Jump to content

New adsl.

Elpis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να ξαναβαλω adsl, σκεφτομαι καποιες απο τα πακετα που υπαρχουν αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα. Σκεφτομαι για 384 αλλα και καμια, σχετικα φτηνη, 512 δεν θα με χαλουσε!

αν ψαχνεις πακετο προτεινω το adsl-in-a-box της forthnet.. μεχρι τελος του μηνα ισχυει η προσφορα για αλλους 3 μηνες δωρο

αχμ.......για κοίτα το vivodi......in a cube το λέει 512 ταχύτητα......αν θες 384 προτίνω forthnet adsl in box :D

θα βαλεις γραμμη 512 και θα αγορασεις συνδρομη 384 , ωστε να εχεις πληρες 384 στη διαθεση σου και θα γλυτωσεις και μερικα γκαφρα

Αρχική απάντηση από F117 [Χθες, στις 14:47]

αχμ.......για κοίτα το vivodi......in a cube το λέει 512 ταχύτητα......αν θες 384 προτίνω forthnet adsl in box :D

xm.. το εχω δει αυτο. Κανει γυρω στα 120 ευρω για 5 μηνες 512. Ομως μεσα σε αυτους του πεντε μηνες ειναι πληρωμενα ολα απο τα 120 ευρω; Δηλαδη και συνδρομη για την adsl γραμμη αλλα και για την συνδεση 512;

Επισης ξερει κανεις ποσο καιρο θελουν για να ενεργοποιησουν την γραμμη;

Κοίτα, βάλε μια 380, εκτός κι αν βρείς αξιόπιστη προσφορά για 512, ΑΛΛΑ κράτα την pstn, isdn όποια έχεις ήδη τελος πάντων γιατί η λέξη Service ΔΕΝ υπάρχει στο λεξιλόγιο του ADSL "Help Desk" ... έμεινα μια βδομάδα (αυτή που μόλις πέρασε) χωρίς ίντερνετ έτσι ! Κάτι το DSLAM έλεγαν αλλά άκρη δεν έβγαλα ... :TD:

^^μπορεί να κάνει διαφορετικά?

απο που θα περνάει το dsl αν κόψει την υπάρχουσα γραμμη?

οι περισσότερες δίνουν και backup σύνδεση αν εννοείς αυτό

Μια συμβουλη, οτι και να διαλεξεις, μην παρεις το modem που θα σου δώσουν. Πανε αγορασε μονος σου το USR και θα με θυμηθεις!:T:

• 3 weeks later...

Ρε παιδιά, εγώ έκανα αίτηση στις 24/2 και ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή. (Altec Telecoms). Είναι φυσιολογικό; 1 μήνας και 10 μέρες μέχρι σήμερα που το γράφω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.