα φορτώνει ΟΛΑ σε Firewall, και διάφορες λαμακίες ! Bλ εδώ και κάνε search για "slow Transfer" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 13, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Ξέρω, ξέρω, το έχω δοκιμάσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.