PGM Μάρτιος 13, 2006 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αν και καθυστηρημενα , Χρονια Πολλα αγορινα........υγεια και οτι επιθυμεις εσυ και το γυναικακι σου! Φιλακια στα μαγουλακια........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 13, 2006 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από PGMΦιλακια στα μαγουλακια........ Αρχική απάντηση από deadlock7ΥΓ:Έχεις ίδια μέρα γενέθλια με την κοπέλα μου,αλλά προτιμώ να βγώ μαζί σου! Εεεεεεεπ! Κοντά τα χέρια, μούργοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 13, 2006 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 12:53] Εεεεεεεπ! Κοντά τα χέρια, μούργοι! ΟΚ για τα...χερια συμφωνοι! Μου 'ρχονται κι αλλες ιδεες! :baby: :whistle2: :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 13, 2006 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Χρονια Πολλά χαμογελαστα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 13, 2006 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 12:53] Εεεεεεεπ! Κοντά τα χέρια, μούργοι! O Φανουκος ανηκει στον λαο!! Δεν μπορεις να τον οικοιοποιεισαι με το "ετσι θελω". Ο RootX ειναι ιδεα και δεν ανηκει σε κανενα χονδρεμπορα και σε καμμια... ηλεκτρονικη Ελεανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάρτιος 13, 2006 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Χρονια πολλα Φανη ,να σε χαιρονται οσοι αγαπας:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάρτιος 13, 2006 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Xρονια πολλα, καλα και ευτυχησμενα Φανη :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Μάρτιος 13, 2006 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 χρόνια πολλα και απο εμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 13, 2006 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Σας ευχαριστώ πολύ πολύ παιδιά :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 13, 2006 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Thanx PPL Αρχική απάντηση από RootX Σας ευχαριστώ πολύ πολύ παιδιά :D:D Αρχική απάντηση από RootX Σας ευχαριστώ όλους παιδιά, να είμαστε όλοι καλά Αρχική απάντηση από RootXΕυχαριστώ για τις ευχές παίδες, να είστε καλά Αρχική απάντηση από RootX Σας ευχαριστώ Φιλαράκο, είπαμε γιορτάζεις αλλά εσύ έχεις ξεσκιστεί να postάρεις στο thread. Πάλι καλά δλδ που δεν το άνοιξες και μόνος σου. Τι άλλο θα δούμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 13, 2006 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από spc Φιλαράκο, είπαμε γιορτάζεις αλλά εσύ έχεις ξεσκιστεί να postάρεις στο thread. Πάλι καλά δλδ που δεν το άνοιξες και μόνος σου. Τι άλλο θα δούμε.... Kαλα μεγαλε εραστη, εσυ να μην μιλας καθολου για τα γεννεθλια των αλλων. Δεν εχεις βαλει καν ημερομηνια να ξερουμε ποτε γιορταζεις και να ευχηθουμε μην φοβηθεις οτι για κερασμα θα σου ζητησουν να μοιρασεις καρτες γραφικων η να χαρισεις καμμια δοση! Αιχος ,ντροπη και αηδια μαζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 13, 2006 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Χρόνια πολλά Φάνη, και να'θελα δε θα μπορούσα να σου ευχηθώ νωρίτερα, λόγω Alitalia...Αρχική απάντηση από RootXΤο δώρο μου είναι μακροπρόθεσμο, σύντομα θέλω να πιστεύω θα το μοιραστώ μαζί σας(όχι δεν είναι προφιτερόλ) :magic: lol? Μήπως είναι το δώρο που θα πάρω και γω σε μερικούς μήνες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 13, 2006 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Ευχαριστώ Πέτρο δεν νομίζω να μιλάμε για το ίδιο δώρο, το δικό σου θα τσοζενοφέρνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 13, 2006 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Chosenlol? Μήπως είναι το δώρο που θα πάρω και γω σε μερικούς μήνες; Αρχική απάντηση από RootXδεν νομίζω να μιλάμε για το ίδιο δώρο, το δικό σου θα τσοζενοφέρνει? Επειδή κάπου πήγε ο μυαλός μου για το δώρο σου Πέτρο, σε παρακαλώ μην του βάζεις κακές ιδέες. Φιλικά Ελεάνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 13, 2006 #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Χρονια πολλα και απο μενα Root Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 14, 2006 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Ευχαριστώ Πέτρο δεν νομίζω να μιλάμε για το ίδιο δώρο, το δικό σου θα τσοζενοφέρνει? Επειδή έχει σκουριάσει η ικανότητά μου να διακρίνω υπονοούμενα, δε μου πετάς κανα λινκ; spc: το έχεις ακόμα το ψιλικατζίδικο; :ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 14, 2006 #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 04:28] Επειδή έχει σκουριάσει η ικανότητά μου να διακρίνω υπονοούμενα, δε μου πετάς κανα λινκ; Η ερμηνεία μου Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 04:28] spc: το έχεις ακόμα το ψιλικατζίδικο; :ο Μήπως έχει αρχίσει να σκουριάζει και η ικανότητά σου για χιούμορ; :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 14, 2006 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από spcΜήπως έχει αρχίσει να σκουριάζει και η ικανότητά σου για χιούμορ; :devil: Οοοοοοο τι σου ειπε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 14, 2006 #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 15:15] Οοοοοοο τι σου ειπε !!! To σωστο ειναι : "Ooooooooooooo τι ειπε για τη μανα σου!!! Εγω θα τον σκοτωνα..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 14, 2006 #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Ναι βρε, αλλα δεν ηθελα να το γραψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.