morius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2006 ...όπως λέει και ο τίτλος θέλω να κάνω format σε laptop (γιατί το πήρε ένας γνωστός μου και είχε τα win στα αγγλικά).Τώρα θα μου πείτε γιατί κάνω το thread αυτό...αλλά ρώτησα κάτι φίλους και μου είπαν ότι κάνει μικρόπροβλήματα το φορμάτ σε λάπτοπ και ρωτάω γιατί δεν έχω ξανακάνει....Θέλει κάτι παραπάνω; Απλά με BOOT από το CD των Win δεν γίνεται;Τα φώτα σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα... Ευχαριστώ:flower:
kunoobidi Μάρτιος 12, 2006 #2 Μάρτιος 12, 2006 Απλά μπουτάρεις από το cd κ ακολουθείς τις οδηγίες. Δεν νμζ να διαφέρουν σε τπτ τα laptop...
morius Μάρτιος 12, 2006 Author #3 Μάρτιος 12, 2006 Δεν ξέρω...γι'αυτο ρωτάω...κανένας άλλος να πει κάτι σίγουρο...μήπως υπάρχουν επιπλοκές κλπ
spc Μάρτιος 12, 2006 #4 Μάρτιος 12, 2006 Απλως πιθανον να χρειαστεις οδηγους και προγραμματακια για τα διαφορα μπιχλιμπιδια (touchpad, energy settings, etc).Αυτα μπαινουν αυτοματα απο το cd που συνοδευει το μηχανημα.Προβλημα λοιπον δεν θα εχεις, απλως μπορει να χρεαστει να κανεις καποια πραγματα χειροκινητα.
nick2crete Μάρτιος 12, 2006 #5 Μάρτιος 12, 2006 Ολα τα recovery cd's που δινουν οι εταιρειες εχουν και τους απαραιτητους οδηγους για το λαπτοπ μεσα (π.χ για pcmcia,cardreader,sata κτλ..)Στο δικο μου κανοντας φορματ απο απλο win cd ειχα προβληματακια με το μοντεμ το cardreader κτλ..παρ'ολο που εβαζα τους οδηγους εκ των υστερων ..Επαναφεροντας τα win με το recovery cd ολα επαιζαν ως πρεπει..Η καλυτερη λυση κανε φορματ με νεο cd το οποιο θα φτιαξεις με το nLite ενσωματωνοντας τους απαραιτητους οδηγους και το sp2 (αν δεν το εχει ηδη το δικο σου σιντι) και θα εισαι ΟΚ!
morius Μάρτιος 12, 2006 Author #6 Μάρτιος 12, 2006 όπως...;;;Αυτά μπαίνουν από το CD των Win ή έχει άλλο CD το laptop με drivers?????
nick2crete Μάρτιος 12, 2006 #7 Μάρτιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 16:12] όπως...;;;Αυτά μπαίνουν από το CD των Win ή έχει άλλο CD το laptop με drivers????? Εξαρταται την εταιρεια...Στο δικο μου FJS εχει 2 cd's ενα recovery και το αλλο τους οδηγους...Για το nLite θα χρειαστει μονο το ρικαβερυ απ'οπου θα ενσωματωσεις τους οδηγους (απο τον i386 φακελλο) για το νεο σιντι..
Sapelas Μάρτιος 15, 2006 #8 Μάρτιος 15, 2006 Κάνε το φορματ με τον κλασσικό τρόπο αρκεί να μπορείς κάποια στιγμή να βρεις μια σύνδεση για να κατεβάσεις κάποιους οδηγούς από το site της εταιρίας του φορητού. Θα χρειαστείς περίπου 50mb για να κατεβάσεις τους απαραίτητους οδηγούς ώστε να λειτουργούν τα βασικά (touchpad,soundcard,wifi) όλα τα άλλα θα λειτουργούν έτσι κ αλλιώς. Οπότε δεν θέλει τίποτα το ιδιαίτερο (τους οδηγούς τους κατεβάζεις και από netcafe σε stick θες δεν θες 15 λεπτά)
HellhammeR Μάρτιος 16, 2006 #9 Μάρτιος 16, 2006 Πρόσφατα έκανα το δικό μου laptop format γιατί το πούλησα και έκανα με τον ίδιο τρόπο που θα έκανα σε ένα desktop.. Όσο για τους drivers σε εμένα τα είχε όλα τα απαραίτητα αρχεία σε ένα CD που τα έκανε install όλα μαζί.
Aias Μάρτιος 16, 2006 #10 Μάρτιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από HellhammeR Πρόσφατα έκανα το δικό μου laptop format γιατί το πούλησα και έκανα με τον ίδιο τρόπο που θα έκανα σε ένα desktop.. Όσο για τους drivers σε εμένα τα είχε όλα τα απαραίτητα αρχεία σε ένα CD που τα έκανε install όλα μαζί. και εγω ετσι εκανα.Μολις βαλεις μεσα τα windows και μπει στο περιβαλλον τρεχεις το συνοδευτικο cd και ολα τα drivers μπαινουν αυτοματα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.