bvb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2006 ρε παιδες ξαφνικα στο ρημαδι το κρυπτο f320 οπου το εχω συνδεσει με ethernet μου βγαζει cable unpluged ! οταν το συνδεω με usb το ρουτερ δουλευει κανονικα. τι μπορει να φταει?στην αρχη το λαμπακι αναβει αλλα σε 2' σβηνει και δεν βρισκει φυσικα ουτε ΙΡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάρτιος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 αυτό συχνά είναι προβλημα καλωδίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Δεν έχει να κάνει με το usb. Το καλώδιο του δικτύου δεν κάνει καλή επαφή ή στο router ή στο PC σου. Παίξε λίγο με το βύσμα στη θύρα και παρακολούθα πού θα πιάσει.Μια φορά γύρναγα όλο το σπίτι και είχα ανοίξει όλα τα κουτιά να βρω ποιό καλώδιο είχε αποσυνδεθεί/κοπεί και τελικά ανακάλυψα οτι δεν έκανε καλή επαφή το καλώδιο σε μια πρίζα...Btw, όσοι σκέφτεστε για δίκτυο στο σπίτι, μακριά απο απλές πρίζες τηλεφώνου (RJ45). Πιο άθλιες δεν υπάρχουν. Δικτύου οπωσδήποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Μάκη το rj11 είναι το 4πλό τηλεφωνικό και rj45 το 8πλό δικτύου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Το ξέρω ρε. Υπάρχουν όμως και πρίζες με RJ-45 που προορίζονται για τηλέφωνο. Και καλά για ISDN κι έτσι. Τέτοιες έχουμε στο σπίτι. ’θλιες για δίκτυο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Μάρτιος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Ρε παιδια και εγω στο adsl modem οταν ενεργοπιω τη συνδεση μου λεει οτι καλωδιο δεν ειναι συνδεδεμενο αλλα μετα απο κανα λεπτο φτιχανει και το μυνημα χανεται.τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.