red alert Μάρτιος 25, 2006 #121 Μάρτιος 25, 2006 Ρε παιδία άμα κανείς ημιτελές flash στο bios μπορούν να το κατακόβουν.
f117 Μάρτιος 25, 2006 #122 Μάρτιος 25, 2006 γιατί?εγώ πάντως που είχα κάνει καταλάθος ημιτελες flash se mobo(κόλλησε η μλκια) σε άλλο καταστημα δνε μ είπαν τπτ ......."δεν ανοιγε το PC...."
ergotelis Μάρτιος 25, 2006 #123 Μάρτιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από red alert Ρε παιδία άμα κανείς ημιτελές flash στο bios μπορούν να το κατακόβουν. Το ημιτελές flash διορθώνεται αν είσαι μάστορας! Εγώ μια φορά φλάσαρα στη κάρτα γραφικών μου bios της DFI για motherboard nf4ut!!! :tomato: :tomato: :confused: Ευτυχώς κατάφερα και επανέφερα τη κάρτα μου!:giveup: :clap:
red alert Μάρτιος 25, 2006 #124 Μάρτιος 25, 2006 Ένα μέρος από το bios δεν μπορεί να το πιρακση κανείς .άμα έχεις μια κάρτα pci μπορείς μα εκκινήσεις το σύστημα και να βάλεις ξανά το bios στη κάρτα .στα mobo τα παλιά που είχαν isa έβαζες μια κάρτα γραφικών Isa είχες εικόνα και έκανες ξανά flash .στα καινούρια mobo που δεν έχουν isa μπορείς να το κανεις στα τιφλα. ’μα κάνω λάθος διορφοστεμε δεν είναι σιγουρος για αυτά..
ergotelis Μάρτιος 25, 2006 #125 Μάρτιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από red alert Ένα μέρος από το bios δεν μπορεί να το πιρακση κανείς .άμα έχεις μια κάρτα pci μπορείς μα εκκινήσεις το σύστημα και να βάλεις ξανά το bios στη κάρτα .στα mobo τα παλιά που είχαν isa έβαζες μια κάρτα γραφικών Isa είχες εικόνα και έκανες ξανά flash .στα καινούρια mobo που δεν έχουν isa μπορείς να το κανεις στα τιφλα. ’μα κάνω λάθος διορφοστεμε δεν είναι σιγουρος για αυτά.. Σωστός!Έγω το έκανα στα τυφλά,κανένα πρόβλημα!@F117: οκ φίλε το πρόσεξα thanks,απάντησα κιόλας!
koumle Μάρτιος 25, 2006 #126 Μάρτιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από red alert [Χθες, στις 17:36] Ένα μέρος από το bios δεν μπορεί να το πιρακση κανείς .άμα έχεις μια κάρτα pci μπορείς μα εκκινήσεις το σύστημα και να βάλεις ξανά το bios στη κάρτα .στα mobo τα παλιά που είχαν isa έβαζες μια κάρτα γραφικών Isa είχες εικόνα και έκανες ξανά flash .στα καινούρια mobo που δεν έχουν isa μπορείς να το κανεις στα τιφλα. ’μα κάνω λάθος διορφοστεμε δεν είναι σιγουρος για αυτά.. Στα καινούργια βάζεις μία παλιά κάρτα γραφικών PCI και έτσι έχεις εικόνα και flashάρεις μια χαρά. Αλλά γίνεται και στα τυφλά άμα θέλεις.
taz1416003173 Μάρτιος 25, 2006 Author #127 Μάρτιος 25, 2006 Κοιτάξτε παιδιά δεν είμαι διατεθειμένος να παίξω βρώμικα.Το δίκιο μου θα το βρω, το θέμα είναι σε πόσο καιρό...
taz1416003173 Μάρτιος 27, 2006 Author #128 Μάρτιος 27, 2006 Κάποιος από το μαγαζί μου είχε υποσχεθεί (έβαζε το χέρι του στη φωτιά) ότι θα με ενημερώσει σήμερα Δευτέρα μέχρι τις 11:00 το πρωί. Η ώρα είναι 18:00 αλλά ακόμη τίποτα, ούτε και νομίζω ότι θα μου τηλεφωνήσουν.Εάν δεν τους ενοχλήσω εγώ δε 8α γίνει τίποτα.
ergotelis Μάρτιος 27, 2006 #129 Μάρτιος 27, 2006 Φίλε μου στο έχω πει επί εναμισι μήνα την ίδια ιστορία κάνανε με μένα.Θα σας παρουμε τηλέφωνο και θα σας πάρουμε τηλέφωνο και θα σας πάρουμε τηλέφωνο.Παίρνε εσύ φίλε μου δυστυχώς γιατί αλλιώς και θα περιμένεις και τηλέφωνο δε θα σε πάρουνε.
mik Μάρτιος 27, 2006 #130 Μάρτιος 27, 2006 taz εαν θες την αποψη μου, πιστευω οτι 90% θα σου πουνε οτι η καρτα σου παιζει και θα σου την επιστρεψουνε. γι 'αυτο μια επισκεψη η ενα τηλεφωνο στον δοκτωρα σολωνα θα λυσει το προβλημα
taz1416003173 Απρίλιος 1, 2006 Author #131 Απρίλιος 1, 2006 Παιδιά υπάρχουν πολλές εξελίξεις αλλά μου έχουν σπάσει τόσο πολύ τα νεύρα που δεν έχω κουράγιο να τα αναφέρω όλα.Ένα από όλα είναι το εξής:Αν σου χαλάσει κάτι (που μόλις έχεις αγοράσει, μιλάμε για 3-4 μέρες)1. δεν πρόκειται να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω.2. θα σου το αντικαταστήσουν όποτε μπορούν (δηλαδή μιλάμε για τελείως θεωρητικό minimum 15 μέρες, πρακτικά το μήνα τον έχεις στο τσεπάκι).3. αν δεν υπάρχει ίδιο προϊόν τότε σου αντικαθιστούν με κάτι αντίστοιχο το οποίο είναι στην κρίση τους. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!και το κερασάκι: κατά τον υπηρέτη με τον οποίο μίλησα κάτι τέτοιο είναι όντως παράλογο, αλλά έτσι λέει δουλεύει η αγορά, θαρρείς εμείς δεν έχουμε ιδέα για το γίνεται στην αγορά.Κοντολογής:Διαλέγεις κάτι, πληρώνεις με τα ωραία τα λεφτά σου αλλά ουέ και αλίμονο αν σου χαλάσει.Όποτε μπορούμε και με ότι έχουμε την ευχαρίστηση θα σου αντικαταστήσουμε το προϊόν.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
vdeseris Απρίλιος 22, 2006 #134 Απρίλιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από agentsmith [Σήμερα, στις 20:02] μεγιες για την καρτουλα!:worship: Παίζεις με τον πόνο του παιδιού ή απλά σπαμάρεις???
Chosen Απρίλιος 22, 2006 #135 Απρίλιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 20:14] Παίζεις με τον πόνο του παιδιού ή απλά σπαμάρεις??? ’μα δεις κι άλλα posts του agentsmith, θα καταλάβεις ότι μάλλον είναι spam και μάλλον είναι για να πάει στα 50 και να βάλει avatar Ελπίζω δηλαδή, γιατί άμα συνεχίσουμε έτσι και μετά τα 50 posts...
Georgesod Απρίλιος 22, 2006 #136 Απρίλιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από sa1901 [Σήμερα, στις 11:33] Κανένα νέο έχουμε; Ναι του γυρίσαν την κάρτα πίσω λέγοντας ότι είχε ημιτελές φλασάρισμα, του βάλαν να πληρώσει 60 για τον έλεγχο και του είπαν ότι έχασε την εγγύηση. Εγώ στην θέση του Γιώργου θα φερόμουνα πολύ διαφορετικά. Τουλάχιστον απ' όσους είμαστε στο Σαλόνικα σαν παρέα εκεί και όσους επηρεάζουμε δεν θα πάρουν φράγγο ever.
eleven Απρίλιος 22, 2006 #137 Απρίλιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από georgesod του βάλαν να πληρώσει 60 για τον έλεγχο Και τα οποια τους τα πληρωσε σε νομισματα των 5 και 10 λεπτων του Τους αφησε και κατι παραπανω για φιλοδωρημα .........για την αμεση εξυπηρετηση και την απιστευτα φιλικη αντιμετωπιση.........
Georgesod Απρίλιος 22, 2006 #139 Απρίλιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 21:41] Σοβαρα μιλας τωρα?Τα πληρωσε?Δεν τους σκυλοβρισε?
sa1901 Απρίλιος 22, 2006 #140 Απρίλιος 22, 2006 Tι ακριβώς τους σφύριξε δηλαδή; Αφού το παλικάρι είπε ότι θα το παλέψει τίμια...Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο κατάστημα είναι επιεικώς απαράδεκτο. Κόβονται μαχαίρι από μένα οι αγορές από εκεί. Και μιλάμε για μερικές χιλιάδες ευρώ τα τελευταία 2 χρόνια...Ότι κερδίζεις από τις τιμές (που και αυτό συζητιέται πια...) το πληρώνεις σε χρόνο, τηλεφωνήματα, βενζίνη, ψυχική υγεία... την στιγμή που θα έρθει το καταραμένο RMA.Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. ’ντε γειάααα....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.