Jump to content

7900GTX 512MB XFX

taz1416003173

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sa1901 [22-04-2006 23:06]

Tι ακριβώς τους σφύριξε δηλαδή; Αφού το παλικάρι είπε ότι θα το παλέψει τίμια...

Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο κατάστημα είναι επιεικώς απαράδεκτο. Κόβονται μαχαίρι από μένα οι αγορές από εκεί. Και μιλάμε για μερικές χιλιάδες ευρώ τα τελευταία 2 χρόνια...

Ότι κερδίζεις από τις τιμές (που και αυτό συζητιέται πια...) το πληρώνεις σε χρόνο, τηλεφωνήματα, βενζίνη, ψυχική υγεία... την στιγμή που θα έρθει το καταραμένο RMA.

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. ’ντε γειάααα....

τα ιδια και απο δω,

εχω σταματησει να ψωνιζω εδω και καιρο απο κει και οποιος γνωστος με ρωταει τον στελνω μακρυα εξηγωντας του το after sales που εχει.

οι ανθρωποι ειναι απαράδεκτοι, το λιγότερο που μπορω να πω.

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Eγω δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε και απο εκει που ηταν το καλυτερο ηλεκτρονικο καταστημα κινδυνευει να πιασει πατο.... Τα υποκαταστηματα που ανοιξαν?

Aν λέτε για το e-shop φταίει οτι δεν εχουν προσωπικό μάλλον . Οι δουλειές ανέβηκαν κατα πολύ και το προσωπικό όχι αυτό εχω κατάλαβει εγώ με αποτέλεσμα σε rma να σε σταυρώνουν ενώ τα λάθη είναι καθημερινό φαινόμενο .

Οπότε το πρόβλημα εστιάζεται σε οργάνωση-διοικηση.

Φιλε taz δεν εχει ι καρτα εγγυηση της XFX να επεικοινωνησεις με εκοινουσ και οχι με τους

λαλακες του e-shop παντως ενας φιλος μου που του εκανε προβλημα η 7800GTX αλλα της

BFG που πηρε απο το overclockers.co.uk εποικοινωνοισε με την BFG απεφθειας και τους εστειλε την καρτα και του την επιδιωρθωσαν βεβαια η ολη διαδικασια πηρε σχεδον ενα μηνα

• 1 month later...

Παιδιά το θέμα μπορεί να φαίνεται ότι έχει τελειώσει, αλλά δεν είναι έτσι.

Θα τους έρθει από εκεί που δεν το περιμένουν, όταν μια μέρα θα φτάσει μια ωραία επιστολή στο "μαγαζάκι" τους.

Αυτά προς το παρόν.

Αρχική απάντηση από taz

Παιδιά το θέμα μπορεί να φαίνεται ότι έχει τελειώσει, αλλά δεν είναι έτσι.

Θα τους έρθει από εκεί που δεν το περιμένουν, όταν μια μέρα θα φτάσει μια ωραία επιστολή στο "μαγαζάκι" τους.

Αυτά προς το παρόν.

Δε με λες taz με το αλλο το μαγαζακι με τον 3800+ κανα νεο?

Εγκώ ντεν έχει καταλαμπει τι εκει γκινει...

Τελικά έριξαν το φταίξιμο σε σένα?

Και αν ναί με ποιά δικαιολογία?

Στο αποδείξανε με καποιον τρόπο?

Τι έγινε τελικά; Γιατί έχω σκοπό να αγοράσω πολλά πράγματα από e-shop...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.