cptkoulis Μάρτιος 14, 2006 #81 Μάρτιος 14, 2006 :OT: δηλαδη μπορω να παρω 5 opteron απο διαφορετικα μαγαζια,να τους δοκιμασω και να κρατησω τον καλυτερο ? φυσικα οι υπολοιποι 4 θα επιστραφουν στην αρχικη τους συσκευασια,σαν καινουργιοι(σχεδον) Επιβεβαιωστε παρακαλω,να ξερω να βγω για ψωνια δηλαδη
mauros Μάρτιος 14, 2006 #82 Μάρτιος 14, 2006 Εφόσον είσαι εντάξει με την συνειδησή σου.....Πάντως για πιστωτικό το κόβω και όχι επιστροφή χρημάτων μιας και στην καλύτερη πρέπει να πληρώσεις το φπα της απόδειξης
taz1416003173 Μάρτιος 14, 2006 Author #83 Μάρτιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 17:57] Εφόσον είσαι εντάξει με την συνειδησή σου..... Πάντως για πιστωτικό το κόβω και όχι επιστροφή χρημάτων μιας και στην καλύτερη πρέπει να πληρώσεις το φπα της απόδειξης Για επιστρόφή χρημάτων μου μίλησαν και κάναμε σαφές ότι δεν πρόκειται για πιστωτικό. :OT: Την Παρασκευή έχε μαζί σου 6ευρώ και εγώ θα σου έχω μια έκπληξη
taz1416003173 Μάρτιος 20, 2006 Author #84 Μάρτιος 20, 2006 Ενημέρωση:Η κάρτα παραδόθηκε την προηγούμενη Τρίτη (14/03/06) στο e-shop point της Θεσσαλονίκης, όπου μου υποσχέθηκαν ότι την ίδια μέρα θα φύγει για Αθήνα.Σήμερα Δευτέρα (20/03/06) τηλεφώνησα στο service στην Αθήνα και είπαν ότι η κάρτα δεν έχει φτάσει ακόμα. Τονίζω ότι η μεταφορά ήταν ενδοεταιρική.Τα σχόλια δικά σας.
Vadergr Μάρτιος 20, 2006 #85 Μάρτιος 20, 2006 Δεν πηρες μετα στο eshop Θεσσαλονικης να τους ξεχεσεις?
phil1416003162 Μάρτιος 20, 2006 #86 Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από taz [Σήμερα, στις 13:28] Ενημέρωση: Η κάρτα παραδόθηκε την προηγούμενη Τρίτη (14/03/06) στο e-shop point της Θεσσαλονίκης, όπου μου υποσχέθηκαν ότι την ίδια μέρα θα φύγει για Αθήνα. Σήμερα Δευτέρα (20/03/06) τηλεφώνησα στο service στην Αθήνα και είπαν ότι η κάρτα δεν έχει φτάσει ακόμα. Τονίζω ότι η μεταφορά ήταν ενδοεταιρική. Τα σχόλια δικά σας. Μα καλα πως κανεις ετσι.Ο ανθρωπος που την παει με τα ποδια στην Αθηνα,να μην κανει και καμια σταση στο δρομο
HellhammeR Μάρτιος 20, 2006 #87 Μάρτιος 20, 2006 Ποοο και δεν έχεις PC τώρα? Πάρε κάνα τηλέφωνο και ξεχεσέ τους!!! τοσα λεφτα για κάρτα έδωσεσ και κάρτα δεν έχεις...!!!!
cptkoulis Μάρτιος 20, 2006 #88 Μάρτιος 20, 2006 ειναι τεραστιο ξενερωμα αυτο που περνας φιλε tazνομιζω ειχες 6600GT(?) ,που σημαινει οτι με την 7900 θα δεις μεγαλη διαφορα και επεσες τωρα στην περιπτωσηπιστευω οτι θα λυθει το προβλημα σου(ειναι αρκετα σοβαρο καταστημα) αλλα ενδεχεται να σε καθυστερησουν(αφου οι 7900 πρεπει να ειναι σε ελλειψη)
mik Μάρτιος 20, 2006 #89 Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από taz [Σήμερα, στις 11:28] Ενημέρωση:Η κάρτα παραδόθηκε την προηγούμενη Τρίτη (14/03/06) στο e-shop point της Θεσσαλονίκης, όπου μου υποσχέθηκαν ότι την ίδια μέρα θα φύγει για Αθήνα.Σήμερα Δευτέρα (20/03/06) τηλεφώνησα στο service στην Αθήνα και είπαν ότι η κάρτα δεν έχει φτάσει ακόμα. Τονίζω ότι η μεταφορά ήταν ενδοεταιρική.Τα σχόλια δικά σας. θες να πεις δηλαδη οτι αυτος ειναι ο λογος που σε σκοτωνουμε στο cod?taz κουραγιο καμια βδομαδουλα θα την φας μαλλονμονο αμα εισαι τυχερος και πεσουνε η τιμες και σου βγει φθηνοτερα μια αλλη 7900 απο αλλο μαγαζι θα παρηγορηθεις λιγο
taz1416003173 Μάρτιος 21, 2006 Author #90 Μάρτιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από cptkoulis [Χθες, στις 15:20] ειναι τεραστιο ξενερωμα αυτο που περνας φιλε tazνομιζω ειχες 6600GT(?) ,που σημαινει οτι με την 7900 θα δεις μεγαλη διαφορα και επεσες τωρα στην περιπτωσηπιστευω οτι θα λυθει το προβλημα σου(ειναι αρκετα σοβαρο καταστημα) αλλα ενδεχεται να σε καθυστερησουν(αφου οι 7900 πρεπει να ειναι σε ελλειψη) ¨Όντως μια τέτοια έχω. Το πρόβλημά μου δεν είναι η αντικατάσταση, αφού τους έχω κάνει σαφές ότι θέλω επιστροφή χρημάτων.Έχω ξενερώσει τόσο που μπορεί και μην πάρω καινούργια κάρτα.Ευχαριστώ για την συμπάθεια παιδιά.
ergotelis Μάρτιος 21, 2006 #91 Μάρτιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από taz Ενημέρωση: Η κάρτα παραδόθηκε την προηγούμενη Τρίτη (14/03/06) στο e-shop point της Θεσσαλονίκης, όπου μου υποσχέθηκαν ότι την ίδια μέρα θα φύγει για Αθήνα. Σήμερα Δευτέρα (20/03/06) τηλεφώνησα στο service στην Αθήνα και είπαν ότι η κάρτα δεν έχει φτάσει ακόμα. Τονίζω ότι η μεταφορά ήταν ενδοεταιρική. Τα σχόλια δικά σας. Φίλε μου αν θυμάσαι τι σου είχα πει κάτι ξέρω.Και εμένα τις ίδιες βλακείες μου είχανε πει,από Ηράκλειο Κρήτης, και παραλάβανε το καμμένο επεξεργαστή μου μετά από 2 εβδομάδες στο σέρβις. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. :devil: :rant:
gio7 Μάρτιος 21, 2006 #92 Μάρτιος 21, 2006 off topic.προσφατα εγκατεστησα μια xfx7800gtx μεταχειρισμενη(αγορασμενη ιουλιο 05 απο e-shop με 2χρονια εγγυηση).Δουλευει κανονικα αλλα εχει προβλημα η μια dvi εισοδος.Βγαζει ολα τα χρωματα παραμορφωμενα.Eπικοινωνησα με e-shop κ μου ειπαν οτι αφου την ελεγξουν αυτοι κανα 2μερες,αν διαπιστωσουν προβλημα,θα την στειλουν στην oktabit κ αυτοι θα αποφασισουν για αντικατασταση ή οχι.Επικοινωνησα κ με oktabit κ μου ειπαν οτι θα χρειαστουν 4-5μερες!!!! να την ελεγξουν,λογω φορτου εργασιας κ αν διαπιστωσουν προβλημα θα μου την αντικαταστησουν,αν βεβαια υπαρχει ετοιμοπαραδοτη,αλλιως θα ερθει απεξω(παει ο μηνας)!!!Για πιστωτικο που τους ρωτησα σχεδον μου το απεκλεισαν.Δεν ειμαι κ πολυ γνωστης για το τι προβλεπεται σε αυτες τις περιπτωσεις αλλα νομιζω οτι θελουν να με πιασουν λαλακα!!!!!Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη.
gio7 Μάρτιος 21, 2006 #94 Μάρτιος 21, 2006 το ξεχεσμα το εχουν σιγουρο!! Το θεμα ειναι να ξερω κ τι δικαιουμαι για να το υπερασπιστω.Η διδικασια που μου ειπαν ειναι σωστη ή θα πρεπει να μου την αντικαταστησει το e-shop(απο τη στιγμη που υπαρχει διαθεσιμη,αν ειναι ακριβως η ιδια,υπαρχει περιπτωση για πιστωτικο?) κ μετα αυτοι να τα βρουν μεταξυ τους?
gio7 Μάρτιος 22, 2006 #95 Μάρτιος 22, 2006 Καλημεεερα!Τι να κανω βρε παιδια? επειδη σε λιγες μερες θα ειμαι αθηνα κ θελω να ξερω τι θα ζητησω.
taz1416003173 Μάρτιος 22, 2006 Author #96 Μάρτιος 22, 2006 Σήμερα Τετάρτη 22/03/06 και η κάρτα αγνοείται ακόμα. Αυτό που κάνει εντύπωση όμως είναι ότι δεν αλλάζουν το πρωτόκολο τους, επιμένουν δηλαδή ότι για να μου επιστρέψουν τα χρήματα πρέπει να κοιτάξει την κάρτα το service παρότι με έχουν ήδη 8 μέρες στο "περίμενε" και κατά συνέπεια έχουν εκτεθεί απέναντί μου. Με τις υγείες μας.
darkCount Μάρτιος 22, 2006 #97 Μάρτιος 22, 2006 Είναι η ώρα να αρχίσεις να σκεφτεσαι σοβαρά την περίπτωση του να την δεις taz στην κυριολεξία και να πας να τους κάνεις λαμπόγυαλο το μαγαζί....
flyer Μάρτιος 22, 2006 #98 Μάρτιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από soulkeeper [Σήμερα, στις 09:34] Καλημεεερα!Τι να κανω βρε παιδια? επειδη σε λιγες μερες θα ειμαι αθηνα κ θελω να ξερω τι θα ζητησω. Ο νομος περιγραφει οτι το καταστημα που προμηθευτηκες το προβληματικο προιον οφειλει να το επιδιορθωσει ή να σου δωσει καινουριο σε περιπτωση που δεν επιδιορθωνεται (και οχι η αντιπροσωπεια). Ακομα ο ιδιος νομος περιγραφει οτι τα παραπανω πρεπει να λαβουν χωρα μεσα σε "ευλογο χρονικο διαστημα".Δυστηχως δε περιγραφεται πουθενα ποσο ειναι αυτο το "χρονικο διαστημα". Απο προσωπικη εμπειρια θεωρησε σιγουρο τον 1 μηνα αναμονης πριν σου δωσουν πιστωτικο(σε περιπτωση που δεν υπαρχει ετοιμοπαραδoτο αντιστοιχο προιον).
knight_77 Μάρτιος 22, 2006 #99 Μάρτιος 22, 2006 Πως καταντησε το service του E-Shop ετσι? Καμια σχεση με παλια...
gio7 Μάρτιος 22, 2006 #100 Μάρτιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από flyer [Σήμερα, στις 13:14] Ο νομος περιγραφει οτι το καταστημα που προμηθευτηκες το προβληματικο προιον οφειλει να το επιδιορθωσει ή να σου δωσει καινουριο σε περιπτωση που δεν επιδιορθωνεται (και οχι η αντιπροσωπεια).Ακομα ο ιδιος νομος περιγραφει οτι τα παραπανω πρεπει να λαβουν χωρα μεσα σε "ευλογο χρονικο διαστημα".Δυστηχως δε περιγραφεται πουθενα ποσο ειναι αυτο το "χρονικο διαστημα".Απο προσωπικη εμπειρια θεωρησε σιγουρο τον 1 μηνα αναμονης πριν σου δωσουν πιστωτικο(σε περιπτωση που δεν υπαρχει ετοιμοπαραδoτο αντιστοιχο προιον). σ'ευχαριστω καταρχην για τη βοηθεια.Αρα λοιπον,αφου οπως ειδα στη σελιδα τους ετοιμοπαραδοτη xfx7800gtx,τους παιρνω κ απαιτω να αντικατασταθει αμεσα απο αυτους,αφου βεβαια διαπιστωσουν το προβλημα κ μετα να τα βρουν αυτοι με την αντιπροσωπεια.Παιρνω κ σας ενημερωνω για εξελιξεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.